- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz scapegt #5450 üzenetére
"Van valakinek tapasztalata ebben a témában? Kíváncsi vagyok hogy oldják meg az ilyen dolgot. Valaki?"
Erre én is kíváncsi lennék - mondjuk én T-s vagyok...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kchris78
veterán
nem semmi ez a nakedshield . olyan mintha egy csaj felvesz gatya helyett egy olyan latex-harisnyaszerűséget
-
scapegt
őstag
válasz T0rnad0 #5455 üzenetére
Írt a Voda (FB-on) is valami csereigazolásról...de mi az? Legutóbb, amikor megjött a szervizből, egy proforma számlát kaptam csak a telefon mellé, amin volt munkaszám és hogy IMEI be és IMEI ki. Ezen kívül más nem volt. Szóval mi is az?
Konkrétan ezt írta a Voda:
"Vodafone Hungary Szia Krisztina! Ha a készülék csereigazolást kap, értékegyeztetéssel lehetőség van más típusú telefonra cserélni. Erről bővebb információt üzletünkben kaphatsz."Nem csak arról van szó, hogy csak új készüléket lehet más fajtára cserélni és ehhez nekik papír kell bizonyításképp?
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz T0rnad0 #5459 üzenetére
Viszek mindent, csak zavar, hogy nem tudom mi az a csereigazolás...előre csak nem kér olyat az ember a szerviztől, bár mikor 1 hete leadtam a 2. telót is cserére, már megfordult a fejemben, hogy így kéne megoldani a dolgot. Félek nem fog tetszeni a különbözet összege és hoppon maradok, de ez úgyis kiderül holnap. Általában nyitáskor, reggel 9 után 1-2 perccel már szokták is küldeni az smst, hogy ott a telefon, mehetek érte. Lesz majd ámulás-bámulás, hogy nem kérem Egyébként már felkészültem, a memóriakártyáról átraktam mindent a notira, minden dobozolva van. Holnap megírom a tapasztalataimat.
-
scapegt
őstag
válasz T0rnad0 #5462 üzenetére
A Vodában érdekeset írt a srác az átvételi jegyzőkönyvre:
Fogyasztó igénye: kicserélés (a HTC-vel így volt megbeszélve, vagyis ők szóltak a szerviznek, hogy xy IMEI számmal érkezik egy Sensation amit cserélni kell, ők ajánlották fel szó nélkül)
Rendezés módja: javításra küldés ( )
Indoklás: a kicserélés aránytalan többletköltséget okozViszont amikor az 1. telefont leadtam, akkor is ugyanez a szöveg volt a papíron, mégis kicserélték. Ami fura még, hogy a Proforma számlán amit múlt hét előtti szombaton kaptam, az áll, hogy:
Elvégzett javítás: Replace main board
Megjegyzés: SWAPSzerintem ez alaplapcserét jelent....mégis, a hátlapon más dátum volt és az IMEI is változott, tehát az egész telót cserélték. Akkor miért így fogalmaztak? Na mindegy, ez már csak kukacoskodás Meg nem is érdekel igazán, csak örülnék, ha valahogy összejönne az a holnapi csere.
-
kchris78
veterán
a facebookot hogy lehet rávenni hogy kapcsolja össze a kontaktjaimat a meglévőekkel? egyszer megcsinálta de másodszor amikor már én szeretném akkor nem teszi meg . Valaki ötlet?
-
sonkamiki
tag
válasz scapegt #5461 üzenetére
A csereigazolás arról szól(na), hogy a szervíz már nem tudja megjavítani vagy nem éri meg neki ezzel foglalkozni és ad a Vodkának egy igazolást miszerint vagy a pénzt kapod vissza ha akarod vagy értékegyeztetéssel veszel egy másik telót. Legalábbis Nálunk (multi) így működik. De ha nem vagy biztos akkor a Fogyvédelem ezt elmondja Neked. Légy kemény mert ha nem vagy határozott akkor finoman "elküldhetnek" és még "szívatnak" egy kicsit. Csapj az asztalra vagy kérd a vezetőt ilyenkor általában egyből az lesz amit Te szeretnél !
-
almafa66
csendes tag
Sziasztok, az lenne e kérdésem, hogyha egy ismerősöm vesz nekem a telenor-nál egy HTC Sensation telefont, akkor van e lehetőségem azt a saját t-mobile-os kártyámmal használni, tehát van e lehetőség a telefont függetleníteni. ROOT-olni és mélyebben beletúrni nem szeretnék csak másik hálózatban használni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
scapegt
őstag
válasz sonkamiki #5467 üzenetére
A szerviz vajon hány telefon beküldés után ad ilyen igazolást? Lehet, hogy a végtelenségig csinálják, hisz ez a dolguk. A 3. telefont kapom holnap, nekem már ez is épp elég, hogy megváljak tőle. A Fogyasztóvédelemhez azért nem fordulnék Ők egyébként is folyton elküldenek, ha írok egy levelet egy problémával kapcsolatban, akkor az sosem elég nekik, leráznak elég könnyen. Nem vagyok asztalcsapkodós fajta sem, szóval kicsit nehéz lesz holnap egyedül nőként érvényesülnöm, de megteszem ami tőlem telik
Egyszer hasonlóképp jártam 4 db GP akkuval. Nyaralás előtt vettem az Electroworldben és egy db nullos volt a 4-ből. Visszavittük, adtak újabb csomagot amiben szintén volt egy nullos. A 3. csomagban szintén volt egy...megelégeltem, noh meg időm sem volt már rohangálni, hisz másnap már mentünk nyaralni, és visszakértem a pénzt. Nem volt nagy huzavona szerencsére. Csak ebben az a poén, hogy ha valaki nem tudja kimérni az akkut amit megvesz, talán vígan használja a 4-et együtt és rá se jön... na mindegy, ez már nem idetartozik, kicsit elkalandoztam, sorry. Már nagyon várom a holnapot, szinte látom a kezemben az S2-t...almafa66: nem úgy volt, hogy nincs is szolgáltató függő Sensation?
[ Szerkesztve ]
-
almafa66
csendes tag
válasz scapegt #5469 üzenetére
Én keresgéltem neten, de nem találtam pontos választ sem magyar sem külföldi oldalon, és mivel ez lenne az első androidos telefonom ezért kiindulási alapom sincs, eddig csak iphone-t használtam és ott ugye van. Ezért gondoltam hogy rákérdezek itt, hátha valaki tud pontos infot adni.
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok ismét. Nem kaptam választ, így újra felrakom kérdésem:
Hogy tudom voda márkaboltban tesztelni, hogy tuti nem pixelhibás-e a kijelző? Bekapcsoltatom és pl. a háttereket nézegetem? -
simon7012
aktív tag
Írjatok már valami jót is erről a teloról...
Nekem például semmi bajom vele.....G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
törölt tag
Lejárt a limitem...
Akartam kérdezni, hogy freemailes postafiók működik a telóval? Nincsen smtp cím, amit meg tudnék adni. Nokiáknál beállítja vhogy automatikusan. -
-
dingo-htc se
tag
válasz simon7012 #5477 üzenetére
a helyzet az h ezzel a teloval vmi csoda akármit is csinálni.bárki,bármit mond a sense-nél jelen pillanatban nincs jobb.komolyan mondom hihetetlen a többi telóhoz képest.azzal kezdeném h motorola semelyik nem volt nálam,kezemben.n6,n8 at nézegettem,ihone 4 et.sgs-eket.sgs2t-úgy volt h elad a fönököm.akkor még csak videókat nézegettem a sensationról.videói nagyon jók -bár hozzáteszem h az apple is nagyon durva marketinget múvel -akkor eldöntöttem h ez lesz,de azért rákérdeztem a fönökömre h akkor eladja-e és h mennyiért.megszokta már azt mondta.elötte szifonja volt és akart venni 4gs -t.és most h miután ez megvan és nézem az övét semmi újdonságot nem látok.ezt csinálja már az xperia is.megnézem elpörgetem és ennyi.nem egy élvezet.az iphone 4gs ugyanez.semmi extra.na a sensationnal teljesen más.sokszor nem akarom lerakni.sense nagyon király.netezni is nagyon jó.szerintem jól is szól,bár itt többen panaszkodtak rá.szerintem ezek az első szériásak lehettek.porosodnak,recsegnek.az enyémnek semm baja.-kopp,kopp,kopp-. de tudod a döntés a tied
-
dingo-htc se
tag
bocs monstre-nak akartam
-
Bátor75
tag
-
törölt tag
Köszi
-
Blero3311
csendes tag
Üdv!
Ahogy olvastam a topicot, elég nagy hangsúlyt fektettek a tokokra, fóliákra. Volt már több okoskütyüm is, de egynél sem éreztem h szükség lenne rá. Ilyen érzékeny volna, hogy védeni kell a levegőtől is? vagy esetleg mindenki focizik vele? -
roxan
senior tag
ma dobott be a postás értesítőt, megjött usa -ból a blue magic paszta. holnap (ma) megyek érte.
-
-
scapegt
őstag
Noh, megjöttem Vodától. Sajnos csak javították a telefont, nem cserélték (hiába kérte a HTC). Ez egy szeptember 24-én átvett, és 5 napot használt telefon, ami szeptember 28-án ment szervizbe javításra és most nálam van kikapcsolt állapotban. Nem fogom használni amíg valaki meg nem veszi tőlem!
Szóval akit érdekel viheti, az árát lejjebb viszem és átírom a hirdetést, addig is itt meg lehet nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Dávid01
csendes tag
Sziasztok!
Az új Sensation XE-ről van valami új hír? Tud valaki valamit? Mikor lesz kapható kis hazánkban? Mennyiért? egyebek...HTC Sensation XE with Beats Audio - - > Samsung Galaxy S5 - - > Samsung Galaxy S6 edge
-
Anulu79
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy a régebbi sense-s feloldási képernyőt erre is rá lehet varázsolni? A lehúzósra gondolok.
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
1-2 hete néha előfordul,hogy nem jól működik a home gomb. A helyett,hogy a főképernyőre vinne képernyőfelvételeket (screenshot-ot) készít a megnyomásakor. Ha lezárom a készüléket és újra kinyitom megjavul. Eddigi tudomásom szerint ilyen funkció eddig nem is volt hivatalosan androidon, nekem pedig semmi ilyen jellegű progi nincs a telón.
Találkozott már valaki ilyen esettel?
Lehet nemrég került bele ez a funkció vmelyik frissítéssel? Ha igen hol lehet ezt állítani, előhívni szándékosan?
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs