Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3100 üzenetére
Én meg értem de ha a kolléga küld róla képet akkor talán még hiteles is lesz. Ha tudják hogy kint van már pedig kint van akkor 2 óra alatt azt át lehet küldeni.
Na mindegy. Én nagyon kételkedem, kétszer még nem sikerült ugyan azt leírniuk..
Lehet, hogy nem inaktív de ugyan, úgy nem működik azt hiszem a 046-nál volt így, hogy nem volt inaktív sőt az ablakot is feldobta csak onnan sehova nem ment tovább
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3102 üzenetére
Igen ez így van.De nem ha nagyon akarnák, hanem ha segíteni akarnának. Mert ah addigra küldi mire lelehet tölteni akkor annak mi értelme lesz
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
MeGabee
senior tag
"Ami a B140-es frissítést illeti ez jelenleg csak OTA-n keresztul érhető el. A közeljövőben hivatalos honlapunkra is fel lesz töltve, ahonnan le lehet majd tölteni azt. Kellemes hétvégét kívánunk, a Huawei csapata"
Emésszük akkor.....
Más: Van bárki,akinek a Zárképernyőn megjelenít bárminemű értesítést?Nem mintha zavarna,hogy nekem nem,csak úgy kíváncsiságképpen kérdem....
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
christus91
csendes tag
Írtam a huawei magyar és nemzetközi supportnak is hogy mit tudnak a GPS trackeres-lezárodó képernyő problémáról, illetve mikor jön az 5.1, magyarul már érkezett válasz:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által jelzett probléma számukra nem ismert. Az illetékes ügyosztályunk irányából nem érkezett hivatalos visszajelzés a problémával kapcsolatosan.
A Huawei P8 lite készülékhez az 5.1-es Lollipop frissítés várhatóan 2015.11.20-án fog megérkezni." -
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3111 üzenetére
Be van,ettől függetlenül nem rak semmit a zárképernyőre.
Mondjuk azt nem tudom,hogy a feloldóminta használatának van-e köze hozzá.Te milyen képernyőzárat használsz?(#3110) christus91: Legalább a frissítés idejében egyfélét mondanak,nekem is nov. végét jeleztek.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3114 üzenetére
Nekem így sosem jeleníti meg.Most kikapcsoltam a feloldómintát,de így is csak a zárképernyő közepére kaptam egy pici sms jelet.A beállításokban mindegyik ki van pipálva.
-
daniiel09
tag
Nekem is be van állítva minden..mégsem jelzi..
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3117 üzenetére
Most beállítottam az alap (magazine) témát,kíváncsian várom,fogom-e látni.
Kezd azonban az a gyanú ébredni bennem,hogy maguk a témák okozzák a telefon ügyes-bajos hibáit.Volt akinél egyes témák pl. hálózati zavart okoztak,stb.Érdekes mindenesetre.
-
daniiel09
tag
Nekem alaptémánál se jó..
-
wargar
csendes tag
Sziasztok! Neten rendelt, új, független P8 lite indítási képernyőnek a vodafone logót adja be. (Sim nélkül) Normális? A telefon egyébként tetszetős, kiváncsi leszek az üzemidőre
-
MeGabee
senior tag
-
MeGabee
senior tag
válasz Zsocy155 #3129 üzenetére
Vagy akitől vette,az Vodafone-os kártyával használta/kipróbálta.
Bár amit mostanság művel a Huawei,még az is lehet,hogy gyárilag Vodás rom volt feltéve neki rá
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3131 üzenetére
Már pedig nálam volt.
Amikor megvettem,kicsit nyomkodtam natúrban,nem tettem bele a sim kártyát.Bootlogó Huawei,névjegy rendezés aktív és működött,csodálkoztam is,hogy itt addigra már le volt írva ez a hiba.Ezután beletettem a Voda kártyámat,mire a telefon kiírta,hogy frissítenie kell magát,ha Vodafone kártyával kívánom használni.Kb mint egy OTA frissítés,letöltött valamit,frissített.Utána Vodafone bootlogóm lett,a névjegyek máris hibásan jelentek meg,valamint az összes Vodás alkalmazás feltelepült a telóra.Na igazából az a ROM kéne,ami a kártyabehelyezés előtt volt rajta.Persze voltam annyira idióta,hogy nem csináltam róla legalább egy képernyő mentést,vagy felírtam volna a build számot.
Röviden ennyi.
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3132 üzenetére
Na pont azért mert frissítetted. Azért lett a Voda boot logo de a SIM kártyának ahhoz semmi köze hogy milyen a Boot logó a frissítéshez van köze. Isten bizony holnap ki próbálnám ha ráérnék, hogy ha felteszem a Vodás ROM-ot akkor melyik boot logóval indul el kártya nélkül.
Mint írtam az enyém Telekomos most kártyával is meg kártya nélkül is a Huawei boot logo jön be C01B133, de ha felteszem a Telekomos rakom fel akkor a Telekom logoja jön be ez 15000% hogy így van..
meg nem értem a Huawei Hu- akkor most hogyan lesz 5.1.1? Neked november végét mondtak nekem november elejét itt meg már idő pont is van csak az óra hiányzik Szerintem meg 2015.11.20 00-00 perckor fog kijönni.
Kicsit teszteltem a Huawei Hu-t hát 10 kérdésemből 3-ra kaptam választ.............
A 041-es vagy C02B009-es volt rajta....
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3133 üzenetére
Igazából az lenne a jó teszt,hogy függetlenbe Voda kártya mit csinálna.Ott is felajánlaná a frissítést???Mert amíg nem tettem bele,addig a frissítést sem ajánlotta fel.A frissítő sem.
-
CarTom
csendes tag
válasz bubus66 #3098 üzenetére
Sziasztok.
Jómagam egy P7 boldog tulajdonosa vagyok, a feleségem használ P8 lite -ot.
A 6.0 screenshot egy kis vicc volt Cunaja fórum társ jóvoltából a P7 topikban. :-) http://m.mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p7_fel_millimeterben_sok_uj_funk/hsz_11935-11935.htmlA fenti linken található hozzászólásban leírja miként sikerült photoshop nélkül megcsinálni.
Amúgy a két telefon nagyon hasonló, szinte ugyan az.
A kijelző viszont a P7ben élesebb, szebb.
Napfényben tökéletes, a P8 is olvasható marad de egymás mellé téve jól látszik a külömbség.
Van egy céges g620s is a birtokomban.
Annak a leggyengébb a kijelzője. - De az ára is - :-)
Mindent összevetve jó készülék mindhárom, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Samsung után ha a g620s lett volna nem vágyódnék más telefon után.
Viszont a P7 -t egyikre se cserélném....Feleségem használja a FB és a Messengert is.
Az Fb lassúságán kívül másra nem panaszkodik.
Neki átlag 1 nap az üzemidő.
Nekem csak Messenger van a hetesen, másfél két nap simán kijön normál használattal.
A g620s -en egyik problémás app sincs fent. Folyamatos mobilnet és aktiv wi-fi mellett (mindkettő be van kapcsolva mindhárom készüléken) 3-4 nap üzemidőt produkál, de volt már 5 nap is!A P sorozat nem fogja tovább bírni, valszeg a nagyobb felbontás miatt is.
Szóval a Huawei az utóbbi időben nagyon oda tette magát, a Honorok is nagyon jó készülékek.
Szerintem......:-) -
bubus66
nagyúr
Tudom azt is hogy vicc volt azt is tudom, hogy lehet meg csinálni. Viszont legközelebb meg használd a link gombot..
A build .prop-ot kell át írni. A custom ROM-oknál csináltam anno.
Nekem volt P7 és G620S De a P8 Literől nem mennek vissza egyikre sem főleg nem egy közel 1 éves készülékre mint a P7 3 hónapig volt meg
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
A VIP-Phone gyári garit ad vagy boltit erre a készülékre? A honlapjukon nem szerepel, de a remény hal meg utoljára.
Köszönöm
-
CarTom
csendes tag
válasz bubus66 #3143 üzenetére
Kedves bubus66.
Nem kioktatás céllal küldtem a helyesbítést, csak azért mert így kerek a történet azok számára is akik kevésbé járatosak a mélyebb vízben.Jogos a link gomb használata is, de jelenleg mobil felületről vagyok és ott tudtommal nincs ilyen lehetőség, bár lehet az én ismeret hiányom csak.
Sajnos az <a href> tag sem működik ezen a felületen.P7 és P8 lite.
Csupán a véleményemet írtam le az én szemszögemből, mivel itt van mindhárom készülék egymás mellett.
Szóval a lényeg még mindig az, hogy a Huawei mint gyártó nagyon összeszedett termékeket dob a piacra a P6 -óta mind szoftveresen mint hardveresen. (Közép kategória fölött) -
bubus66
nagyúr
válasz egabi71 #3147 üzenetére
Na akkor erről ennyit még azt sem tudják, hogy milyen ROM volt rajta és milyet kellene feltenni.. Pedig azt hittem a nagy szerviz legalább a 140-est teszi fel..
Egy részen jó jártál, más részen nem... A BL zárva van, dualos ROM-t raktak fel talán még maguk sem tudják hogyan lett független. Ne ennyit a magyar szerívízről.....
(#3146) CarTom
Akinek tudni kellet róla az tudta..
ATöbbit meg nincs időm kommentálni mert sok a dolgom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest