- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
A ledet csak bekapcsolni kell, külön állítgatni az integrált alkalmazásokban nem, az értesítéseknél ami engedélyezve van és támogatja, azoknál jeleznie kellene.
Én csak bekapcsoltam a ledet és amely alkalmazásoknál engedélyezve van az értesítés, azoknál villog is, elmulasztott hívás, SMS...stb.ForRedGlory: A Chrome-ban tudod állítani a szöveg méretét.
Igaz, én mobilos nézetet nem használok, de asztaliban jó alapon is.
Ne kínozd Aryon87-et Samsung telefonnal készített képekkel, nem szereti! -
zoleeno1
veterán
Nem hiszem, én legalábbis nem állítottam semmi ilyet... De ott van a már említett app, azzal full testre lehet szabni.
-
zoleeno1
veterán
Ossze akad az, valamit nem jol csinalsz
Te lennél az első, akinek a 115-el, chat fejjel, folyamatos messenger irassal nem akad ossze a yt. Akinek 120 van, annak mar jo.
zozzzzzzzzzz: +1, en is V10-rol jöttem, nalam szerencsere nem volt bootloop, nagyon szerettem azt is, de ez oda ver neki boven (ha az audio kepessegeket nem nezzuk, de en azt mar nem hasznalom).
-
zoleeno1
veterán
Akkor nullázza, ha 100-ra töltöd.
Ja igen, ma sikerült elküldenem végre a személyes adatokat a HiCare-ben, akinek ilyen gondja volt próbálja meg.
+ kaptam egy sms-t telekomtól, hogy kaptam egy 5k-s vásárlási kupont, amit webes vásárlásra használhatok fel. Felmentem az oldalra, kiválasztottam egy 5k-s bt-s headset-et, mondom kocsiba jó lesz, simán engedte megrendelni, így ingyen átveszem holnap
Más is kapott ilyet?
-
fogtunder
nagyúr
Ez a szokásos call centeres szöveg, van némi köze a valósághoz, de azért csak mérsékelten. Az iOS-t nem frissítés zárja le, hanem egy központi szerveren tárolja az Apple, hogy melyik IMEI milyen kártyát fogadhat el. Ezt a telefon minden újraindulásnál ellenőrzi, ha van netelérése, így lehet feloldani pusztán IMEI alapján, nem kell a készülék.
Androidnál vagy még a gyárban megcsinálják a lockot, vagy manuálisan lehet utólag ugyanazzal a kóddal, ami a feloldáshoz is kell, és fizikailag kell hozzá a telefon. Szóval nem, nem fogják utólag lockolni a telefonodat. -
Vodafone-t nem ismerem ilyen tekintetben, de a Huawei régebben is preferálta a szolgáltatós független készülékeket (a Telekom már régóta hálózati zár nélkül adta a telefonjaikat, bár sok más gyártóét is) és most talán sikerült úgy szerződést kötni, hogy ne később kelljen a muszájos díjmentes függetlenítéssel bajlódni.
Utólag már biztos nem fogják zárni, legfeljebb olyan lehetséges még - ha a fenti teóriám nem igaz -, hogy siettükben az első szállítmányt nem volt idő zárni és későbbit fogják - erre is volt már példa korábban minden szolgáltatónál -, de szerintem az első verzió életszerűbb. -
magicbox
senior tag
Nekem január 20-ig kell várnom
Mondjuk, ha valami komolyabb gebasz van a telefonnal akkor legalább addig kiderül. Beégéstől nem paráztok, mert most minden oledes telónál ez a műsor megy. A kiegészítők addig szép lassan összegyűlnek. A Bt-Jack Aux adapter már Angliában van az ismerősömnél. A szingapúri spigen-nél már van tok, de onnan nem rendelhető. Lassan csak eljut az is a hivatalos ebay spigen store-hoz.
Szia Bodrik
Remélem nem csak tavaszig maradsz
HUTCHDB veszel akkor, hogy döntöttél?
Szép lassan jönnek a régi Mate 8 tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged