Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeGabee
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3302 üzenetére
Oké köszönöm szépen
ez volt nekem is de most a másikat a használom.
ALE-L21C02B140 Vodafone Felkerült az oldalmra is ha valakinek kell az onnan letöltheti mert a hivatalos oldalról kb 1 óra 30 perc volt még letöltöttem
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
robcsekwow
tag
válasz bubus66 #3281 üzenetére
Ne haragudj, LG G2 tulajdonos vagyok, ott tudnak telefont is csinálni. Ha egyedi probléma, akkor elnézést. Részlet kérdés, hogy mibe van tömörítve a ROM, kdz vagy rar vagy bármi. Szerint azért érdeklődök jó rom után, mert szükség lenne rá.
A Huawei oldalán akkor ezek szerint fent vannak a romok? Miként tudom telepíteni gépen vagy sd kártyáról? -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérdezni, hogy én újonnan JBL fülessel hozzá tudnék egy ilyen csodához jutni elég olcsón. Kérdésem az volna hogy dupla ennyiért van a P8 amit órával adnak együtt...megéri az annyi pluszt? Nekem semmi játékra nem kell csak telefonálás és átlag felhasználás. (gyorsaság, viszonylag jó kamera...stb)
üdv!
-
Zsocy155
őstag
válasz robcsekwow #3305 üzenetére
Szia!
Fenn a témaösszefoglalóban le van írva a frissítés menete. -
sonye
senior tag
Hol lehet új magazin feloldás képeket még betölteni a meglévőkhöz?
-
bubus66
nagyúr
Ha bele olvasnál Téma Összefoglalóba akkor le van írva.
(#3307) Zsocy155
Nem divat elolvasni.
(#3306) Bitpalace
Én most rendeltem a lányomnak egy P8 litet de nem azért mert a JBL füllhallgató volt hozzá. Amire te szeretnéd használni arra tökéletesen meg felel a P8 lite
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Persze tudom, hogy tudnak csinálni volt LG nem is egy, ami jó volt anno a Black azon kívül többiről inkább nem nyilatkozok. Igen a Huawei oldalán fent vannak az összes ROM az én oldalamon meg kiválogatva.
Egyszerűbb 100x flashelni mint a LG-ket nem kell hozzá FlashTool vagy KDZ updter (vagy működik, vagy nem, de inkább nem). Hanem egy SD kártya kell hozzá. Többi a Téma Összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Leírhatnád, hogy milyen ROM van van rajta Single Sim-es vagy Dual SIM-es, akkor talán még segíteni is tudnánk.
-
bubus66
nagyúr
válasz robcsekwow #3313 üzenetére
Akkor csak a Fastboot-os módszerrel lehet fel tenni vagy a 049-et vagy a 133-at ezek a gyári ROM-ok
Itt meg találod, hogy hgyan kell az Update.APP-ot kibontani a fastboot-hoz.
A Romokat meg a Fastboot telepítést meg találod az oldalmon.
A Téma Összefoglalóban bent van hogyan kell le ellenőrízni
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a vissza gombot át lehet e konfigurálni jobb oldalra?
-
gacsoi
senior tag
Urak !!!
Egy kis segítségre volna szülségem.
Beregisztráltam a huawei oldalára, mivel nyitókódot szerettem volna generálni.
Látszólag ok minden, de ha beírom az adatokat, azt írja "Sorry, you must use a phone account to submit this application."
Ilyenkor mi a teendő ?? -
Bitpalace
senior tag
Hello!
Nincs valaki aki fülest kapott hozzá T-nel és szívesen megválna tőle mert nem hasznalja?
Udv!
-
MeGabee
senior tag
Valamiért nem szereti a magyar e-mail címeket.Lépj ki,regisztrálj FB account-tal,és akkor működni fog.(Ha nem akarod a sajátodat használni hozzá,akkor csinálj egy kamu FB-t)
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
Benne van a Téma Összefoglalóban, hogy hogyan kell BL nyitó sodót kérni. Megkérek, mindenkit vegye a fáradságot és olvassa el, ha esetleg nem talál választ, akkor tegye fel a kérdést Köszönöm a szerkesztők nevében is.
-
bubus66
nagyúr
Már meg bocsás, hogy mertem szólni de még a Falls Facebook címre is van utalás. Szerintem ettől jobban már nem lehet leírni....
2. Nyitó kód generálása:
Az alábbi Huawei P8 Lite videón látható módon tudsz nyitókódot generálni.
Letöltöd a HuaweiProductIDGenerator programot Vagy innen Kicsomagolód, és rákattintasz az 1 pull device info.bat fájlra.
Előkészületek:: ADB drivers telepítése a C meghajtóra (letöltés itt),ha már telepítetted nem szükséges újra
Kinyitás.:
1. Nyisd meg a számítógépen a Start menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. cd c:/adb
4. adb devices
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
5. adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
6. fastboot oem unlock **************** Kapott kód, vagy generált kód
7. fastboot reboot
Készíts egy falls Facebook lapot mert csak azzal enged belépni.[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
-
bubus66
nagyúr
Legközelebb szólj csinálok neked egy FB meg még le is regisztrálom. Nem tudom mi lehet benne olyan bonyolult, hogy egy oldalra FB accuntal kell regisztrálni.
Tudod aki meg nem csinált ilyen egyszerüt az ne is álljon neki mert hátha könyv nehezék lesz a telefonja.. Akkor mi lenne ha az oldalmra kellen regisztrálni ahol még biztonsági kérdés is van..
[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
-
törölt tag
Ettől szájbarágósabban ?
[link]
Bár abban igazad van kimaradt belőle sok dolog:
1.Nyomd meg a számítógép power gombját.
2 Várj amíg a rendszer betöltődik.
3.Ha szükséges csatlakozz az internethez.
Esetleg még az megoldás lehetne, ha valaki (természetesen szigorúan saját költségén) elutazna hozzád és megcsinálná[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Amint látom itt nem a leírással van baj, hanem veled. De igérem a kedvedért ah megjön a lányomé lépésről lépésre meg csínálom.
A másik eddig csak neked okozott nehézséget másoknak nem akkor kivel is van a baj????
(#3327) mrfrakk
+1Ha valami szerinted hiányzik belőle szíves foagdom a kiegészítés.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A levontam a következtetést.....
[ Szerkesztve ]
-
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék beszerzésén gondolkodom! Egy kérdésem lenne csak, hogy a gps jel eldobását már megoldották, vagy még mindig eldobálja, ha lezár a képernyő? Futáshoz is használnám a telefont, ezért fontos lenne ez is nekem! Köszi -
bubus66
nagyúr
Köszi semmi gond. Akkor ezek szerint érhető?
(#3335) Hocsika
Nem hiszem, mert még nem jött javítás, de akik sokat használják azok maj meg mondják.
[ Szerkesztve ]
-
alberttt
tag
A képernyőkép kamera hangját ki lehet kapcsolni?
-
gacsoi
senior tag
válasz bubus66 #3331 üzenetére
Én már régen levontam. De tudod mit, igazad van, bennem van a hiba.
Sorry, hogy így közel az ötvenhez, kicsit nehezen értem meg a leírásodat.
De továbbra is tartom azt, hogy nem feltétlenűl az arogancia a megoldás.
Hatalmas vihart kavartál, csak azért, mert nem értettem meg a leírásodat -
alberttt
tag
Egy ilyen fórumra vagy azért ír az ember, hogy segítséget, tanácsot kérjen, vagy azért, hogy másoknak segítsen. Nem értem miért baj az, ha valaki nehezebben csinál meg, nehezebben ért meg valamit, amit a másik ember a kisujjából kiráz. Nem vagyunk egyformák.
-
bubus66
nagyúr
Ha ekkora tudással rendelkezel akkor miért nem a P6 topikba kérted. Érdekes módon csak te nem érteted meg. Megkérlek ne irogassál választ mert van dolgom..
(#3339) alberttt
Nem arról van szó, hogy nehezebben érti meg, hanem ha nem hogy csináljak meg helytte, ha meg nem csinálják meg akkor fel van háborodva.
A Kérdésedre. Igen ki lehet kapcsolni a Kamera hangot
Kamera/Beállitások/Némitás
[ Szerkesztve ]
-
nazarjeti
csendes tag
válasz Hocsika #3335 üzenetére
Szia!/Sziasztok!
Én is kinéztem ezt a telefont. Nagyon jók az adatai, kivéve ez a AGPS.
Leírom az AGPS-es tapasztalataimat:
A jelenlegi Concorde SP 5000-rel 2 éve szenvedek navigáció terén.
Az AGPS egy öszvér megoldás telefonok olcsósítására. (nekem megérne pár ezrest, hogy normális gps legyen benne) valóban 10-15 perc kell hozzá hogy stabilnak tűnő gps pozíciót kapjak. Azért tűnő, mert az első kereszteződésnél túlszalad egyenesen, pedig a pirosnál állok. Gyalogosan csak 1-30 métereket téved. Ez egy 3 éves készülék, azóta semmilyen javulás/rosszabodás nem volt-e téren.
A saját készülék fórumon elfogultságot éreztem mikor ezt én problémásan értékeltem. A kérdéseimre kapott válaszok nagyon hasonlítottak az itteniekre.
Aki azt írta, hogy nála jól navigál, valójában kiderült, hogy faluban sétálgatott az alföldön. Hegyek/házak legyilkolják nálam.
Javulásra/javításra ne számítson senki. Jövőre kidobnak egy új készüléket ebben a kategóriában ugyan ezzel a hibával. Annak is lesz egy új készülék fóruma, ahol a felhasználók 90 %-a nem foglalkozik a GPS-szel, 8%-a együtt tud élni vele 2%-a pedig panaszkodik.
Akinek fontos a navigáció pontossága, az AGPS-t kerülje!Kérdésem: Nálatok is ilyenek az idővonal mentések a google térkép alkalmazásban?
Van olyan akinek szépen látszik az útvonal és nem repülővel küzlekedik?[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
válasz nazarjeti #3342 üzenetére
Sziasztok,
Már többször írtam, hogy nekem tökéletesen működik a GPS ezért készítettem képernyő mentéseket:
Program: Locus Pro ( De ezek még az ingyenes verzióval készültek)
Képernyő kikapcsolva
Locus védett alkalmazásokban ON
Autós közlekedés és gyalogos
a telefonom folyamatosan a fotós táskámban elzárva.
Telefonhoz egy mobil aksit kötöttem, mert az alábbi képek 1-1 napos kirándulást rögzítettek. Aki nem ismeri a helyszíneket, keskeny utcák, sikátorok stb...Marmaris
Rodosz
-
nazarjeti
csendes tag
Hogy lehet, hogy a screenshotok nem 1280x720 vagy 720x1280 pixelesek? Úgy hogy nem az, vagy meg van vágva. Ha megvágtad, miért tetted?
Olyant tudtok mutatni, amibe nem lehet belekötni?
Például a google térkép arhívumából? Ahogy én is tettem.Mutatom:
A piros a helyes lett volna. De mint látható AGPS használhatatlan. Néha elkapja a fonalat, aztán hamar el is szakítja. (Ez ugyebár a Concorde SP 5000-en van így)
Én azt szeretném elkerülni, hogy hasonló nyomorúságos navigációm legyen ha beújítok, egy Huawei p8 Lite-ra.
Köszi a segítségeket![ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz alberttt #3346 üzenetére
Akkor több mint valószínű,hogy nem lehet lenémítani a képernyőkép mentést.Mondjuk azt nem értem,hogy miért kéne,szerintem te sem csinálsz napi 100 db-ot,hogy ennyire zavarjon
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz alberttt #3346 üzenetére
A képernyőkép mentést csak ROOT-tal lehetséges törölni.
Vagy ez kell neked?
Akkor neked a Beállítások/Hang/Képernyőzár hang stb ott tudod ki kapcsolni. Akkor talán erre gondoltál. Bocs én értettem félre.
Próbálj meg egy újra índítást.
Vagy azt szeretnéd kikapcsolni mikor fotózól és a menti el a képet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest