- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Akkor pereljük be az arab országokat a jutalékért
Biztos él még pár Eötvös-leszármazott (akik talán nem vándoroltak ki, vagy már visszajöttek), akik örömmel adóznának a jutalékból az államnak is
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
Az Eötvös-féle torziós ingára gondolsz
[link] -
tomcs
őstag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
szerintem eleve nem lenne szabad azzal szamolni hogy kifogynak a keszletek
mire ez a rengeteg olaj + szen eleg, a szendioxid szint tobbszorose lesz, mint ami szepen evmilliardok alatt beallt. az egesznek belathatatlan kovetkezmenyei lehetnek, a tobb co2 miatt elszaporodhatnak mas jellegu novenyek, algak amik tonkreteszik a tenger elovilagat, az orok klasszikus globalis felmelegedes, stb.
a termeszetnek evmilliardok kellettek hogy azt a rengeteg co2-ot megkosse, szal ha baj lesz nem lesz egyszeru helyrehozni. novenyzet meg ugye egyre fogy, raadasul azt is leginkabb egetik
az elejen a billentyuzet meg nagyon talalo, ha a koolaj/foldgazszarmazekokat nem egetnenk ennyire, akkor foleg a vegyipar szamara sokkal tovabb eleg lenne.
egyebkent az olajtermelo orszagok se normalisak. szepen elverik a penzt a napi megelhetesukre, stb. ugy tudom, egyedul az emirsegek olyan ahol ezt rendesen kihasznaljak, mashol meg csak felhasznaljak. legalabbis se szaud-arabia se iran nem olyan hires turistaparadicsom, hogy abbol siman megeljenek ha holnaptol az olaj hirtelen nem erne semmit. -
raver
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
Nem is tudom mikor, és holt láttam egy kis dokumentum filmet. Itthoni feltalálók találmányaival foglalkozott. Egy ''csóka'' ha jól vettem ki, rájott arra, hogy hogyan lehet 1-2 izzót árammal ellátni, miután a kezdő feszültséget elvette tőlük.
Érdekes módon 3 hét múlva rák, miatt halt meg.........
Ha addígra szeretnénk olyan módszer birtokába lenni, amivel ki lehet válltani az olajat, akkor szvsz időben el kéne kezdeni a keresgetést.
De mint kiderűlt, az energiával való kísérletezés, rossz hatással van az egészségre....... -
Vamp
senior tag
válasz
(Kolombusz) #4 üzenetére
Őőő... Hát amelyiktől Magyarország függ, az speciel nem, bár vannak kétségeim. Az a ''jóeséllyel'' szerintem nem is annyira jó, mivel egyrészt van rá lehetőség, hogy a becslések tévednek, és itt-ott elfogy az olaj egy perc alatt (persze erre kevés esély van).
A másik témával kapcsolatban az a gond, hogy megbízható információt nagyon nehéz találni, bár vannak kimutatások, csak jó részük angol oldalakon van eldugva (de talán nekiállok).
A klímaváltozásról pedig lesz még cikk, egy meteorológus barátommal találkozom a héten, felteszek majd neki pár kérdést.
Apropó, ahhoz mit szóltok hogy ilyen kellemes idő van idehaza? Lehet nem is kell 50 év?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest