- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
A buildpropba nem lehet kiiktatni az AF-t videózáskor?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
törölt tag
Ha nincs AF, akkor hogyan fókuszálsz? Néhány képet készítettem a két, éppen "harcoló" kutyámról, és a kijelzőn nézve nem vállalhatatlanok a képek. Az furcsa, hogy nincs a megszokott zöld keret, de így is gyorsan, elfogadható* képeket lehet készíteni.
*Természetesen nem egy HTC HD, vagy DSLR minőség, de a semminél jobb.
-
törölt tag
válasz Jamcsabi #4100 üzenetére
Bírni fogja vajon a hangszóró a megemelt hangerőt? Az Y300 előtt ZTE Blade-em volt, az elsőnek teljesen tönkrement a csörgő/kihangosító hangszórója, és a második is recsegni kezdett, de azt már nem cseréltettem ki. Igaz, hogy nem azonos a gyártó, de azért mégis kínai, olcsó eszköz mindkét típus, nem használhatnak benne minőségi alkatrészeket.
-
davidsz
senior tag
A telefonom mától nem hajlandó elindítani a kamerát.
A kamerához nem lehet kapcsolódni hibaüzenettel eldobja a fényképezőt.
TWPR van fent és root. Mi lehet a bibi? Hogyan orvosolhatnám.
TWPRE menüben nem érzékel semmit a telefon.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
colonell
senior tag
válasz descence #4096 üzenetére
Gyors válasz a 6. pontra:
Le kell particionálni az sd-ből egy részét ext4-be. Twrp-val, vagy számítógépen particionáló progival. Link2Sd első indításnál megadni az ext4-et Normal reboot és utána lehet is linkelgetni.(#4114) davidsz No igen nem poénból van a leírás
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Hi!
Az agyam eldobom!
Ezt a tokot mégis hogyan gondolták? Hol az a szájba vert led? Már vagy egy hete keresek értelmes tokot y300hoz, ami jól is néz ki, mert bnőm finnyás rá. De eddig 2000 darabor néztem végig és csak ezt találtam minek jó a koncepciója. De már a képen sugárzik róla, hogy ultragagyi a minősége. -
megint én
őstag
válasz #64315648 #4118 üzenetére
Az első linken egyértelműen nincs, a másodiknak van, de olyan hihetetlenül ratyi a minősége, hogy ha fogom az elsőt, és egy felforrósított szöggel olvasztok rá egy jukat a vaku fölött, még mindig jobban fog kinézni.
Ezt találtam még. De z oldalról nem nagyon véd, és a bnőm aggódik, hogy mágnessel záródik, és tönkrevágja a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
A cifs.ko kernel modult honnan lehet beszerezni Y300-ra? Az kellene a cifsmanager használatához...
-
-
törölt tag
válasz megint én #4119 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem mindegyik Y300 telefonon van vaku. A Kínába szánt eszközökön nincs, ezért árulják a tartókat lik nélkül (is).
A mágnes miatt pedig valóban nem kell nagyon aggódni. Több ismerősömnek is így záródik a tokja, van közöttük nagyon drága HTC is, és semmi gond nincs velük.[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
A telefon ott jön képbe, hogy a külső winchester házat akarom kiváltani a telefonnal. Létezik egy megoldás, hogy wifin keresztül a cifsmanager-el bemountolja a megosztott windowsos mappát, egy általam kijelölt helyre, pl a telefon memória kártyájára, majd mikor a telefont összekötöm a médiaboxxal, akkor az úgy látja, mintha a megosztott mappa is a telefon memóriakártyája lenne, és így elérhetővé válnak az ott tárolt filmek. A mediabox nem tud wifit, csak usb storage-t tud kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz theo_76 #4127 üzenetére
és LAN csatlakozója sincsen a médiaboxnak? vagy csak messze van a routertől és nem kábelezhető értelmesen? nem tudom mennyi a keret rá, de vannak olcsó routerek, amik tudnak kliensek lenni pl openwrt fw-vel, és ezzel megoldódna a mediabox wifi, vagyis kihagyható lenne a telefon.....
-
natë
nagyúr
A gyári GUI/launcher ennyire lassú, avagy a GPU fogja vissza a telefont?
-
suste
veterán
válasz theo_76 #4129 üzenetére
na így már értem
de ilyen felállásban meg sokkal ésszerűbb az USB-s HDD
ezzel a pc+telefon+box összecsatolással sokféle szívás lehet (el se indul, szaggat, stbstb), és a folyamatos usb dugdosást ezzel sem úszod meg
manapság egy mediabox vagy bármilyen lejátszó ethernet vagy wifi nélkül semmit nem ér
inkább gyüjtsél új lejátszóra vagy tv-re, ami már DLNA képes -
Okean
tag
Ha minden igaz, akkor hardveres gyorsítással van a gond.
So if you converted Nova to a user app would it be faster, or uninstall it and then reinstall it as a user app?
yeah as it will be taking advantage of > "android:hardwareAccelerated=true" like it requests, and most other 4.0+ launchers
info about that is here > http://developer.and...ware-accel.htmleverything on the system has this tag ignored for some reason or changed to false,
making the stuff that take advantage of it not as snappy as they could be because its disabledthe only benefit / reason for huawei doing this is the system will use less RAM, but at the cost of performance.
http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-stock-b190-b01-jb-411/page__st__160
-
Adamul
tag
Na jelentem mostanra jött meg a vadi új y300asom, szóval így a 2. felvonás első körében valaki le tudná írni, hogy hogyan csináljak twrp mentést?
-
laximus
tag
Fent vagyok ezen a fórumon és is, és én is beleütköztem ebbe sajnos.
A launcher amit használtam/használok Y200on az ssLauncher the Original, és a Popup Widget, és gyönyörű animációi vannak, sima és gyors.
Y300on viszont meglepődtem, amikor ezeknek az appoknak egyes animációi brutál szaggatnak és lassúak.
Épp levelezésben vagyok a fejlesztővel, mi lehet az oka és hogyan lehetne kiküszöbölni, de valószínűleg az van amit Tillaz ír a topikjában és amit te is idéztél....
=/
Remélem megtalálja a megoldást rá, mert kicsit vicces hogy Y200on szebb az "előadás" mint Y300-on...
-
theo_76
aktív tag
Nálam Next Launcher 3D fut teljesen akadás mentesen, de az eredeti launcher is simán fut... Lehet kifogtál egy hibás telefont, amibe valami bug van, ami akár lehet software-s, nem feltétlen kell rögtön szidni az egészet. Ilyennel már találkoztam, hogy ugyanazzal a firmwerrel lett update-elve a telefon, és a probléma megoldódott. Én pl annó vettem egy egy eléggé jó Technis Dack-et, és életemben nem jártam annyit a szervízbe, mint azzal 3-4 hónapig. De attól még nem az a szar, csak belenyúlt az ember. Ezért van a szervíz.
-
theo_76
aktív tag
A fel is van téve a TWRP a telefonodra? Mert az eddig nem derült ki az írásodból, csak hogy most kaptad. Ami kell hozzá: Nyitott bootloader, amit csak a gyártón keresztül tudsz megcsinálni (elkérni a telefonodhoz az unlock kulcsot, amit 3-4 nap alatt küldenek el), majd rootolni a telefont, és feltenni a TWRP-t... Mert ez sem derült kio, hogy egyáltalán fel van-e rakva neked...
TWRP módban indítsad el a telefonodat, és akkor Backup, kiválasztod miket akarsz lementeni, és elindítod a Swipe to Back Up csúszkával
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyik ismerősöm tegnap ugyanezt a kérdést tette fel nekem, hogy hogyan tud TWRP-vel menteni, mielőtt nekiáll kinyitni a bootloadert. Sehogy. Ugyanezt válaszoltam neki is, kövesse a leírást lépésről lépésre, és akkor menni fog.
Ehh, lassan írtam..
Ez nem jár gar vesztéssel ugye?
Ha ez még nem is jár garancia vesztéssel, akkor is adódik a következő kérdés, miszerint a rootolásnak milyen következményei vannak a garanciára nézve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz theo_76 #4148 üzenetére
Igen, lehet, és addig nincs is gond, amíg ez technikailag kivitelezhető (azaz, eljut a SuperSU-ig, mert működik a telefon).
Vicces info no. 1 ha egyszer kirootoltuk készülékünket, akkor az eltüntethetetlen, de mivel elég bonyolult megnézni, ezért a szervízben NEM foglalkoznak vele
Ez mennyire biztos?
A lényeg, hogy szerintem valamennyi kockázatot tudnia kell vállalni annak, aki rootol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest