- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz schulzz #4899 üzenetére
Az sms illetve a karakter kódolásról annyit, hogy ha magyar ékezetet használsz, akkor alapból az elsö á betűnél az alap160 karakterből már csak 70 marad.
Két választás marad.
Vagy csak rövid életeteket használsz, vagy a ékezet nélkül írsz.Személy szerint én á helyett à-t ú helyett ù-t írok, így már nem veszik el a karakterszám.
Sajnos a gyári sms küldő app alapból nem számolja a visszalevő karakterek számát.
Az előző telefonomon 4.0.4 ics volt, ott az alap gyári sms küldő app számolta a küldés nyíl felett az elküldhetö karakter számot, de itt alapból itt már erre nincs lehetőség.Azt hiszem a Handcent sms progi-ban van valamilyen beállítás ami valami trükkel ezt megoldja.
Poco F3
-
Kinsiinoo
senior tag
Haveromnak teljesen ugyan úgy rootoltuk most az Y300-át ahogy a leírásban van , a bootloader nyitás nélkülivel és ugye írták hogy lehet mosott lesz a képernyő.
Na hát haveromnak ez előjött és a .bat futtatása se oldja meg, akkor most mit csináljunk?
Mert elég érdekesen néz ki és én így a sajátomat nem merem elkezdeni , vagy lehet egyedi hiba?[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
addikt
Van vmi különösebb oka annak, hogy nem meritek kinyitni a bootloadert? Elvileg a Huawei hivatalosan is engedélyezi a nyitást, tehát ettől nem ugorhat a garancia.
-
schulzz
tag
srácok még egy kérdés.
ha be van kapcsolva a mobilnet és hazaérek a wifi környezetembe akkor miért nem vált át automatán a wifire? nem az a privilegizált a wifi?
amig nem volt mobilnetem addig ha elmentem itthonrol és visszajöttem akkor nem kapcsolodott a wifire azonnal de ez nem biztos, de most tuti, hogy nem váltott át wifire, a mobilnet ment itthon is. nem olyna nagy probléma ez de ha van valakinek ezzel tapasztalata, ötlete akkor azt szivesen fogadom (természetesen a viccet félre téve, hogy ha hazajöttem akkor kapcsolja m ki a mobilnetet stb) -
dokee78
félisten
válasz schulzz #4909 üzenetére
Használd a Wi-Fi Matic alkalmazást.
Ha csatlakozol egy Wifi hálózatra,azt cella infók alapján megjegyzi.
Ha elmész otthonról kikapcsolja a Wifit,ha hazamész visszakapcsolja.
A program magyar nyelvű. -
Kinsiinoo
senior tag
Na most fogom rootolni a telóm és a kérdésem még annyi lenne ,hogy volt olyan akinek utána nem ment valami program esetleg?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
KÉSZ a root
Amugy nekem ment minden és nem volt fakó a kép hanem azért kellett a .bat-ot indítani mert hogy egy óriás rózsasín csík volt a Huawei logó ami még akkor is a képernyőn volt amikor a rendszer felállt és csak a .bat-os cuccal tünt el de véglegesen hál istennekSamsung S23 Ultra 12/512
-
hun620
aktív tag
válasz Superhun #4818 üzenetére
Kicsit lötyög a jack a foglalatban, és ha egy bizonyos helyzetbe "löttyen", akkor elindul a Google Hangvezérlés. De a Samsung 4-pólusú fülesem (ami most kontaktos lett, azért nem azt használom) meg teljesen jól illeszkedik, és ott nincs a hangvezérléses hiba.
colonell: köszi, akkor szerviz gyanús a dolog.
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
x1port
addikt
Üdv!
Ezt az energiatakarékos üzemmódot,hogy a túróba lehet kiiktatni ? Épp egy fontos videót rögzítettem amikor kiírta hogy csak 29% van az akkuból. Persze a felvétel megszakadt , újra kellett indítani.Köszi
-
- = Zk = -
félisten
azt alapból kiírja.... tudtommal.. anyni, hoyg figyelmen kívül hagyhatod (mégse) gomb...
asszem'" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
x1port
addikt
válasz - = Zk = - #4925 üzenetére
Igen , felajánlotta,hogy bekapcsolom-e , ekkor nyomtam,hogy mégse de a felvétel leállt :-(
-
- = Zk = -
félisten
nekem is csinál ilyet, játékk özben. de nyomok egy mégse, és folyt köv.
de ez játék, nem kamera, tudom jól...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pilgrim108
csendes tag
Egy kérdésem lenne, bocsi de nem tudtam kivenni a leírásból. Custom rom telepítéséhez szükséges a bootloader nyitás vagy a szimpla root is elég?
-
addikt
válasz pilgrim108 #4928 üzenetére
Kell a BL nyitás.
-
- = Zk = -
félisten
ti kötöttétek már össze PS3-as kontrollerrel?
videók alapján lehetséges, csak sajna nincs fain PS3 joyom.... hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mckangi
senior tag
válasz mckangi #4695 üzenetére
Na megvan a megoldás,hogy a hangfelvevő a saját lejátszójával visszalehessen hallgatni a felvett beszélgetést!
Menű->Beállítások->Hanglejátszó->Android dekoder AMR-hez!
Nem tudom viszont,hogyha leuninstallálom a VLC-t,akkor a telepített codec-ek (ha egyáltalán telepitett!) azok megmaradnak-e a készülék romjában!
Most nem akarom a belakott romot lecserélni!Poco F3
-
mckangi
senior tag
válasz theo_76 #4933 üzenetére
Igen,erre tippelek én is,de mindjárt lekapom a vlc-t és kiderül.
Igazándiból egy friss custom vagy gyári romon lehetne ezt letesztelni,VLC telepítés nélkül.
Aztán a fene se tudja,volt már nemegyszer példa arra hogy két különböző program aminek semmi köze sincs egymáshoz mégis javít vagy ront a másik programon.
Ebben a fórumban is a v.melyik kamera app lehalkította a hangot a telefonon.Meg azt hiszem volt egy játék is ami anomáliákat okozott.Poco F3
-
colonell
senior tag
josalaito
Today, 10:07 PM
New build out, i going to try it and i will upload later.I think video and ril are fixed, but i can confirm this without give a try!
Azaz tegnap, talán a mai nap felkerül már
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
válasz colonell #4935 üzenetére
mi a link?
Tud valaki egy normális időjárás programot? Most az Android Weather van fent.... de ahhoz képest hogy a lakhelyemre azt írta reggel 4kor hogy 5kor már zuhogni fog jött a riasztás minden... de ahogy kinézek még felhő sincs... 5kor pedig szép tiszta reggel volt
-
- = Zk = -
félisten
érdekes, a legújabb vibernél nem hallanak engem... ellenben a 2.3.0-nál már igen... hm.
fura -.-" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sgergi
veterán
válasz - = Zk = - #4939 üzenetére
Viber verzióival vannak gondok, azt kell használni, ami működik.
-
- = Zk = -
félisten
jogos, ez van
most iGO-ra vadászom épp
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kadettb1957
csendes tag
Szasztok!
3 napja vagyok boldog tulajdonosa a telefonomnak, a kezdeti nehézségek után megismertem alaposan.
Szeretnék komplett rendszermentést készíteni, nem csak az adataimról, hanem az egész telefonról.- OT-990-nél simán megoldottam ezt a kérdést a "recovery-clockwork-4.0.1.5-ot990-kernel-v53B-0-anyboot" telepítésével, ott megjelent a lehetőség, hogy "backup", vagy "restore" a menüben újraindítás után.
- flash recovery lefuttatása után most ilyen menúpontot nem látok, csak a többit. (install, wipe stb...)
Mielőtt még kérdeznétek:
- Y300-AiO-ROOT-v1.4 tartalma telepítve
- Root Huawei Ascend y300 tartalma telepítve
- elvileg ROOT jogaim vannak szerintem, de ez most más jogosultság.Mit kellene tennem ? (olvass vissza opció ajánlása időigényes és körülményes)
Köszönettel: kadettb
-
kadettb1957
csendes tag
Szasztok!
Kb. 30 névhez sikerült különböző csengőhangot rendelnem, ezek a beállításaim akksi kivétele után eltűnnek, mindegyik személy az alapértelmezett csengőhanggal jelentkezik.
Hogyan lehet elmenteni a névjegyzéket csengőhang beállításokkal ?
- Google fiók sem jegyzi meg
- mentett névjegyzék sem foglalkozik vele
- Huawei saját mentés sem állítja vissza a hangokatKöszönettel: kadettb
-
colonell
senior tag
válasz kadettb1957 #4942 üzenetére
Ha csak ennyit látsz akkor rosszul van fel-flashelve a recovery,próbáld újra,vagy próbáld cwm-el nem twrp-val ott van a backup/restore is és még alatta egyéb más is..Root jog pedig abszolút nem szükséges a romok mentéséhez/visszaállításához és a flasheléséhez sem
-
kadettb1957
csendes tag
Szasztok!
Újból megpróbáltam a recovery telepítését, Android system recovery (3x) jelenik meg a következő 6 db menúponttal, ha a telefonomat a hangerő +, és a bekapcsoló gomb benyomásával indítom:
- reboot...
- apply update...
- wipe data...
- wipe cache...
- touchscreen....
- apply updateTovábbra sincs backup / restore menüpontom.
CWM-et honnan tudok letölteni erre a telefonra, mivel a Clockworkmod honlapján nem szerepel a listán?Köszönettel: kadettb
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
colonell
senior tag
válasz kadettb1957 #4945 üzenetére
Na ez most kissé furán hangozhat,de BL-t kinyitottad?Ez azt jelenti,hogy nem sikerült flashelned a recovery-t.
A gyári meg ilyen szempontból hasztalan. CWM fent -
kadettb1957
csendes tag
válasz colonell #4947 üzenetére
Szasztok!
A "ROOT Bootloader-nyitás nélkül" fejezetet játszottam le.
A "flash recovery" elindul, Enter-ezek a parancssorban látszik, hogy "sending data", de nem tudja írni, writing data.Nagyon szépen megköszönném, ha valaki csak csak a recovery folyamatot leírná, nem akarok mindenáron root jogokat, csak jelenjen meg a telefon menüjében újraindításkor akár a CWM mód, akár a gombkombinációk kapcsán a Backup / Restore menü.
Előre is köszönöm a türelmeteket: kadettb
-
sgergi
veterán
válasz kadettb1957 #4948 üzenetére
Pont rossz leírást használsz, neked nem a root kell, hanem bootloader nyitás. Azt is megtalálod az összefoglalóban.
-
addikt
válasz kadettb1957 #4948 üzenetére
Játszd le ezt a fejezetet is: ROOT és Bootloader nyitás:
Enélkül nem flashelhetsz semmit. Ha tényleg csak backup miatt kell, arra van egy tucat külső app, amihez elég a root.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest