- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Akkor pereljük be az arab országokat a jutalékért
Biztos él még pár Eötvös-leszármazott (akik talán nem vándoroltak ki, vagy már visszajöttek), akik örömmel adóznának a jutalékból az államnak is
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
Az Eötvös-féle torziós ingára gondolsz
[link] -
tomcs
őstag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
szerintem eleve nem lenne szabad azzal szamolni hogy kifogynak a keszletek
mire ez a rengeteg olaj + szen eleg, a szendioxid szint tobbszorose lesz, mint ami szepen evmilliardok alatt beallt. az egesznek belathatatlan kovetkezmenyei lehetnek, a tobb co2 miatt elszaporodhatnak mas jellegu novenyek, algak amik tonkreteszik a tenger elovilagat, az orok klasszikus globalis felmelegedes, stb.
a termeszetnek evmilliardok kellettek hogy azt a rengeteg co2-ot megkosse, szal ha baj lesz nem lesz egyszeru helyrehozni. novenyzet meg ugye egyre fogy, raadasul azt is leginkabb egetik
az elejen a billentyuzet meg nagyon talalo, ha a koolaj/foldgazszarmazekokat nem egetnenk ennyire, akkor foleg a vegyipar szamara sokkal tovabb eleg lenne.
egyebkent az olajtermelo orszagok se normalisak. szepen elverik a penzt a napi megelhetesukre, stb. ugy tudom, egyedul az emirsegek olyan ahol ezt rendesen kihasznaljak, mashol meg csak felhasznaljak. legalabbis se szaud-arabia se iran nem olyan hires turistaparadicsom, hogy abbol siman megeljenek ha holnaptol az olaj hirtelen nem erne semmit. -
raver
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
Nem is tudom mikor, és holt láttam egy kis dokumentum filmet. Itthoni feltalálók találmányaival foglalkozott. Egy ''csóka'' ha jól vettem ki, rájott arra, hogy hogyan lehet 1-2 izzót árammal ellátni, miután a kezdő feszültséget elvette tőlük.
Érdekes módon 3 hét múlva rák, miatt halt meg.........
Ha addígra szeretnénk olyan módszer birtokába lenni, amivel ki lehet válltani az olajat, akkor szvsz időben el kéne kezdeni a keresgetést.
De mint kiderűlt, az energiával való kísérletezés, rossz hatással van az egészségre....... -
Vamp
senior tag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
Őőő... Hát amelyiktől Magyarország függ, az speciel nem, bár vannak kétségeim. Az a ''jóeséllyel'' szerintem nem is annyira jó, mivel egyrészt van rá lehetőség, hogy a becslések tévednek, és itt-ott elfogy az olaj egy perc alatt (persze erre kevés esély van).
A másik témával kapcsolatban az a gond, hogy megbízható információt nagyon nehéz találni, bár vannak kimutatások, csak jó részük angol oldalakon van eldugva (de talán nekiállok).
A klímaváltozásról pedig lesz még cikk, egy meteorológus barátommal találkozom a héten, felteszek majd neki pár kérdést.
Apropó, ahhoz mit szóltok hogy ilyen kellemes idő van idehaza? Lehet nem is kell 50 év?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest