Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Zsocy155 #4852 üzenetére
Igen lehet belőle, de akkor is csak annak a szolgáltatónak a kártyájával lehet használni (kivétel az első szériákból vásároltak a Telekomnál.)
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Újdonsült P8 lite tulajként azonnal elkezdett foglalkoztatni a dolog, h a 8 magot egyiőben hogyan is lehetne hasznalni, mert jelenleg csak az elso 4 van bekapcsolva...
Előre köszi!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
janihunk
senior tag
üdv ma megérkezett a telom. 5.0 volt rajta, nagyon szèpen gördülèkenyen ment. Frissitettem 5.0.1 re mert felajánlotta, ès sokkal lassabb, ikonokat is egyessèvel tölti be. Van mód az 5.0 visszatelepitèsère? Fontos pls irjatok. Köszi
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
CocooN-z
őstag
válasz egabi71 #4857 üzenetére
Értem, de pl játékok sem használják ki? Csak mert Intel-el monitoroztam és 0-0-0-0 voltak azok a magok HeartStone / Fallout alatt is..
Valamint erre a "Low Light Shooting" -ra hogyan lehet szert tenni? Vagy ez automatikus? Csak mert jelenleg kevés fény mellett elég...gyengusz képeket produkál sajna:
Üdv
Maty[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
janihunk
senior tag
válasz theo_76 #4862 üzenetére
igen sajna 5.0.1 maradt. Valahogy vissza kell varázsolnom. mert ez igy nagyon gagyi. Beálításokból vagy akármiből kilépek a kezdőképernyőre, az ikonokat egyesével tölti be. 5.0 val meg szem rebbenés nélkül ment.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
bubus66
nagyúr
válasz janihunk #4865 üzenetére
(#4865) janihunk
Szia megírnád, hogy milyen a készülék dual SIM-es vagy Single SIM-es most mi a Build száma? A Téma Összefoglalóba benne van, hogyan lehet Downgradelni. A Frissítés után ajánlott egy factory reset. Amit a két gombos módszerrel lehet végrehajtani.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Itt is megkérdezem, hátha csinálta már valaki. VPN beállításhoz kellene segítség. Előre is köszönöm.
-
Zsocy155
őstag
válasz retroid #4868 üzenetére
Szia!
Egyszerű a factory reset, a témaösszefoglalóban a szoftver frissítésnél le van írva.ignisz: Ez a link talán segít.
-
bubus66
nagyúr
retroid
Telefont kikapcsolni majd (Hangerő+ és Power gomb lenyomva tartása) Wipe Cache Partition-t és a Wipe data/factory reset-et elindítani!!!
[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy P8 lite-nak, viszont nagy csalódás számomra a képernyő fényereje. Van valakinek tapasztalata, hogy napsütésben mennyire látható? Utólag olvastam róla egy tesztet, hogy sajnos nagyon rosszul olvasható. Számomra ez nagy-nagy csalódás, pedig tetszik a készülék, csak hát a fényerő fontos. :/
-
ANDROID???
addikt
+1 Nekem is tegnap óta van meg a készülék. Az automata fényerőnél told fel a fényerőt, hogy maxig nyomhassa a készülék, akkor már elfogadható a fényerő. Valahol (talán itt) olvastam, hogy a fényerőt feljebb engedi a frissítés, de ebben kijavítanak a régebbi tulajok
[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
válasz ANDROID??? #4874 üzenetére
Most meg nézem, hogy a térerőm nagyon gyatra. 2-3-as és itt mindig maxos szokott lenni. Hm, ez is valami speckó telefonos probléma? Pontosítok, ugrál a térerő.... Hol 1-2, aztán 4.... Eddig ilyet egy készülékemen sem tapasztaltam.
Visszaolvastam a fórumot, de nem sok embernél jelentkezett. Nincs rajta alu tok sőt, most tok sincs, ez nem lehet probléma.
Amúgy nagyon tetszik a készülék...
[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
válasz ANDROID??? #4876 üzenetére
Sosem gondolkoztam ezeken... 4G van, gondoltam azon használom, ha már van....
-
sonye
senior tag
Ha nagy fényerő kell, akkor szedd ki az automatikus fényerő csúszkát, és tedd maxra, így már jó lesz!
Ebben a kategóriában ne várj vakító fényt.
Ráadásul semelyik teflonnál se várd, hogy vakító napsütésnél jól látható lesz a kijelző.
Filmezek, így pár LCD, LED kijelző vált már előttem. Semelyiket nem fogod látni nyári napfényben.A térető abból is lehet, hogy nincs a körzetedben 4G, vagy nem talál stabil jelet.
Ha nem megy állandóan a mobilnet, akkor is fölösleges a 4G, mert csak szívja az akkut!Mindegyik telefonnak van egy kis trükkje, hogyan kell beállítani!
Ne ítélj pár nap után! G6-ról váltottam, hetekig úgy voltam, hogy kár volt eladni, most meg úgy megszoktam a szép színeket, hogy nem kéne vissza a G6!
Szép, gyors, nem hagy cserben. a GPS nekem baromi gyorsan talál jelet.amit meg kellet szokni, hogy legyen 2G, ha nincs mobilnet, és repülő üzemmód éjjelre. Az eredmény 2 napig még huzamosabb használattal is elvan a telefon.
Még tipp, hogy mini for faceboook, a fb és messenger alkalmazások helyett.
Bár én biztos kőkorszaki vagyok, mert nekem ne pittyegjen minden értesítésnél. Ha akarok valamit 3mp alatt megnézem. -
-
Lune
tag
Megfogadom a tanácsot. Most 3G-re tettem fixen. Mobilnet jelenleg nincs bekapcsolva. Van wifi, majd ha mozgásban leszek, akkor bekapcsolom. Térerő még most sem maxos, de majd figyelem. A kijelzőre visszatérve a luma 735-ösöm amoledje nyári tűző napsütésben is jól látható volt. Samsung A5 volt még, ami versenyzett ezzel a készülékkel, de sokkal drágább lett volna és azt gondoltam, hogy a pofásabb belső/külső nem ér fel egy amoled kijelzővel....
-
bubus66
nagyúr
válasz janihunk #4882 üzenetére
Akkor is kell a Factory reset és nem kell vissza állni a másikra a tied valószínű akkor a 132-vel jött ki
(#4881) retroid
Igen egymás után mivel egyszerre nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz retroid #4886 üzenetére
Amelyikkel akarod csak a system reboot legyen az utolsó. Remélem azt nem kell leírni, hogy mindent gyalul a telefonról. Ellőtte nem árt a névjegyzékről stb mentés csinálni.
-
wolf033
senior tag
Egyébként nézted már napsütésben? Nekem autómatára van rakva a fényerő és be van kapcsolva az"olvashatóság növelése napsütésben". Ha maxra veszem a fényerőt akkor kisüti a szememet. Ha neked ez kevés akkor le kell cserélni inkább egy Samsungra (bár azok sem jobbak ebben a kategóriában).
-
ANDROID???
addikt
A T-nék biztos külön olyat gyártanak ..
-
F e Z o
veterán
-
ZBO
tag
Üdv mindenkinek!
Rendeltem egy második P8 Litet a családba. Itt az ALE-L02 szerepel utána írva. Ez mit jelent? Sejtem, hogy nem kimondottan magyar piacra készült, mert átalakítós a töltője, meg csak kínai manuálja van, de a sok nyelv közül a magyar is kiválasztható volt a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz retroid #4894 üzenetére
Mert azzal a gyorsító tárat törlöd ez csak a huaweinél van így külön. Mert az FR töröl Cachet, és system/data is többi telefonál.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Made in Taiwan
Device: Huawei P8 Lite
Model: ALE-L02
Android: v5.0 Lollipop
Firmware: B150
Build: C636B150
EMUI: 3.1
Status: Official
Region: Taiwan
Type: Full firmware image
Date: 31.08.2015
File Name: ALE-L02_C636B150_Firmware_Taiwan_China_Channel-Others_Android_5.0_EMUI_3.1_05013BRV.zip
Size: 1.29 GBA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szerintem kitudod de itt van egy specifíkácíó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest