- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz velkeibalesz #11392 üzenetére
Komolyan nem tudom, sokaknak mi az, ami annyira hiányzik a gyári launcherből...
Nekem teszi a dolgát, ahogy kell, semmi akadás, semmi lagg, sima és gyors...magicbox: pont a napokban volt egy két hsz, sokat nem is kell visszaolvasnod. Kaptak már frissítést, 363-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Neo1050
tag
válasz velkeibalesz #11392 üzenetére
Gyári launcher-nél nincs gond! ( lehet,hogy az általad használt launcher még nincs optimalizálva az oreo-hoz...)
-
brd
nagyúr
válasz Acélfarkas #11370 üzenetére
Akkor az Oreo-ban javították már ezt a hibát, jó tudni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Szpisti
addikt
válasz velkeibalesz #11402 üzenetére
De lehet állítani. Ha a betűméretet állítod, akkor az ikonok alatti betűk is állítódnak...
-
PhotoFanBoy
csendes tag
Sziasztok,
én is most gondolkozom a frissítésen, bár a nougat-tal és az EMUI 5.0-val semmi bajom. Nem lettem okosabb (nem a Ti hibátok). Ahogy nézem, ez is csak egy lutri, vagy jó lesz, vagy nem...
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Csak letöltötte a telefonom az oreot. Azt írja hogy újraindítás után települ. Meg tudom ezt akadályozni valahogy? Nincs kedvem a szopakodni a visszaállítással meg ilyenekkel. Olyan jól be van állítva, nincs kedvem újra nekiállni.
[ Szerkesztve ]
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kilincs89 #11411 üzenetére
Sajnos én is így jártam. Nem tudsz tenni semmit, én legalábbis nem találtam a letöltött file-t sehol. Telepítés után visszatértem 7-es androidra és egyből kivettem az automatikus frissítést a beállításokban..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
kilincs89
tag
válasz Ferenczi Áko #11412 üzenetére
Akkor hogy tudok olyan biztonsági mentést csinálni, amivel egy kattintással MINDEN visszaáll a régire?
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
gubacsino
aktív tag
Telekomos, már szombaton megérkezett. 363(C432)
Vártam, hátha lesz innen tapasztalat... Aztán nagy levegő... Bár még két napja sincs fent, eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam a rendszerrel. Kicsit olyan mintha nem is lett volna főverzió váltás.
Persze a menü átrendeződött.
Amúgy dög unalmas ez a telefonMegnéztem a játékokat is. Árnyaltabb a kép. Amivel játszom a HeartStone és a Sky Force Reloaded az simán ment. Felraktam az Asphalt 8at is. De mintha nem lenne meg 30fps. Azt nem tudom, hogy Nougat-nál mit produkált a kicsike, mert ott nem próbáltam ki. A Virtual Tennis Challenge 1-2 perc játék után FC-vel leállt. Nougat-nál nem volt gondom vele. A Dead Trigger 2 tökéletesen futott. Hogy ezek a hibák mennyire róhatóak fel a fejlesztőknek az nem tudom. Most lusta voltam, a telepítés ellőt nem volt FR. Az is lehet az megoldaná a problémákat, de most nekem annyit nem ér.
Érdekes sorminta kezd kirajzolódni a frissítéseimmel kapcsolatban.
Az itteni bejegyzésekhez képest, mikor valaki jelzi hogy számára megérkezett, felváltva, vagy az elsők között én is megkapom, (1-2 nap) vagy várnom kell, és talán az utolsók között, volt vagy 2 hét mire nekem is jelzet a masina.
Olyan az egész mintha lenne egy sorrend és azt forgatnák minden frissítésnél. Persze az is lehet, hogy csak véletlen... -
brd
nagyúr
Talán az auto-update-et kikapcsolod a system update-ben (ott, ahol a frissítéseket kézzel keresnéd). Ha van root, akkor egy erre képes filekezelővel (pl. Total Commander) rá lehet keresni a filerendszerben a 2+GB-os file-okra. Sajnos nem tudom, hová tölti le alapból a frissítéseket, több lehetőség is van, mehet a /data/data-ba, vagy az internal storage-en egy rejtett folderbe, vagy másik partícióra is pl.
-
bogarfull27
tag
Még 1 tapasztalat!
363-al jobban szíja az akkut!Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
veterán
válasz bogarfull27 #11416 üzenetére
Igen?
Nekem 7.0 alatt 4-5 ora akksiidom volt, most 8.0 alatt rohogve megy a 6-8 ora...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz bogarfull27 #11419 üzenetére
próbál a kínai gyökerektől megszabadulni europaizálódik!!!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
brd
nagyúr
Ilyen kijelzővédője van valakinek? Van olyan jó, mint a gyári fólia, úgy értem, hogy felfekszik rendesen, nem jön fel néha a széle, ill. hogy mennyire zavaró, hogy nem fedi le teljesen? (A gyári fólia sem fedi le persze, de az csak egy vékony fólia, ott egyáltalán nem zavar.) Ill. nyújt-e annyival többet, hogy bevállalja az ember azt, hogy a gyári fóliát elveszíti? Mert azt újra kétlem, hogy fel lehetne helyezni rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Akkor eladó egy ilyen fólia féláron!
-
peanar
senior tag
Természetesen megoldható!
Wifi+mobilnet kikapcs, majd Beállítások/Alkalmazások/Rendszerfrissítés/Tárhely és itt adat+gyorsítótár törlése.
Ezután Frissítés app megnyitás, jobb felül 3 pötty majd beállításik és itt mind a két helyről ki kell venni a pipát, ezután vissza lehet kapcsolni a wifit illetve a mobilnetet.
Ha bármikor elindítasz egy frissítés keresést és talál új verziót, de nem akarod felrakni, akkor ezzel a módszerrel el lehet tüntetni a folyamatos frissítés jelzést (beállítások felett 1-es ikon). -
Sword
őstag
Na, én is FR mellett döntöttem. Az istennek nem tudom memóriában tartani amit kéne és kiverni belőle amit nem akarok bent tartani. Fordítva remekül műkdödik
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
choco01
addikt
válasz Norbi. #11429 üzenetére
+LosBlancosrm
Nekem az őszinte véleményem hogy egy fokkal nem jobbak mint az 1-2 dolcsi ebayesek, teljesen ugyanolyan minen 2-3-4-5 ezres magyar fólia csak bele vannak téve egy kis karton tasakba.. próbáltam már minden félét jelenleg szerintem szeptember óta van rajta a mostan 1,5 dolcsi alis fólia, és egy lepattanás sincs rajta..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Norbi.
őstag
válasz choco01 #11430 üzenetére
De, egy picit jobb az átlagtól, havi szinten felrakok kb. 200db fóliát, vegyesen, más márkákból is, szóval van valamennyi rálátásom. Vannak telefonok, amiből ez a márka egy kalap f*s (Pl. iPhone 7,8) De sok fajtára meg nagyon jók. A Mate-re nem rossz például.
Bár, a 3490-et tényleg nem éri meg, én 2000Ft-ért adom ugyan ezt a fajtát, felrakással. (Nem a reklám helye.)[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz Norbi. #11431 üzenetére
Én nem olyan sokat rakok fel.. Max hetente ötöt, de próbálgattam cafele, pzoz, nillkin meg no nameket, meg uvegfoliak.hu-rol is sok felét és igazából sosem éreztem különbséget.. Főleg iphone és huawei telokon.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Sword
őstag
Nekem új és ezt hiányoltam eddig:
Ignore battery optimalizationSettings alatt valahol (rá lehet keresni) és ott bármilyen app-ot hozzá lehet adni (pl. AdGuard)
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Juditta_56
aktív tag
válasz mjani1172 #11172 üzenetére
Hát nem fogom megszokni a gyárit, visszakapcsoltam a Novát. Nem írok jelzőket, de amiket a Novában állítani lehet (képernyőrács, ikon- és címkeméret,modul átfedés, végtelen görgetés, dokk ikonok száma stb. stb.), abból a Huawei launcherében semmit nem találtam meg. Persze, lehet, hogy én vagyok az ügyetlen...
Annyit megér, hogy néha-néha átáll a gyárira én meg visszaállítom. Közben kiderült, hogy nem kapcsol ki a teló, csak a Novát kapcsolja ki."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
veterán
válasz Juditta_56 #11439 üzenetére
Pedig racsallitas, vegtelen gorgetes stb van a gyariban is...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Sword
őstag
Notification bar transparency... Nekem ez hiányzik a legjobban, sose látom, hogy mi van fent
-
mjani1172
addikt
Ok, elhiszem.
Engem ezek a dolgok sosem (na jó,10 éve kipróbáltam) érdekeltek,ha ilyenek akkor ilyenek.
Ugyanígy nem érdekelt a témázgatás,Megszoktam és kész.A nekem fontos dolgokat kirakom a főképernyőre,de hogy milyen az ikon az hidegen hagy. -
snorbi82
senior tag
Telekomosra engedte feltenni a 363-at.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
Új hozzászólás Aktív témák
- Novemberi hardverkavalkád
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest