- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
left177
csendes tag
Köszi srácok a válaszokat az OTP simple appal és a két simel kapcsolatban! A bankkártya újraregisztrálása megoldotta a problémát. Legalábbis egy benzinkúti terminál elfogadta a fizetést
-
ivatti10
aktív tag
válasz Juditta_56 #11891 üzenetére
Én a Calendar Widgetet használom, de Mate 9, 10-nél 1-2 nap után nem frissít, csak ha újraindítom a mobilt, vagy leszedem, és újjra kirakom a widgetet. A fejlesztővel kommunikálva közölte, Huawei sajátosság, az EMUI-val kapcsolatos probléma.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Érdemes most már frissíteni B198-ról? Vagy még mindig vannak anomáliák oreon?
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
törölt tag
Ha esetleg OREO-n más is idegbajt kapott már az ACR hívásrögzítő hol vesz, hol nem, vagy egyáltalán nem vesz anomália miatt, akkor ráakadtam egy kitűnő alternatívára helyette, próbáljátok ki, nagyon jó, legalábbis 363 verzión kitűnő!
Ez lenne az.
Viszont le kell törölni minden más ilyen alkalmazást.[ Szerkesztve ]
-
kilincs89
tag
válasz velkeibalesz #11908 üzenetére
Köszi! Akkor maradok továbbra is a nugáton.
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
veterán
-
Láng Tibor
tag
Most érkezett egy 119mb-os frissítés a 364-es rom változás csak a biztonsági frissítés, nem tartalmaz semmi újdonságot
-
M1Bali
tag
Sziasztok. Én azért rágtam be a B363-ra mert a Wi-Fi hotspot állandóan kikapcsolt. Kétszer háromszor be kellett kapcsolni mire tudott a laptop kapcsolódni hozzá. A B198 nem csinált ilyet. Most ezt használom. Majd ha OTA lesz 364 vagy újabb, ismét megpróbálom, hátha javítják ezt is benne.
-
ricsi8800gt
addikt
Valaki használja az időkép alkalmazást ?Ha ki van rakva a widget miért nem tudom frissiteni onnan ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Eladtam a Mate 9-emet.. Viszont a gyári értesítés hangokat annyira megszerettem, hogy az új telefonomon is szeretném használni.. Viszont nem találok sehol olyan oldalt ahol le tudnám tölteni ezeket a notification hangokat.. Esetleg tipp..?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Decske
senior tag
válasz ricsi8800gt #11919 üzenetére
Én a régi "nagy" widgetet használom, ott van egy frissítés gomb a bal alsó sarokban.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Szpisti
addikt
válasz ricsi8800gt #11922 üzenetére
Nekem sem frissül...
-
tutaj01
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #11920 üzenetére
Szia! Össze csomagoltam egy *zip fájlba!
Parancsolj: [gyári értesítési hangok]LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #11925 üzenetére
Használd egészséggel
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Szpisti
addikt
válasz ricsi8800gt #11927 üzenetére
Szerintem az időkép-nek kellene a saját applikációjában valamit a kompatibilitáson javítania. Gondolom ez is az EMUI 8.0 sajátossága...
Írjuk oda többen is a problémát a Google Play-ba, hátha megoldják... -
Bornie127
senior tag
Nekem a kezdetektől azt csinálja, hogy pár napig jó, aztán egyszer csak nem frissít, a főoldal megáll az aktuális adatokkal. Így fordulhat elő, hogy márciusban a februári adatokat mutatja. Mármint a tavaly februárit 😊
-
Sword
őstag
Keep, Calendar Widget és általában a Deezer szintén ilyen
Szvsz nem app hiba, hanem globális, Mate 9 Oreo probléma.[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Szpisti
addikt
válasz ricsi8800gt #11929 üzenetére
-
senior tag
Sziasztok,
Arra van valami gyógyír, hogy a Huawei ne zárja be a háttérben futtatandó alkalmazást? (az akkumulátor, inditas menupontbeli kézi kezelésen kívül?
-
r3dwo0d
tag
Ne ezt a menüpontot keresd, én írtam rosszul. Optimalizálás mellőzése opciót válaszd ki, ott az első menüpont az optimalizálás mellőzése, itt kiválasztod az összes appot és a kívánt appra, ha rányomsz akkor lesz egy felugró ablak amiben van egy tiltás és egy engedélyezés opció. Válaszd az engedélyezést és akkor jó lesz.
-
r3dwo0d
tag
Ha nem vagyok indiszkrét milyen apoot próbálsz beállítani? Nekem az iSkitracker csak a második napon lett jó, az adguardnak is kellett egy kis idő, míg benne maradt a memóriában. Természetesen az összes többi energiagazdálkodási beállításnál is engedélyezni kell, hogy háttérben fusson, sokat fogyasszon.
-
törölt tag
Üdv,
Ez a Viper4Droid-ot rá lehet varázsolni a telóra? Gondolom root nélkül nem megy...
Ha ez igaz, akkor:
- Van e garanciavesztést nem okozó módszer?
- Viper felrakása után meg lehet szüntetni a root-ot? -
törölt tag
-
senior tag
válasz r3dwo0d #11943 üzenetére
AdGuard-ról van szó, amivel küzdök, az Oreo frissítés után kezdett kilövődni.
Az akkubeállítások - indítás - kézi kezelésre állítás már régóta megvolt, annak ugye nem volt eredménye.
Aztán tegnap az általad javasolt optimalizálás kikapcsolása ennél az appnál sem hozott - még tegnap eredményt, aztán a tegnapi legutóbi app újraindítás óta (mai napon) még fut, nem lövődött ki..
Fura egy viselkedés, igazi hajszálhullajtó...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Microsoft Excel topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest