- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
Quasi_modo #29 üzenetére
1520 már van, éli világát, 930 most jött, köszöni jól van. Marad a 1020 ami egy kicsit koros már, logikus lenne ennek előhúzni utódul a windóz kalapjából valami brutál pw gépet.
Ez a 720 váltó gép meg egyre szimpibb, remélem nem cseszik el úgy, mint azt amit majd vált. Már csak egy 830 kell és meg is vagyunk. Bár nem érzek égető késztetést arra, hogy cseréljem a 820-at.
-
Quasi_modo
nagyúr
Mi az az újabb csúcsmobil ?
-
Már várom hogy kipróbálhassam.
-
leslie23
tag
csak na rakjanak bele ilyen 5" körüli tepsi kijelzőt... ezzel a 4,3"-al pont tökéletes a mérete.
-
razzorr
őstag
A 7xx széria azoknak való,akik nem egy atomreaktor teljesítményét várják el a telefonjuktól, csillió pixeles felbontással. Normál felbontás, ips, kiváló üzemidő,átlag feletti fotó, prémium anyaghasználat és kinézet. Ezt mondjuk már a 720 is tudja/tudta,csak az a fránya 512ram rondított bele csak a képbe. Szerintem én maradok majd a 7es szériánál, bár 720 tulajként sem érzem égető fontosnak a cserét.
-
Az eddigiek alapján az X30-as széria átgondoltabbnak tűnik, mint az X20-as.
árban az 530 és a 630 kellőképpen távol van egymástól, illetve a 7-es is normális hw-t kapott.
most már csak a 8-asra vagyok kíváncsi, bár nem lesz nehéz dolguk a 7-es és a 9-es közé lőni, mivel még így is kellőképpen nagy rés van a kettő között. -
trassher
addikt
Függetlenül nem is lesz annyi de szerintem ma Mo-n elenyésző számban vesznek az emberek független telefont. Inkább a részletre előfizetéssel a pálya.
Mellesleg tavaly júliusban 60-ért vettem a 720-am előfizetéssel.Mai napig nem értem miért fogyott ilyen kevés belőle. Mindenhol azt olvasni hogy fontos az anagyfelhasználás, minőség, erre itt volt egy jó anyagú unibody telefon, tökéletes méretben és formában és alig vitték.
-
WinPho
senior tag
válasz
hülyegyerek #16 üzenetére
Ünneprontó.
-
dz1989
senior tag
(An)Dante!!!
Az N86 kimaratt. Annak volt először nagy nátószögű kamerája + F2.4 és F4.8 között tudta álliitani a blendet, sajna csak automatikusan. -
gmaci
tag
válasz
dreamdancer #14 üzenetére
igen, jön a 830 is
-
halkow
őstag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
+1 70 ért jó ajánlat lenne s400+1gb ram + valami jó ClearBlack kijelző hozzá
-
Mr. Double B
tag
Jön az... Ez a cikk kicsit kever 2 új hírt/pletykat. Hamarosan jön "Superman" a "selfie phone" az 5pmx elülső kamerával - valószínű ő lesz a 730, a fiatalokat célozva, a 630 feletti lépcső. Emellett jön "Tesla" is, valószínűleg mint 830, ennek erőssége a pureview kamera a 930 alatti kategóriában.
-
hülyegyerek
addikt
Pletyka és találgatás.
-
dreamdancer
őstag
Szvsz a 720p kimarad, viszont belerakják a 630-ból kispórolt, fájó tételeket: 1 GB RAM, előlapi kamera, vaku (+talán jobb kamera) és ezzel a 730 lesz a "tökéletes" WVGA-telefon.
A 720p a 830 aduja lesz, különben annak nem lenne létjogosultsága.
-
batai15
félisten
Na hátha nekem is lesz árban is megfelelő telefon.
-
kbyte1024
veterán
Már rég ki kellet volna hozni.Sokan várták a 720 utódját
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem bilibe log annak a keze, aki 60-70e kornyekere varja...
-
satz18
őstag
Már nagyon kellett a középkategória. Egyenlőre a másfél éves csúcsmodellek tudták csak betölteni ezt az űrt, de azokat már szinte alig lehet kapni. A munkatársam htc 8x-ét is úgy kellett levadászni.
Egy 60k körüli 1 GB-os, Snapdragon 400-as, HD kijelzős modell tökéletes lenne. -
babkukta
senior tag
Hirtelen a HTC jutott eszembe. Legutóbb ő akart ilyen "mérsékelt árfekvésű" cuccokat
-
tixem
addikt
820-nak hozzanak már egy utódot az ördög pörkölje már meg őket
-
b4zsi-
őstag
Jó lenne, ha már most kész lenne és meglehetne vásárolni.
-
Sonyimádó152
csendes tag
végre behozza a Nokia vagy MS a középkategóriába is az 1 GB ramot!!!!!!!
és ez a felbontás is elég jól hangzik! ha majd lemegy olyan 60-ra, 50-re mint a 720 akkor jó vétel lesz!
-
dsr
senior tag
Ha jó lesz az árazása biztosan lesz rá kereslet
-
meszike91
senior tag
Végre lesz középkategória.
-
Pinyo16689
senior tag
A 720 nem volt Pure view, csak Zeiss optika volt benne.
-
bollokcs80
Korrektor
Egy jó árazással még akár sikeres is lehet...ha kihoznák mondjuk egy Snapi400+1GB RAM kombóban, jó fényképezőgéppel, 70-80e körül még akár el is gondolkodnék rajta.
Rájuk férne egy igazi jó középkategóriás modell, a 630 és a 930 között túl nagy a lyuk jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest