Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Transformerre kb. 1-1,5 hónap alatt jött, a tényleg jó javítás, párszor próbálkoztak az újraindításokat javítani több frissítés volt. Ott a 4.0-ás update lett elhamarkodva és nem eleget tesztelve. A 4.2 inkább hülye bugját tegnap javították 2 hét után. Ha már felsoroltad.
HTC is a nagyobb hibákat max. 1hónapon belül javítja.
MS most még csak jelezte, hogy fogja valamikor.Amúgy valaki tud valamit arról, hogy most hogy a fenébe lesznek terítve a frissítések, tényleg valós OTA minden WP8 készülékre egyszerre, vagy gyárónként/szolgáltatónként terítik?
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #51 üzenetére
Nekem konkrétan az a bajom iOS és WP-vel is, hogy animálgat nekem ott fél órát, szép és jó, de én csinálni szeretnék valamit nem azt nézni hogy ő mit csinál "gyorsan", meg folyékonyan, gyakorlatilag a feladat végrehajtása számomra sokkal, de sokkal lassabb ezen a két rendszeren emiatt. Az meg külön vicces, hogy erre pazarlod a telód erőforrásaid és az aksiidőd...
De szépen szétoffoltuk két nem idetartozó dologgal is.
-
vicze
félisten
Már megbocsáss ez csak igények és ízlés kérdése. 1 hétig használtam (L800), de nekem olyan mintha valami fullextrás kocsiból zsigába ülnék. Kényelmetlen testre szabhatatlan, ha nem úgy akarom használni ahogy kitalálták, akkor cseszhetem. A csempék rettentő ronda dolgok nekem, és ehhez jönnek még a korlátozások is... Nekem vállalhatatlan.
Ha te boldog vagy vele akkor tök jó és örülj neki, hogy megtaláltad azt ami neked a legmegfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged