- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dávid Balázs #6495 üzenetére
Én még pár szoftveres dolgot megnéznék.
Pl. SD nélkül (tudom nem arra mentesz), másik kamera appal, illetve biztonsági mentés, majd wipe után a fent lévő ROM újratelepítésével.
Hardver problémára gyanakszom, de a fentieket mindenképp megnézném előtte.
Szerk.:
Ja és ROM újratelepítés után úgy próbáld ki, hogy még semmilyen más programot ne tegyél újra. Net se legyen, hogy ne szinkronizáljon a Google (ha amúgy csinálná).[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Most olvasom, hogy Hollandiában elindult OTA-n a frissítés... B200-ra B321....
-
-
BandiT85
aktív tag
Tegnap tettem fel a B200-ra a b321-et, mindössze egy factory resetet nyomtam előtte, semmi wipe.
A b200-zal annyi volt a bajom, hogy egy nap alatt remerült, használattól függetlenül, valamitől folyamatosan ébren volt. Ezzel nincs ilyen, egyenlőre.
Beszédhang nem recseg, témák ok, minden ok. Közepes használattal 55% most, reggel óta.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a 323 volt fent tegnapig és az nagyon jól bírta aksival.
Ma reggel feltettem a holland 321-et, ami tök ugyanaz, mint írtam, mint a bulgár.... és b+ a k.rva téma még mindig nem megy. Neeeem értem...A 323-nál amikor a téma alkalmazást elindítom, akkor tök ugyanilyen, hogy csak a telón lévőket mutatja...majd ha kicsit várok, akkor bejön a többi menüpont is az online témákkal. Itt meg nem... Nem mintha olyan fontos lenne, csak idegesít,hogy nem stimmel.
-
-
djbelo
senior tag
Srácok! B200 hibátlan Majd ha kijön a nálunk is, felteszem én is a V6-ot.De ha bármi hibája is lesz,rögtön rakom vissza a B200-at.
-
sarszegi14
csendes tag
Felraktam kb 1 hete a B323-at a telekomos p8-amra, helyi frissítéssel, és egy pár napja elkezdte csinálni hogy a beszédhangszóró recseg, de ha headseten vagyok, ott pedig nem recseg. Tudom hogy ti is tapasztaltátok, de az nem tudom, hogy mivel oldottátok meg. vissza a B196-ot vagy mehet szervizbe?
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
zzola
titán
válasz sarszegi14 #6521 üzenetére
Én beküldtem a szervizbe és kicserélték az alaplapot...+ független lett, amire a 321-est tették, az meg nem recseg...
-
zzola
titán
válasz sarszegi14 #6523 üzenetére
Nekem 1 hétig volt szervizben...
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Elköszönök tőletek, átnyergeltem egy Mate 7-re.
Követni azért követem továbbra is a csoportot, apósé kert lett a P8.
Forget about it
-
Joe-Soft
tag
válasz sarszegi14 #6521 üzenetére
Szia! Én is hasonló problémával küzdök, mióta ezt a frissítést felraktam. Valami nem kerek ezzel a 6.0-val... Nem hinném, hogy hardveres gond lenne.
-
Attipapa
aktív tag
válasz Joe-Soft #6532 üzenetére
Olvassatok vissza egy kicsit! Amint megjelent a 323-as,többen is felraktuk és szembesültünk a recsegéssel. Le is szedtük róla és ment fel helyette a B321a. Ezzel hibátlanul működik a telefon,és brutálisan jó az akkuidő. Nekem pl. ilyen jó még egyik rommal sem volt. Azt hiszem volt egy fórumtársunk,aki jelentette a Huaweinek a hibát,de fülük botját sem mozdították.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
XDA-n elérhető egy főzött rom a P8-hoz. Valakinek van bátorsága kipróbálni?
-
-
schlecker
tag
Ha lefut a rollback de marad ugyan úgy a B321 akkor mi a teendő?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz schlecker #6540 üzenetére
Nézd meg a beállítások/a telefonról menü alatt,hogy nem a 321 maradt,hanem ilyen lesz a B300 (rollback) Ez csak egy 230 Mb-os app fájl, ne várd, hogy megváltozik a 6-os felülete. Ránézésre csak a logo változik, ahogyan írtad is. Ez csak azt hivatott befolyásolni,hogy vissza rakhatod az 5-öst,de akár ismét visszamehet rá a 6-ost is.
(#6542) adamsauvage
Én még nem javaslom a kipróbálást sem,mert a gapps nem jól működik, bárhol olvastam is utána. A Németek is panaszkodnak,hogy nincs normális MM gapps rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest