- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
A UI-re vonatkozóan nekem az a meglátásom/benyomásom, hogy a gugli inkább a PCs irányból közelíti a dolgot, aminek a kezelése kicsit elterjedtebb, mint az apple-féle elképzelés, de megmondom őszintén, amikor egy apple tablet-ről susogtak, nekem is inkább egy notebook/netbook funkcionalitás jutott az eszembe. Magyarán a bevett tablet fogalom. Ez az izé, meg valóban inkább egy túlméretezett kis ketyere.
Szerintem eBook-nak alkalmatlan, lejátszónak esetlen (de talán leginkább ennek jó), alkalmazásokat futtatni csak korlátozottan képes, webes dolgokra nem igazán alkalmas többek közt a flash-korlát miatt, navigálni ormótlan, fényképezni/videozni/telefonázni nem lehet vele, és szintén kissé röhejes lenne. Szóval nem látom az értelmét, de legalább nem olcsó
-
ntomka
nagyúr
Ha a "helyes sírásóm" nem tetszik, azt rövidebben is kifejthetted volna (előferdülnek hibák a legjobbaknál is
), ellenben kb. ugyanazt írtad le ötször olyan hosszan, mint én, ugyanis én tisztában vagyok vele, hogy mire valók ezek az eszközök, épp ezért nincs is szökségem rájuk. Ellenben sokan úgy veszik meg őket, hogy kvázi egy nagyon kompakt hordozható "PC-t" kapnak cserébe (netbook). Aztán szidnak mindenkit, hogy lassú, nem fér el a kijelzőn, nem megy a HD rajta, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest