- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Ma a 122634es frissítést sikerült feltenni a finderrel változás ebben sincs csak gondoltam leírom
(független dual simes)[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
Sziasztok! Valaki járt már így? Nagyon kíváncsi vagyok hogy egyedi eset lenne-e? Anno LG-vel jártam így, de akkor ez nagyon sok tulajjal előfordult, illetve simán garis csere volt. Jelen esetben meglepődtem!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
choco01
addikt
válasz tutaj01 #12052 üzenetére
Utoljára akkor láttam ilyet 2x is amikor behatas erte.. Egyszer egy haverom nyáron dolgozott es a zsebében volt es észre se vette de feszítette neki es keletkezett egy ilyen folt, maskor meg egy leejtett telonal..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Bornie127
senior tag
Nem nézte még valaki, hogy a 366 3D-ben hozott javulást a 363-hoz képest?
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Nem ide való a kérdés de hátha tud valaki segíten. Vettem egy Lemfo Lem 5 Pro órát. Gyári alkalmazása nem müxik xde a watch droiddal komunikál. De ha google play ről próbálok letölteni pl számlapot letölti telepíti de nem jelenik meg sehol. Használ valaki ilyen órát vagy mss óráknál valaki ilyen hibával találkozott már?
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Sword
őstag
válasz tutaj01 #12066 üzenetére
Azért lehet az is, de ettől még akár lehet garis.
Pl. egy ismerősöm hajszárítóval szárította a telefonját (ami egyébként vízálló volt, lemosta). Ez öreg hiba, hiszen a meleg levegő megolvasztja a ragasztót, amitől elválhat a két réteg. Telefon melegedése is ugyanezt teheti vele.
Reméljük a legjobbakat.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
gal3
csendes tag
Sziasztok!
Az Android 8-as firmware-ekben sajnos eltűnt a kamera szoftverből a szelfi kameránál a kis előnézeti ablak, ami az időzítő esetén megjelent a képernyő sarkában és lehetett látni, hogy kb hová kell nézni, hogy pontosan a kamerába nézzünk. Nincs arra valami mód, hogy ezt vissza lehessen kapcsolni? Nem tud valaki olyan kamera szoftvert, amiben van ilyen funkció?
-
törölt tag
válasz snorbi82 #12069 üzenetére
Eddig ok. de melyik-melyik?
Egyébként ezt a bizonyos google cam-ot honnan tudom beszerezni, a play áruházból? Önmagában tudom használni vagy társítani kell valamihez? pl. a google fotókhoz? A play áruházban google cam név alatt az "open camera" van, ez lenne az?[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
P10-et használt itt vki? Érdekelne a személyes tapasztalata, ha ugyanabban az árban juthatna a készülékhez melyiket választaná?
Fotózás videózás lényeges szempont. -
Norbi.
őstag
válasz odipapa #12071 üzenetére
Szia,
Volt P10-em, Mate 9-em (ez még megvan, tartaléknak, de vettem egy Mate 10 Pro-t)
Fénykép terén ugyan az a két telefon szinte, mondjuk videózni nem szoktam, de gyanítom ott se lehet nagy különbség.
A Mate-nek sokkal jobb az akkuja, illetve nekem szebbek voltak a színek a kijelzőn, pedig ugyan az a felbontás, nagyobb méretbe. Jobban össze is van rakva maga a telefon, a ház, masszívabb.
Jobban kézre állt a hátlapi ujjlenyomat olvasó is, de ez megint egyénfüggő.Én a Mate 9-t jobban szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz odipapa #12071 üzenetére
Én szinte egy árban tudtam volna venni anno P10 P10 Plus es Mate 9et..mind a hármat egy időben tesztelgettem egy jó oracskat, akkuban bőven lenyomta a Mate 9 mindkettőt, tereroben is.. Kamerában talán dinamikusabbak lettek a P-knek a képeik, minden másban azonos.. Talan fényesebb volt a Mate 9 képernyője..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
törölt tag
válasz odipapa #12078 üzenetére
Hát, nekem ezelőtt Note7esem volt, aminek jobb volt a kamerája, szóval esetleg egy S7edge jó lehet... Többivel nincs igazán tapasztalatom. Ha jól emlékszem a HTC U11nek se rossz a kamerája... DXOMARK oldalát érdemes felkeresni, tesztelik a telefonok kameráit, van toplista is. Persze nem lehet készpénznek venni a tesztjüket, de kiindulópontnak jó. Aztán amelyik jobb értéket kapott, árban is jó, én azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hivatalos tesztek, meg több ember szeme se ezt állítja szeribtem, tény hogy van jobb.. De azért annyira nem rossz..
-
Szpisti
addikt
Hát igen, ez azt hiszem oda fog b...ni: [link]
-
mjani1172
addikt
válasz Szpisti #12082 üzenetére
Nincs ezeknek már értelme. Az S5 is teljesen jó volt, az utána jövő csúcsok mind jók.
A Mate 9 is a mai napig gyors, semmi gond a sebessegével. Értelmetlen dolog tovább növelni.
Inkább a kamera legyen valóban olyan mint ahogy ígérgetik, mert ez még van hova fejlődjön,a p20pro sem egy nagy szám(szvsz).[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Utolsó update(366) óta eléggé merül.. Nektek is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használ valaki Lemfo okosórát a Mate 9-hez?
-
törölt tag
Megtudná mondani valaki, hogy ha rátapizok egy hivatkozásra, akkor mi jó édes anyjáért írja ki ezt nekem... " A Crome-nak tárhely hozzáférésre van szüksége a fájlok letöltéséhez " ? és ha rátapizok a folytatásra, akkor ez fogad...
Komolyan mondom, hogy már szét basz az ideg!!!Ha rátapizok a tárhelyre, ott meg semmit ne enged csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Azt be lehet állítani valahol, hogy egy bizonyos alkalmazás, ha üzenetet küld, akkor ne adjon hangüzenetet csak az értesítési sávban jelenjen az meg?
Szívok vele, mert az értesítés kell, de mikor 10 üzenet jön egymás után, akkor idegesít, hogy jön az hangüzenet, TIK-TIK, TIK-TIK, TIK-TIK.
Végleg nem akarom tiltani (lehalkítani, üres hangot betenni), mert pl SMS, email érkezésekor kell a TIK-TIK.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest