Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedy1225
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a wifi-t mennyire bírja ez a teló? Nekem Huawei P6-om van, de kezdetektől dobálja a wifit, jön-megy, három perces beszélgetés alatt 3-szor szakad meg pl. egy messengeres beszélgetés :-( Nagyon utálom, most akarom lecserélni, és gondolkozom, hogy mit vegyek helyette. Még ez a P8 Lite ami viszonylag megfizethető. Mennyire stabil a wifije? Köszönöm! -
e_r_i_c
csendes tag
Én is korán keltem, csak dolgozni kellett mennem. Ott meg egyébként is lassú a net...
Egyébként nagy gond, ha nem csinálok full wipe-ot? Nincs kedvem mindent leszedegetni megint, meg beállítgatni. Főleg, ha már novemberre be van harangozva az 5.1.
Vagy várjam meg, hogy hogyan működik, s csak akkor, ha "rendetlenkedik" a drága? -
bubus66
nagyúr
válasz egabi71 #3549 üzenetére
Eddig szerintem jó lett ez a frissítés, igaz az carater kódólás nem lett javítva..
#3553) e_r_i_c
Én majd akkor hiszem el, hogy lesz 5.1.1 ha már feltettem a telora..
Azt mindenki maga dönti el akar-e full wipet, én csináltam és kb 25-30 perc még vissza teszek mindent, meg kigyomlálom a belöle a sok szemetett.Én csináltam mind a kettő telfonnál, biztos ami biztos alapon.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
sonye
senior tag
Frissítés felrakva!
Kb 1 óra alatt lement a procedúra.
Wipe nem volt, mert nem akartam megint napokig kínlódni vele.A névjegyek hiba megcsinálva, bár nekem nem nagyon volt érdekes.
Mást nem vettem észre.
Remélem az üzemidőn csiszoltak még. -
Tamás88
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, hogy van-e valaki, aki 64GB sd kártyával használja a telefonját? Ugyanis van ahol 120GB-ot, van ahol csak 32GB-ot adtak meg maximális bővíthetőségre. Nekem meg 64GB-om van, és szeretném vele használni.
-
MeGabee
senior tag
Felmenni nekem is felment hamar,a letöltésel voltak gondjaim.
A karakterkódolási hiba a hosszú ékezetes betűket érinti csak,a rövideket átviszi.
Névjegyek rendezése végre patent,nem kell vele szüttyögni.Mi volt még hiba?
bubus66: Frissítettem az Összefoglalót a hibák résznél,másold át magadnak is
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
e_r_i_c
csendes tag
4 órája megy a letöltés és még csak 43%-nál jár... Komolyan mondom ez valami borzalom...
-
Zsolty20
senior tag
Antutu teszt 34070 pont, szerintem egész jó
Stabilabbnak, gyorsabbnak érzem a telefont. -
muszi0521
aktív tag
A Théma választék milyen lett a frissítés után ?
-
muszi0521
aktív tag
Frissítés elöt tudtam a nettről választani most nincs ilyen lehetőség !
-
gacsoi
senior tag
Urak !!!
Normális az, hogy frissítés után a telefon újraindúlt, és már kb.10 perce a Huawei logónál áll?? -
e_r_i_c
csendes tag
Öt (!!!) órányi töltés után végre leért a a sz*ros 330 MB. Egyelőre telepítődik, de bízom benne, hogy tényleg remek kis frissítést kaptunk most.
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3560 üzenetére
Rendben de legközelebb küld át konvertálatlanul pü-ben a témákat folyamtossan töltöm fel.
Tettem be egy képet a Névejegyzék rendezésről
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
Van olyan, aki szenved vele mint én? Este 7től 5x szedtem le a frissítést és mindíg failed-et ír ki 10%-nál. Xda-n többeknél ugyan ez a helyzet. Nem értem rootot töröltem előtte aztán már 2 FR-t is csináltam. Gyári recovery, viszont nyitott bl. De bubus66 kolléga is felrakta az eredetileg trés telóra. Ötlet?
-
bubus66
nagyúr
válasz #08132608 #3571 üzenetére
Igen én tegnap előtt mikor megjött a lányomé le daráltam a Telekomos szemetet, és a 133 fel tettem, meg a 049 vendor mappába található update.app-ot Minden gond nélkül fel tette a 171-et.
Igen a lányomé az Telekomos, az enyém Telekomtól vásárolt gyárilag független.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #13110016 #3573 üzenetére
Erről beszéltünk tegnap..
Mivel kettő fajta telefon van a Single és a Dual SIM-es
Ezért a frissítés is kettő tehát a Dual 170 a Single 171
(#3574) Marley91
Pill küldöm csak ki kell bányászni.
[ Szerkesztve ]
-
tomej
aktív tag
Frissítés után: Bekapcsolt wifi és mobilnet 3G, 22.30-kor nyomtam ki 100% töltöttség. Reggel 5-kor keltem, 69%... Ennyi... Feltehetően nem tud vmiért deepsleep-ben maradni tartósan.
-
bubus66
nagyúr
válasz #13110016 #3580 üzenetére
Pedig képet is linkeltem. Gondoltam,
Azért volt a tieden 132 az enyémen meg 133-om.
(#3579) tomej
Mondjuk nem ártott volna egy full wipe sem a frissítés után, nem ártana alakalmazásokat újra telepíteni és nem backupból visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz Pedy1225 #3551 üzenetére
Szia!
Szerintem stabil a wifije,nem szokta eldobálni a jelet.Erősségre egy erős közepest adnék neki,találkoztam már olyan készülékkel,amelyik jobban,de olyannal is,amelyik rosszabbul látta a routert.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
törölt tag
Nekem sincs bajom a wifi-vel.
Ám azt, hogy lehet kikapcsolni, hogy amikor hívok valakit, és a másik fél felveszi, ne rezegjen a telefonom?
Ja, és melyik témát használjátok?
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
Betojok, megint elfosta magát OTA Update közben
3 gombos módszerrel 90% nál megáll.
Fastboot módban, a boot, custom, stb települ rendesen, ha azt mondom hogy a system img t tolja fel, azt mondja cannot load system.img.
Van valakinek lövése?
Ez a legújabb 170-es letölthető valahonnan?
-
daniiel09
tag
Hali, nekem alap telekomos(B130as) van fent. Várható igy is a frissítés?
-
e_r_i_c
csendes tag
Végül én is úgy döntöttem, hogy akkor csinálok egy visszaállítást, s alapról beállítok mindent ismét, ha már szabadnapos vagyok.
Amit észrevettem, hogy a nevek rendezése tényleg megjavult, illetve, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb lett a telefon, pedig eddig sem volt lassú. Vajon a fényképező szoftverén is csiszoltak? -
bubus66
nagyúr
válasz daniiel09 #3589 üzenetére
Az nem tudni, de fel kell tenni a 133-ast és akkor várható a frissítés.
(#3590) e_r_i_c
A fényképzője amire ki találták arra tökéletessen megfelel, ha profi képet akarsz akkor fényképezőgépet használj, mert azt meg arra találták ki...
(#3588) feketepeti
Melyik van fent neked a 132-es? Ha esetleg gondolod akkor team wiewer-en ránézhetek.
HiSuite fennt van, a fastboot driver fent van?
Esetleg nem ártana az adb driverek ez (Win 10-en is működik) alapján fel telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz #13110016 #3587 üzenetére
Szvsz: Tárcsázó/Beállítások (jobb alul)/Hívásbeállítások/Csengetéskor rezegjen
Sajna ez nem az a beállítás,de hülyén van megoldva,mert így a bejövőnél veszi le a rezgést,amit a Hang menüben is tudsz állítani....csak akkor kár 2 helyen is lennie a beállításnak...(#3588) feketepeti: Ne csinálj azonnal a gatyódba Ha a cust,boot,recovery felment,akkor rakd az SD-re a dload mappába ugyanazt az update.app-ot,és telepítsd a Frissítőből.Nekem a 140-es így ment csak fel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest