- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz Leslie1966 #11349 üzenetére
Működik, de a rajzolás nem.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
HollywoodBoy
tag
-
törölt tag
válasz HollywoodBoy #11352 üzenetére
Így már minden rendben nálam is, hálás köszönet!!
-
Acélfarkas
senior tag
Sziasztok. Screenshotot lehet valahogy gyorsítani? Már úgy értem, hogy screenshot készitésekor még ott van a képernyön 5 másodpercig az elkészült kép, ami pl. a játékoknál roppant zavaró, mert ugye a játék közben megy, amit kitakar. Meg lehet e oldani azt, hogy a háttérben menjen az egész mentés, és ne mutassa az elkészült képet? Vagy ha mutatja, akkor az legyen max 1 másodperc.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
brd
nagyúr
válasz Acélfarkas #11355 üzenetére
Ha a Developer options-ben az Animator duration scale-t off-ra állítod, akkor annyira gyors lesz, hogy nem is látszódik majd. Ma fedeztem fel ezt a bugot.
The only real valuable thing is intuition.
-
Intru
csendes tag
Sziasztok! Pár hónapja van egy Vodafonenál vásárolt Mate 9-em. A rendszer szerint 432B190 a firmware verziója és nem is talál frissítést. Most láttam itt, hogy elvileg a B198 lenne a legutolsó. Ezzel én, mint android analfabéta mit tudok kezdeni? Fentebb olvastam a Frimware Finder alkalmazást, az talál is új firmwaret, de egyfajtabol van vagy 3 verzió (MF, MF-PV stb). Ha FF a megoldás akkor melyiket kell nekem letolteni, és ha sikerül esetleg B198-ra upgradelni, akkor már OTA-n frissulne magától utána, vagy mivel Vodafone-nál lett véve, így szolgáltató függő? Ebben az esetben párom P10-ese miért kap frissítést, ami szintén Vodafonenál lett vetelezve....
-
rdt89
addikt
Tippeket/segítséget szeretnék kérni. A tegnapi nap a play áruház fogta magát és meghülyült, azaz semmit nem enged letölteni, mindenre azt írja ki, hogy nem lehet letölteni az alkalmazást. Mikor rábökök a feliratra pedig 404-es hibakódot ír ki.
Amiket próbáltam eddig:
- újraindítás
- más wifi hálózatokon történő tesztelés
- Felhasználói fiók törlése, ismételt bejelentkezés
- FR
- Gyorsítótár és adatok törlése a Play Áruház alkalmazásról
- Frissítések törlése, majd a Play Áruház ismételt visszatételeAz igaszság az, hogy hard resetet nem akarok neki nyomni, mert az FR is rengeteg dolgot tüntetett el amiket beállítottam.
Csatolom a két képet, amivel fogadott és az érdekesség, hogy ezt egyik pillanatról a másikra elkezdte semmit nem állítgattam a telefonon csak előjött a semmiből ez a hiba.Letöltésre megyek ezt írja ki egyből:
Ha rábökök erre a sávra ezt a képet dobja be:
az itt kaphatsz segítséget a problémamegoldáshoz feliratban leírtakat is végig zongoráztam de semmi.
Több száz alkalmazást próbálva se engedett semmit.
Előre is köszönöm szépen a tippeket/segítséget![ Szerkesztve ]
-
Gauloise
csendes tag
Sziasztok
Felkerült nekem is a 363-as (C432) és azóta előkerült a jó régi "képernyőfedvény" igaz már legalább rendesen magyarították
A probléma a következő:
Folyamatosan kint van egy "riasztás" vagy info mind az infosávban mind a zárképernyőn hogy a program megjelenik más alkalmazások felett és ezt ha ki akarom kapcsolni akkor katt ide ... de ... én nem szeretném kikapcsolni mert hasznos kis progi, az üzenetet szeretném kikapcsolni amit nem tudok.
valakinek tipp esetleg.
A progi a Battery Bar+ használom vagy 6-7 éve és eddig nem volt gondom vele csak ezen a verzión.kössz
-
brd
nagyúr
válasz Acélfarkas #11360 üzenetére
Inkább animáció időtartama/hossza, vagy ilyesmi. 3 ilyen hasonló beállítás közül a legalsó.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Imre9211
tag
Na. Ma reggel jelezte a mate 9 esem a felső sávban hogy megjött a rendszerfrissítés(8.0 Oreo)
Fel is települt. Azt tudni kell hogy én elég sokat netezek a készülékkel és korlátlan 4g-s előfizum van.
Mintha még gyorsabb és gördülékenyebb lenne a rendszer, bár a nugáttal se voltak röccenések, de nagyon tetszik az oreo.
Egyenlőre nem tudok belekötni.Majd nézek egy antutu pontszámot is
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
-
Imre9211
tag
Antutu
163391
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
rdt89
addikt
válasz peanar #11371 üzenetére
A HR se oldotta meg, de ez a program tetszik, így már nem is érdekel, hogy a play áruház nem működik.
Amúgy a HR jót tett a telefonnak csomó pluszt adott a rendszerhez, alkalmazás, sebesség és programok terén is, így nem volt hátránya. Köszönöm szépen ez az alternatíva is megteszi nem feltétlen szükséges nekem a Store. -
rdt89
addikt
válasz snorbi82 #11375 üzenetére
De az érdekesség, hogy tegnapőelőtt este még működött tegnap reggel meg már nem és semmit nem töltöttem/frissítettem. Annyira nem létszükség, mert peanar által javasolt aptoide is kiváltja ezt az alkalmazást.
Köszönöm szépen így kicsit megnyugodtam, hogy a hiba nem a készülékemben van (Mate 9 Pro) mielőtt valaki írná, hogy nála nincs ilyen gond.
Mindenesetre a HR nagyon sok pluszt hozott magával, így örülök, hogy megtettem.[ Szerkesztve ]
-
Gauloise
csendes tag
válasz HollywoodBoy #11374 üzenetére
köszönöm ..
-
Intru
csendes tag
Köszi az infót, vettem egy nagy levegőt és OTA verzióval felnyomtam a B194-et, majd ezt követően az FF nélkül megtalalta a B198-at. Elképzelhető, hogy a vásárlás idején jött ki a B198 és mivel kimaradt a B194 így amiatt nem találta? No mindegy, fent van, majd figyelem a fejleményeket...
-
Bornie127
senior tag
Találkoztatok olyannal, hogy kikapcsolást választva nem kapcsol ki a készülék csak karikázik? Két hét alatt ez a második ilyen eset.
Mivel mást nem lehet tenni, power gombot hosszan nyomva újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
bogarfull27
tag
A kamera még mindég eléggé ergya! A vaku kezelése siralmas! Szürkületben olyan sötét képet csinál, hogy .....
Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
velkeibalesz
tag
Facebook csoportokban nagy a rossz hangulat. Mindenki downgradelne Nougatra, ha tudná hogy kell
-
Leslie1966
senior tag
válasz velkeibalesz #11382 üzenetére
Hi hi.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
snorbi82
senior tag
válasz velkeibalesz #11386 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy nem a GPU driverel van a gond, hanem a játékok Oreo alatti teljesítménye nem jó.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Imre9211
tag
Derék pontszámok. Grat
-
velkeibalesz
tag
válasz snorbi82 #11387 üzenetére
Mèg ha csak a játèk lenne, mèg legyintenèk is rá. De különböző launcherekben is akad ah animáció, mikor előhozom az alkalmazáslistát, meg a rendszeranimációk is nèha beszaggatnak... elvesztette az Oreoval a telefon azt a simaságot, amibe "beleszerettem", mikor megvettem.
Facebook app is többet gondolkodik...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz velkeibalesz #11389 üzenetére
En nem erzem, baszott gyors oreoval is. Mondjuk gyari launcherrel tolom.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
velkeibalesz
tag
Lawnchair Launcher, húzgáljátok le fel le fel le fel az alkalmazásfiókot ès meglátjátok. Nougat alatt nem akad be. Nekem egy ilyen kategóriás, párhónapos telefonon ne szaggasson be.
-
mjani1172
addikt
Ezt előre lehetett tudni mert mindig mindenhol ez van.Folyamatos sírás az új verzióért majd sírás hogy a régi jobb volt.
Még nem volt olyan telefonom ahol nem így lett volna.
Ettől függetlenül nálam jó az oreo.(is) -
DaDa
senior tag
válasz velkeibalesz #11392 üzenetére
Sok esetben nem az oreoval van gond hanem az appok oreora történő optimalizálásával.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
bogarfull27
tag
Itt mindenben segítenek! Én már csak tudom 😃
Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
snorbi82
senior tag
Most komolyan ezzel a programmal használod a telod? Hát ezen meg sem lepodom,hogy szaggat. Mondjunk én a gyarit hasznalom es azzal semmi baj.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
choco01
addikt
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz snorbi82 #11398 üzenetére
Igen ez zavar engem hogy többen is negatív véleményt modanak, és mindig csodálkozom hogy miért amikor nálam semmi probléma nincs 361 alatt amikor az első perctől kezdve ahogy engedte leszedtem.. na ilyenkor már értem..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
magicbox
senior tag
Telekomos telefonra kapott már vki OTA-n 363-at? Mondjuk az FF szerint sem jó, IMEI check-el.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Synology NAS
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PC & XBOX
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest