- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Letöröltem a gyári időjárás app-ot, és most mégis visszatenném, de nem találom.
Honnan lehet azt letölteni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
mjani1172
addikt
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Megvan a teló. Viszont 3 éve nem kellett beallitgatnom telefont. Első körben az értesítéseket nem tudom beállítani. Hol van ez a felaktiv vagy milyen képernyő? :)
Ps4, Xiaomi 11T
-
Aryon87
félisten
válasz klimokrisz #11579 üzenetére
Gcam nem működik a Huawei és Honor telefonokon, Kirin nem támogatott. Az leginkább a Snapdragonos mobilokra van fejlesztve, meg néha az Exynosra.
(#11595) JockeyEwing
Azokhoz képest fakóbb, mert az említett modellek alapból szaturálnak[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kp78
addikt
válasz Pepeninho #11611 üzenetére
Ha az AOD-re gondolsz, akkor kezdd el a beállítások keresőjébe felül beütni, h AOD, és "folyamatos megjelenítés" néven megleled.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Pepeninho
őstag
És a navigációs billentyűket a teló aljára, hogy állíthatom be?
Ps4, Xiaomi 11T
-
kp78
addikt
válasz Pepeninho #11616 üzenetére
Ugyanazon keresőbe "navig" és meglesz.
Kereső sok mindent kidob, ha magadtól nem megy.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Pepeninho
őstag
Hmmm. Az mennyire normális, hogy első töltés után éjszaka (6-7 óra alatt), kikapcsolt mobilnettel és wifivel 13%ot esett az akksi?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Nemtom telefon specifikus probléma, de azért rákérdezek, hátha tud valaki megoldást:
Waze app használata közben mitől lehet, hogy "lecsípi" a hangok végét. Pl. a "200 méter múlva" helyett "200 méter mú" lesz. Másnál is van ez probléma, vagy csak nálam. VOG-L29 8/256 Fw. 10.0.0.195 C431 -
njnl
aktív tag
válasz Pepeninho #11619 üzenetére
Nekem dupla kártyával, mindent bekapcsolva hagyva merül éjjel óránként kb 2%-ot. Akkumulátornak/szoftvernek kell pár töltés, hogy beálljon. Az alkalmazásindítás menüben is érdemes körbenézni.
A fórumban is használhatod a keresőt, de kérdezz bátran. Legalább addig sem az idiotizmust kell olvasgatni.
(Mert megmagyarázza, hogy a meseszerű kép, a valóságos... )
Szerk.:
Williams
Vicces lehet
Waze törlés majd újratelepítés megvolt?[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
kp78
addikt
"Legalább addig sem az idiotizmust kell olvasgatni."
Nem megbántva senkit, de azért ami most az összes Huawei topicban megy sem sokkal jobb.
"Miért nem jön már, mindig elsőként szoktam kapni, hol van már, szemét, f@s hüvely, én mindig utolsónak kapom, megjött, nem jött meg, miért több, mint 4 giga..."
De az érdemi változásokról személyes vélemény, tapasztalat csak elvétve jön.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
barbara8854
csendes tag
Sziasztok!
Egy szuper biztonságos tokra várok javaslatokat olvasgattam hozzászólásokat is,de hátha vannak már újabb típusú tokok.
Ütésállót szeretnék, illetve egy olyan üveg fóliára ötletet amit nem nyom fel a tok
Köszi a segítséget!
Üdv:Barbie -
njnl
aktív tag
válasz barbara8854 #11628 üzenetére
Saját tapasztalat
De a keresőt használva rengeteget fogsz találni a közelmúltból is.kp78
+1
Fél, maximum 1 év és megszűnik (számomra) a fórumok érdemi része. Romolás, tokok, siránkozás, ugyan azok a témák hetente visszatérve.[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Bennyboy
őstag
Én ezt rendeltem:
[link]
Nekem eddig bejött, bár még nem ejtettem le a telefont.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Technoman
őstag
Az én verzióm és még elegáns is. (azóta sem jött fel, ja és már volt egy kisebb esése, de megvédte)
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Most cseréltem le az S9+ telefonom egy ilyen szerkezetre, lenne is pár kérdésem, pl hogy mivel maradt vagy 5 Samu féle gyorstöltőm hozzá, azzal nyugodtan lehet tölteni ezt is( max gondolom nem tölt olyan gyorsan )? Csak mert egyszer rádugtam a Samut egy huaweiére( ilyen 40Wos kábeles asszem ) és mindenféle felkiáltójelet dobált, hogy húzzam ki mert ez neki nagyon nem tetszik Esetleg hosszabb adat/töltőkábelt honnét lehetne rendelni hozzá, mert ez sajnos kicsit rövidke nekem. Aliról rendeltem annó Ugreen, meg talán Baseust? a régihez, valakinek van ilyesmi esetleg, az 5A-s ezeknél jó lehet, vagy inkább ne kísérletezzek vele?Pár ikon jobb felső sarkában ott van egy pötty, pl face, galériánál meg időjárás app-nál is, mintha vmi új értesítés lenne, de hiába kattintok bennük végig mindent, nem tűnik el, ez mi lehet?
Létezik valami jó féle kijelzővédő fólia a telefonra, pl gyári( bementem pár boltba de csak vakartáka fejüket ), nem üvegre gondolok, nekem az annyira nem jön be. ( Euronicsnél vettem, ott bontották ki előttem, de gyárilag pl nincs rajta, fura )
Látom tok kérdés is felmerült, én Spigen Neo Hybridet használtam régebben, de teljesen megváltozik tőle a telefon körvonala, ezért pár hónap után rendeltem kínából MSVII féle ultravékonyt, 1-2 esést fél-1 méterről az is kibírt, telefon nem sérült, bár a tok igen, viszont szinte észrevétlen rajta. Leadtam a rendelést erre is, csak hát ki tudja mikor jön, addig meg vettem rá vmi olcsó műanyagot( Cellect vagy milyen márka ), ez is teljesen jónak tűnik, kamera lencse se dudorodik ki belőle.Amúgy így 2-3 nap használat után tetszik a telefon, egyedül csak a mono hangzás fura kicsit, de majd megszokom. Ami miatt igazán váltottam az az akkuidő, meg hogy dual simes kellett, és a Samunál nem tudta kezelni a két kártyát ugyanúgy 4G-n ( egyiket telefonálásra másikat netezésre használom ), de szerencsére ennél jónak tűnik mindegyik( bár az akku kicsit beparáztatott, első bekapcsolás után 55%-ról lemerült kb 10 perc alatt, hogy sim se volt benne, de feltöltés után jó lett )
Fotózás terén nem fogok nagyon jelentkezni mert kb letojom
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Bennyboy
őstag
válasz -Bandi- #11632 üzenetére
Én nem ajánlanám, h más töltőt használj hozzá. Nem is értem, h miért fordul ez meg az emberek fejében. Mi a baj a gyárival?
Más: látom az új frissítéssel sem sikerült megoldani, h látszódjon az akku % ha van bármilyen más értesítés mellette. Azért ezekre figyelhetnének. Aod-ra bejött a shop is de elég sokat ingyen is lelehet tölteni. Az árak meg elég barátiak ha vki még is venne onnan.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-Bandi-
tag
válasz Bennyboy #11633 üzenetére
Nincs baj a gyárival, azt beépítettem a hálószobába bútor mögé, hogy ne legyen feltűnő helyen( viszont a kábel rövidke :/ ), de azt ott hagyom, kell táskába hurcolósnak( bár egy plusz gyárit már rendeltem is ), és még van másik ház, ahova inkább odavettem egy pluszt eddig is, mert úgy is elfelejtettem, vagy épp otthagytam ha egyet hurcolásztam, azért merült fel a kérdés, hogy maradt több Samu, azok mennyire kompatibilisek, vagy inkább cseréljem le az összeset, ezeket meg max elajándékozom.
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Varszegig
veterán
válasz -Bandi- #11635 üzenetére
Szerintem ezt a táskában hurcolóst el lehet felejteni. Samsung után valóban fura lesz, de sokáig bírja. Nekem bő 1 év után is kibír 2 napot ha nagyrészt itthon vagyok, és viszonylag keveset nyomkodom, de ha van egy kirándulás sok fotóval, maps-szel, aktív használattal, akkor is röhögve megvan az 1 nap, még marad is vagy 30%. Feleségem az S9-ét akkor is töltőre teszi napközben, ha itthon vagyunk.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Szerintetek árérték arányban melyik éri meg jobban? Ha 3-4 évre tervezek, akkor megéri a felárat?6GB/128GB ~180k Ft
8GB/256GB ~225k FtElőre is köszönöm a választ.
-
andreas49
senior tag
válasz Willie #11637 üzenetére
Ezt neked kell tudni eldönteni, hogy mire használod. A tárhelynél 128GB elég szerintem, ha felhőben vagy egyéb eszközön tárolsz. A 6-8 között nem sok érzékelhető különbség van normál használat mellett. Lehet kapni 8/128GB változatot is ezen az alsó áron.
128 GB Nano memória ~8 ezer Ft[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Willie
őstag
válasz siskad #11638 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
(#11638) siskad:
Ugyanígy vélekedek, de nem biztos, hogy tényleg szükségem van rá. Több mint 3 éve nyúzok egy Honor 8-at, ami 4GB/32GB tárhellyel rendelkezik, alig van rajta alkalmazás, de még így is nagyon kevés rajta a szabad hely. Minden frissítés után egyre több helyet foglalnak az alkalmazások és leginkább ezért tartok attól, hogy kevés lesz a 128GB tárhely 3 év múlva.(#11639) andreas49:
A 8GB/128GB változat gondolom nem kapható itthon hivatalosan vagy tévedek?
Két szolgáltatónál is vagyok, úgyhogy a memóriakártya nem opció.
(#11640) Sztyepadzso:
Igazából a tárhely az, ami elsődlegesen kérdéses. Gondolom, hogy még 3-4 év múlva is elég lesz a 6 GB RAM. -
Kekmen
senior tag
válasz -Bandi- #11632 üzenetére
A töltőre már válaszoltak, gyárival érdemes használni. A kábelt én is rövidellettem, innen rendeltem hozzá.
Az ikonoknál a pöttyöt úgy tudod eltüntetni, hogy hosszan rajta tartod az ujjad az ikonon, ekkor megjelenik, hogy mit is akar neked jelezni, arra ráböksz, elolvasod és utána nem lesz ott. Egyébként ez a "pöttyözés" funkciót azt hiszem ki lehet kapcsolni is.
Tokot is az aliról rendeltem, épp tegnap érkezett meg (ahogy a 10.1 frissítés is), nekem nagyon bejön."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
California1
őstag
válasz Sztyepadzso #11640 üzenetére
Mate20 Pro-ról jöttem át . Az 6GB/128GB volt.
A P30 Pro 8GB-os. Hidd el sokkal de sokkal gyorsabb. Pedig a ram kivételével ugyanaz a vas.[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
Ha a developer menü alatt kikapcsolom az automatikus rendszerfrissítéseket, van rá esélyem, hogy nem is települnek?
Amiatt kérdezem, mert a hívások felvétele nekem fontos, de olvastam, hogy a 10.1 alatt ez már felejtős lesz (egy ideig biztosan...).
Xiaominál nem volt lehetőség ilyenre (vagy csak én nem tudtam róla), jött a frissítés oszt kaptál amit adtak :-) -
andreas49
senior tag
válasz darkmann #11643 üzenetére
#Aliexpress HUF 9,295.25 20%OFF | UTHAI C59 NM Card 64G 128GB Nano Memory Card For Huawei Mate20 Mate30 X Pro P30 P40 Pro Series Nova5 6 MatePad 2020 Read 90MB/s
https://a.aliexpress.com/_dUiRNOoHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
DonDragonka
őstag
válasz California1 #11645 üzenetére
Had mondok egy másik összehasonlítást.
Tegnap óta van egy P30-asom is 6/128-as... Semmilyen különbség nincs sebességérzetre a két teló között(a Pro-m 8/256). Semmi, nulla, tök egyforma. Nyilván egy csomó dologban kevesebb a 30 mint a 30Pro, de vasra pontosan egyformák.
A másik... én nem csak a fiókban tartogatom hanem elég komolyan használom is a 30Pro-t, jellemzően nem bír ki egy napot az egyébként nagy akkumulátorral se, de most néztem(fejlesztői lehetőségek között lehet megtalálni) az 1 napos átlag memóriahasználatom 4,19GB ami bőven messze van még a 6-tól is...
Szerintem sokkal inkább érdekes a 128 vs. 256 kérdéskör, én is a nagyobb tárhely miatt vettem mintsem a több RAM miatt...
Szerintem mint teló a sima p30 is egy nagyszerű készülék, amiben kell abban pont mint a P30Pro...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/