- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Simán kéne.
Az Y200-am és a Nokia X3-02-m tökéletes kombinációja lenne. Mindkettővel maximálisan elégedett vagyok. -
Demens
tag
Szerintem tök jól néz ki. Ennek ellenére nem kéne, inkább egy oldalra csúsztathatós billentyűzetes.
-
Samus
addikt
Jobban kedvelem a csúsztatható kialakítást, de kövezzetek meg, ez tetszik. Csak a hardver kérdéses...
-
dz1989
senior tag
Olyan mitha a Nokia és a (volt) SonyEricsson kerezteződéselenne. :-)
-
draco31
veterán
Nem olyan csúnya, de az a sok terület a három érintőgombnak kicsit zavar. Bár lehet pont így jó a véletlen elnyomások ellen.
-
prolad
addikt
Külsőre nem rossz,de ennek a kialakításnak ekkora kijelzőnél már nem sok értelmét látom.Lehetne kicsúsztatós is.
-
Psytech
őstag
Nekem egy Nokia X3-02 ugrott be hirtelen. Persze az asha is az, de ebből a formavilágból elsőnek nekem az maradt meg agyban. Nekem tetszik a kialakítás. Kíváncsi vagyok árban hova fogják helyezni, mert még akár érdekes is lehet.
-
mrlujoak
veterán
Meglepően jól néz ki.
Kár a kijelző alatti gombokért, túl nagy az a terület annak a 3 érintőgombnak. -
ng0ofy
KORREKTOR
Huaweinél ismét kitaláltak valami jót, ami olcsó is marad. Megint nem fog ideérni soha
-
spawn21
veterán
hiánypótló volna, mondom volna
ha összeraknának egy ilyet komolyabb belsővel és kicsit nagyobb felbontású kijlezővel nagy sláger lenne
-
Tomy Yayo
senior tag
Egész tetszetős ez a telefon, és ezt úgy mondom, hogy általában semmilyen fizikai billentyűzetes nem jön be
-
Inarus
addikt
Egy kissé komolyabb hardverrel is adhatnának ki ilyesmit.
Azok a boldog szép napok a Samsung i780-nal... -
kaller1
veterán
Külsőre Nokia Asha 303 koppintásnak tűnik.
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Erre a kialakításra is lenne igény, bár személy szerint a kicsúsztatható billentyűzetet preferálom. Ha hardveresen kicsit jobban összerakták, mint a Moto XT610-et, akár jó vétel is lehet.
sheratan: +1, érdemes lett volna ICS-vel kihozni
-
törölt tag
nagyobb képernyő érintőgombok helyett, szerintem úgy jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest