Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3448 üzenetére
Bocs nem neked akartam
Igen ezüst a széle az egabi71 szeretne majd egyett, a párjának
(#3449) locaLpatrioT
A chromet valószynű nem kukáztad, csak tiltottad
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
Gyerekek.. ez a telefon valami álom. Hihetetlen gyors, a kamera szuper, semmi lagg/akadás. Jobb mint a Sony Z1-em, simábban működik. Értesítési LED is van, szóval nekem ez álom telefon most.
-
-
Ryser
csendes tag
ez a rejtett alkalmazások tényleg nagyon hasznos..köszönöm Láttam nagyon sok embernél h rengeteg téma van meg több menü is felül a témáknál, nekem azonban csak 4 alap (nincs köztük ez a kékes hátterű amit kiraktatok már párszor) ...csak alkalmazással lehet akkor letölteni? vodás b140 amúgy
iPhone 12
-
bubus66
nagyúr
Szia azért nincs mert vodás a telod. Ha kell az akkor az odlamon fent van default(magazine) néven
Más
MeGabee, egabi71 és akinek régebb óta van teloja, ha az emlékeim nem csalnak a 049 hidden menüben nem volt reset factory?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Már elküldtem a linket
(#3457) locaLpatrioT
Lehet letölteni csak más az alap téma
Én azt mondtam hogy amit töröltél alkalmazásokat azokat onnan lehet visszaállítani ha esetleg kell
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
Nekem is Voda B140-es,és kb 80 féle témát tudnék most leszedni...
Ha bubus66 ad egy pontos elérési utat ahhoz,hogy hová menti őket a telefon,akkor közkinccsé tudnánk varázsolni őket
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MeGabee
senior tag
válasz egabi71 #3466 üzenetére
A külsőre egy .hwt végű fájlt ment,de a belsőn lévő hwthemes/caches/.hwt végű mappába rakja be a képeket és minden mást.
Ergo csak a külső SD-n van a letöltött téma fájl,de a képeit csak a belsőről tudom kimásolni....fasza megoldás[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MeGabee
senior tag
válasz egabi71 #3468 üzenetére
Szuper vagy,köszi a tippet
Nem kell hozzá a telón lennie a TC-nek,a gépről is látom már.
Viszont most nekem is van egy láma kérdésem,mit kell tegyek,hogy a belső tárhelyet is tudjam kezelni a gépről?Fájlok módban csak a külső SD-t látja,USB meghajtó módban meg látja a belsőt is,de a mappákat már nem.
És ugye nem emlékszem,hogy az elején látta-e,és én állítottam-e el,vagy mindig is ilyen volt.[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz egabi71 #3472 üzenetére
SD van alapértelmezettnek állítva,a belsőn lévő HWThemes mappában csak egy caches mappa van az eddig letöltött témák képeivel és egyéb dolgaival.
Más: Van egy Az USB-tár csatolása menüpont a Tárhelynél.Ez nem az OTG lenne?Próbálta valaki?
-
-
bubus66
nagyúr
Belső tárhely/HWThemes
Vagy SDKáryta/HWThemes ez attól függ, hogy mivan alapértelmezettnek állítva.
(#3477) Marley91
Szia nekem kb ez a 7. telefom amibe egy neve nics e-bay-os 8 GB-os Class 10 kártya van de semmi baj nincs vele, teszi a dolgát. Most is onnan rendeltem egyet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy újabb kis segítségre lenne szükségem: a térképet ha megnyitom, és elindítok egy útvonalat, lefagy a telefon.De nem ám kicsit, konkrétan 2 percig csak szemezünk, mert az érintésre nem reagál, sőt, a gombokra sem.Aztán kiírja hogy a térkép leáll, és kedvesen udvariasan elnézést kér...na most, ilyenkor mi van? (ha újra elindítom a térképet, akkor no para.)
-
retroid
senior tag
Nagyon szuper lenne ha felcsapnaád ide a témákat
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Ermac
tag
Olyan gondja lenne faternak én itt élek Angliába megtudnám csinálni, ha ott lennék annyi hogy névjegyzékbe egyszerűen piros behajtani tilos táblák jönnek fel bármit csinálok nem tudok menteni telefonszámot...valaki vmi ötlet ??
We are Many You are but One
-
MeGabee
senior tag
- Címtár/Új névjegy/ ott ki kell választani hová mentsen (telefon,sim,google fiók),nevet számot beír,jobb fent a pipára rányom,és el kell mentse.
- Ha bejövő hívásból akar menteni,akkor meg hosszan kell nyomni a számra,és ott Új névjegy létrehozása.
Ha így se megy neki,akkor újraindítás vagy egy factory reset.
-
MeGabee
senior tag
-
rustee
csendes tag
Megèrkezett a reggeli frissítő B170 :-)
-
sonye
senior tag
Na ezt nem értem!
A szolgáltatón keresztül jön a frissítés?A tré az meg nem ad ki soha?
-
MeGabee
senior tag
Légyszi nézzétek meg,hogy sikerült-e javítani benne a Címtár rendezési problémát,valamint az sms karakterkódolási hibát.
Köszönöm(#3491) sonye: Eddig még szinte csak a szolgáltatós (Vodafone) telefonok kaptak frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Hoppá!
Nekem is mutatja, hogy van frissítés.
Na akkor várom a tapasztalatokat, hogy kinek milyen lett 132-ről frissítve. -
GEPESZ66
veterán
Az ügyfélszolgálat válaszolt a megkeresésemre.
Tényleg nem Gorilla Glass a védelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest