- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
kattintásra nagyban jelenik meg
minimalista ábrázolás, szélek kihasználásával. Direkt hagytam középen egy kis hibát. eredeti, érintetlen monokróm kép: [kép]
monokróm, érintetlen.
"A te szemeid olyan kékek ☹️ ott fognak égni, fényleni... -
dutrás
őstag
-
emerzee
aktív tag
válasz dutrás #12650 üzenetére
Ha jól rémlik, hajdanán már kérdeztem, de akkor se kaptam rá választ, hogy melyik programmal lehet a gyárin kívül a 3d-vel készült képeket megnézni? Sajnos nem kaptam választ. Tudnál segíteni? Rászántam most egy órácskát a keresgélésre (más nem szánna rá), nem találtam olyan progit se win-re, se androidra, ami megjelenítené... Próbáltam feltölteni a face-ra (instát nem használok), de ott is csak a 3d kezdő képe jelent meg. A panoráma funkcióval készült képet, természetesen megeszi a face...
Az utólagos élességállításhoz, tegnap találtam egy pc-s programot (némi keresgélés után, de más erre se szánna sok időt), de ez is eléggé fapados kinézetű, inkább funkciós program, mintsem, ami el akarná adni magát. Itt található. Persze a github nem a csilivilire van kitalálva...
Addig amíg csak ezen gyártó felső kategóriás telefonjain tudod ezeket a képeket megnézni, addig ez hívhatjuk bárhogy, és ragaszkodhatunk hozzá bárhogy, ezek parasztvakító extrák. Nem életszerű, hogy ha meg akarom mutatni másnak a 3d-s képet, hogy tényleg átérezze a látottakat, akkor el kell utaznom hozzá és a kezébe nyomni a telót, hogy "Nézd de klassz helyen jártam, de másképp nem tudom neked megmutatni 3d-ben a képeket, mert szar telefont vettél, nem Huawei Mate 9-et!"
Szuper dolog, ha valaki profin készít vele művészi dolgokat! Megintcsak azt mondom, hogy szupi kamera van a telóban! Sajnos viszont, csak addig fogom tudni megnézni a 3d-s képeket, amíg megvan a telefon, vagy a Huawei telefont veszek a felső kategóriából. Pedig imádom ezt a funkcióját és használom is. De megnézni csak ezen tudom...
Ui.: Sehol nem írtam, hogy a parasztvakító extrák, feleslegesek lennének...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz Tav-Csoves #12651 üzenetére
Szerintem is remek fotók!
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
válasz dutrás #12655 üzenetére
Ne haragudj, de a cikkben ilyenek szerepelnek: "Hamarosan" (ez nálam, néhány hét, max 1 hónap), "nyártól" (15 nap múlva vége a nyárnak), "elég 1 képet készíteni" (Ez nyilvánvalóan, nem azt jelenti, hogy "Huawei telefon 3d-s funkciójával.")... ...ez a cikk egy nagy semmi...
Számomra, még mindig nem derült ki, hogy a 3d funkcióval készült képeket, hogy tudnám majd hosszú távon is élvezni, ha már nem lesz, vagy nem lesz működőképes a telefonom.... (Pedig készítettem tök jó helyeken, számomra tök jó képeket.)
Nekem, úgy tűnik, sem Te, sem más nem talált még megoldást erre a problémára. Márpedig, ha nem fogjuk tudni ezeket a képeket megnézni, akkor így nincs hosszú távú értelme a funkciónak...
Részemről ez a beszélgetés off...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
dutrás
őstag
válasz emerzee #12656 üzenetére
Értsd már meg végre hogy ez nem valós 3d. Arra ott van a HTC Evo 3d és az LG 3d-s telefonja. HTC-ből van itthon. A Mate csak 3d hatású képeket csinál. Direkt tegnap kipróbáltuk egy Samu A8-al. Tökéletesen megjelenítette amit atküldtünk kollégám és az én telefonomról. De nem is nyújtom ezt tovább. Legyen neked.
P50 pro/P40 Lite
-
emerzee
aktív tag
válasz dutrás #12657 üzenetére
Vettem a fáradtságot, és feltelepítettem a telefonomra a play első 10 képmegjelenítő programajánlatát. Semelyik sem tudta a "3d panoráma" képeket megjeleníteni és a változtatható fókusztávolságot kezelni. Utána felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, ahol azt az információt kaptam, hogy ezeket a képeket, csak a telefon tudja megjeleníteni. Tett egy ígéretet az ügyfélszolgálatos, hogy szólni fog a software fejlesztőknek erről a külső megjelenítős igényről. Most éppen hajtok egy Samsung A8-as telefonos ismerőst, hátha nála tényleg megjelenik a kép. Kíváncsi vagyok, na!
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
törölt tag
Ha minden jól megy, jövőhéten megszabadultok tőlem.
Annyit szeretnék még kérdezni(hátha nézi aki már eladta a telefont), hogy a hosszabbított garancia, hogy ruházható át? Gondolom nem névre szól, hanem telefonra. 🤔 Oem feloldást elég bekapcsolni, majd törölni az adatokat, hogy az új tulaj szűz telefont kapjon?
-
törölt tag
válasz H.Kornél81 #12664 üzenetére
A +1 évhez is? Csak mert az regisztrálós volt. Alapból úgy gondolom, hogy a rendszerükben meg kell lennie...
-
Bélaaaa
őstag
-
H.Kornél81
tag
válasz Bélaaaa #12668 üzenetére
Jobb oldali keretnél fényszivárgás. A ragasztó elengedte a keretet. Kiesett az infra bordó műanyagja, kijelző szakította a képet görgetésnél, vagy még szemcsésedett is. Az akkuidő marha jó volt úgy is, de azt is kicserélték.
Gyakorlatilag kijelző, keret, hátlap, akku mind cserélve lett. Most gyakorlatilag zsír új.[ Szerkesztve ]
-
Piro911
csendes tag
Nektek megérkezett a telefonra a legújabb 373-as végű frissítés?
Az enyém emag-os Mate9, egy hónapja vettem. Már az első nap leszedte az összes frissítést egés 370ig, de azóta úgy látom firmware finderben, meg fórumokon, hogy már 372 és 373.
Nekem meg semmi[ Szerkesztve ]
Piro
-
Steven
addikt
Tegnap sikerült kockára törni a mate 9 et...
Aki már javított ilyet hol a legolcsóbb ,ha nem horror akkor le cserélném a hátlapot is fehérre.
Köszi!
Másik kell e félni hogy valami után gyártott szar kijelzőt raknak rá.. vagy erre nem létezik csak egyféle
Üdv!
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
emerzee
aktív tag
válasz Steven #12672 üzenetére
Én törött kijelzővel vettem. A Hua ha jól emlékszem, 67-ért cserélte volna. A pesti boltokban 37-ért cserélték volna, itt nálunk Tamásiban 27-ért cserélték. A legolcsóbb kijelző 17 volt, amit találtam a neten. (kb., egy hónapja.) Ha meg mered/tudod javítani, akkor egész olcsón megúszhatod... A hátlapom nem sérült, azt nem kellett cseréltetnem.
-
Nfsman20
tag
válasz Steven #12674 üzenetére
Üdv!
Én kb 1 hónapja vettem 7600 körül p10lite-ra kijelzőt szerelőkittel. totál hibátlanul működik, méretpontos, szépek a színei, nincs pixelhiba és a touch panel is pontos, rendben üzemel. Nem azt mondom, hogy mindnél így van, de pozitívan csalódtam.
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Mr.Csizmás
titán
van köztetek K&H-s Mate 9-es?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Steven
addikt
-
foxymaci
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12677 üzenetére
jelen
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12681 üzenetére
Nekem azonnal felismeri ahogy rá irányítom a kamerát. Gondolom megvolt már az alkamazás újratelepítése.
Nekem az ujjlenyomat bejelentkezés nem megy...._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
törölt tag
Búcsúzok tőletek, már ezt is a Noteról írom. Remélem senkinek nem lesz olyan problémája a későbbiekben, mint nekem volt!
-
pityaa23
senior tag
válasz Steven #12672 üzenetére
Én is nemrég jártam így. Vettem itthon egy gyári kijelzőt, rendeltem ebayről használt elvileg jó állapotú hátlapot (ez még nem jött meg) és magam fogom kicserélni. Sajnos van olyan jó telefon, hogy megéri rendberakatni.Túl olcsó kijelzőt kerülnémi, nexus 4-be vettem ilyet, de elég fakóak voltak a színek.
Nekem viszont az lenne a kérdésem mindenki felé, hogy milyen tokot használtok, ami alá nem megy be a kosz és karcolja össze a hátlapot, keretet stb... Vagy csak sűrűn le kell venni és kitakarítani? Ha már megcsinálom, nem akarok megint összecseszni, meg kellene valami védelem is.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy használ-e valaki Ilyet , vagy hasonlót, és működik-e a telefonnal. Köszönöm.
Üdv.: Dreamie
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Szpisti
addikt
-
Steven
addikt
válasz pityaa23 #12684 üzenetére
hát speedshopa elvileg eredetit árulnak 15k ért , neten meg 30 ért akarják ki cserélni . Ha 15 a kijelző ( haszonnal) és 15 a felrakás ami 15 perc ..petyet jó órabérnek találom.. és ha 15-t nézzük a 8k nem is olcsó mert mire ide jön meg áfa meg bolti ár és haszon ... akkor 8-9k ebayes ár reális.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
hali13
tag
Valami furcsaságot müvel a telefonom. Eddig szuperül müködött, az én használatom mellett a sima két és fél nap megvolt akku időben. Tegnap a zsebemben meghülyült, elküldött egy értelmezhetetlen sms-t egy számra, valamint átkapcsolta magát repülőmódba és szuper akku takarékos módba. Mindezt úgy hogy 80 százalék körül volt a töltöttsége és nem nyúlkáltam a zsebembe, nem oldottam fel a telefont. Ilyet még soha nem csinált ezelőtt.
Amit most vettem észre, eddig töltés közben a hálózati töltőnél kiirta hogy "szupergyors töltés", ilyet már nem ir ki ugyanazzal a gyári töltővel, valamint gyorsabban is merül a telefon mint eddig. Az autó töltő 2.1 Amperről eddig szinten tartotta és picit töltötte is navigáció közben, most pedig merül navigáció közben, hiába van töltésen. A kábel ugyanaz mint eddig, autótöltö ugyanaz mint eddig, hálózati töltő ugyanaz mint eddig.
Valakinek valamilyen tipp?
Köszönöm.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Régebben láttam hogy beszélgettek kijelzővédő fóliáról. Melyiket érdemes venni a telóra? A gyári egész jól bírja, de már látszódnak rajta karcok, gondoltam berendelek egyet ebayról vagy valahonnan. Jó lenne valami hasonló mint a gyári, esetleg üveg. Had ne kelljen vissza keresnem
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Érdeklődnék hogy használ valaki itt a mate 9 - hez autós tartót? Ha igen, akkor hol vettétek, milyet érdemes rendelni? Előre is köszi.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs