- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
Sziaszok!
ADB kapcsolatot szeretnék létrehozni a sensationnel,mivel gyári állapotra szeretném visszaállítani de nem érzékelik egymást.
amit csináltam: tudástárrol leszedtem a szükséges fileokat, letöltöttem az android SDK managert, feltettem a google usb drivert, valamint a HTC synct a gépre, valamint a telefonon bekapcsoltam az android debugging módot. CM10es rom van fent a telón.Mit kéne még csinálni?
ja elfelejtettem:
beirom a konzolba, h adb devices és ezt írja ki : -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Garanciális sensation micro usb csatlakozója kezd meghalni, van, hogy érzékeli pl ha tölteni akarom, de 5 perc mulva ha hozzá se nyúlok akkoris lekapcsol. A gond az, hogy CM10es rom van rajta, viszont nem merem visszaállítani gyári állapotra, mert félek h a művelet közben is megszünne az érintkezés.
Van értelme így szervízbe vinni, hiszen ez hardware hiba, nincs köze a szoftvernek hozzá, vagy mindenképp buknám a garanciát? Volt valakinek ilyen már? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok,
A sensation jack dugója kezd érintkezési hibás lenni. Van még rá garancia, de kérdés, hogy erre vonatkozik?
Hogy tudnék ennek utánaérdeklődni? -
PTomi92
aktív tag
sziasztok
próbálok utána olvasgatni, hogy új kernelt hogy kell feltenni, de nem igazán találtam jó leírást. le tudná valaki írni a menetét?Vagy esetleg valami linket ahol már leírták, a HTC tudástáron nem igazodtam ki. számít az h milyen rom van a telón? (nekem CM 10) Ahogy olvasgattam a bricked kernelre mondták a legtöbben h jó, de ebböl is több féle van,nekem melyik kéne?
Köszi a segítséget előre is -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, egy olyan apró problémám lenne, hogy a voice typingot hiába kapcsolom ki mindig visszakapcsolja magát. Hogy lehetne kiiktatni?
-
PTomi92
aktív tag
sziasztok, a mai nap egy hívásfogadásnál a hangszórón keresztül csak ilyen magas frekvenciájú recsegést hallottam, mintha kb egy alien próbálna meg kapcsolatot teremteni velem
ezt 1szer már csinálta egy másik számról is. szoftveres hiba lehet?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Peet91 #21335 üzenetére
Nekem CM10 van 4.2.1-el, 1 hónapja használom és jók a tapasztalataim. pozitívum: sosem lassult be, minden működik rajta, az akku idő is jó szerintem. Ami negatívum, de lehet nem is a CM baja, hogy mostanában random rebootolgatott a teló párszor. Ja és nincs sense ugye, bár azt sem próbáltam még, így nemtom mennyire kell az.
-
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok,
Telefonáláskor egyre gyakrabban újraindul a teló. Ez szoftver vagy hardver hiba? CM10es rom alatt fut, más is tapasztalt ilyet? -
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21180 üzenetére
Húh akkor én ezt félre értettem. Nem vagyok benne nagyon a témában, a telefont is így vettem h ez a ROM volt feltéve. Akkor ezt csak új kernel feltelepítésével lehetne beállítani? Mert akkor hagyom, viszont ha egyszerűbben be lehet állítani akkor tudnál segíteni, hogy hogyan kell?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21176 üzenetére
feltelepítettem, de nem történt semmi. valamit be kell állítani? Ha kirakom a widgetet nekem kék a felirat nem zöld, ahogy kéne lennie
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, be lehet azt valahogy állítani, hogy ne csak a kikapcsoló, vagy hangerő gombokkal térjen magához a kijelző? Pl az érintőgombokon "végigtapizva" vagy ilyesmi. CM10es rom van fent.
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok,
Cyanogenmod romokkal mi a tapasztalat? Vagy általánosságban melyik rom a legmegbízhatóbb, leggyorsabb? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen kijelzőfóliát használtok a sensationre? Nekem ami rajta van a széleken felválik az üvegről, gondolom azért mert túl vastag a fólia és nem bír rásimulni. Tudtok ajánlani valamit ami viszonylag olcsó is? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok,
GPS-nek milyen programot ajánlotok sensationre? Van ingyenes program, vagy érdemesebb nemhivatalos forrásból letölteni valamit? Mennyi szabad hely kell neki? -
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20511 üzenetére
Köszi a választ! Nekem egy ismerösöm panaszkodik, hogy majdnem minden nap lefagy neki, úgy h nem használ tört romot, remélem csak egyedi eset. Másnak esetleg?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok, két kérdésem lenne:
2011-es HTC Sensationra hány év gyári garancia van?
Tudom, hogy volt már téma a telo rendszeres lefagyása, de csak régebbi hozzászólásokban panaszkodtak páran. Ezekszerint valami szoftverfrissités megoldotta a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest