- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Az enyem is T-s, megsem szazas...Mindenesetre ha nagyon zavaro lesz, meg porosodik majd, akkor megy a szervizbe. Ha utana is elojonnek a hibak, akkor meg majd megprobalom kicsereltetni egy ujra, vagy egy masik tipusra...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Anulu79 #5404 üzenetére
A kijelző kicsit mozog jobb felső sarokban. Eddig nem csinálta, ma kezdte el. És kicsit recsegős/ropogós/kattogós hangot ad a nyomkodás hatására. Szerencsére még nem vészes, de ha jobban kilazul, akkor megy szervizbe...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Nikk
senior tag
Nekem teljesen független, aztán nekem még is előjöttek problémák... De majd egy szervízt majd még bejátszom valamikor, hátha mostmár tényleg hibátlan lesz...
Amúgy ma fogtam kezemben egy Motorola Xoom-ot... Hát őszintén... Kegyetlen jó cucc... Nagy elkezdtem most gyűjteni egy htc puccini-re...
DIGIC
-
rizso
addikt
Anulu79: én sem nyomkodom erősen, éppen csak érintem - ahogy egy jobb kapacitív kijelző igényli. Csak pont hogy ilyen használat mellett figyeltem fel a "kattogásra".
szasz1: az egész telefont cserélték?
Én amúgy azt nem értem, hogy miért kellett ilyen idióta egy hátlap megoldást választani...
-
Tibi09
tag
Egy kis tanácsot/segítséget szeretnék kérni. Szeretnék rendelni a telóhoz egy szilikon tokot. Annyi kritérium lenne, hogy fehér legyen és 5 dollárt szánnék rá.
De szívesen várok ötleteket, ami jobban néz ki vagy olcsóbb vagy valami.
Azt se venném sértésnek, ha esetleg valaki írna pár sort arról, hogy mennyire jók ezek a szilikon tokok.
-
scapegt
őstag
Ugyanilyet vettem én is, pár napja (és azelőtt is) belinkeltem. Tökéletesen passzol a telefonra, egy egészen új és izgalmas külsőt kölcsönöz a telefonnak, mindenképpen megéri, főleg ennyiért Viszont akit linkeltél, az ocsmány kis hazánkba nem postáz...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Ha jól tudom, akkor Zolar kollégának valami ilyesmi fehér van. Nagyon nem néztem meg, de jónak tűnt.
Nekem meg ilyen van. Igaz, hogy nem fehér, viszont nagyon jól illeszkedik, kicsit merevebb anyagból van (nem az a kimondottan gyenge, hajlékony gumi), nem gyűjti a szöszöket, tényleg jó. És járt mellé egy fólia+törlőkendő...
-
Tibi09
tag
Köszi a segítséget, nem is figyeltem a szállítást, úgyis kell még pár napot várjak, hogy felérjen paypal-ra a cash.
Amúgy még lehet egy ilyet is rendelek, nagyon vad.
-
scapegt
őstag
Amit linkeltem, az sem puha, hajlékony gumi egész kemény, nem az a szokványos szilikon tok. Annyi baj van vele - már akit zavar, engem speciel nem, mert úgysem látom ha rajta van - hogy a telefon hátlapja megfogja belülről a tokot, így barnás színezetű lesz szegény Ehhez is járt fólia és törlőkendő egyébként, majdnem mindegyikhez adnak.
-
rizso
addikt
Ezt jó hallani/olvasni. Szerintem várok még 1-2 hetet, és én is beviszem...
-
Blero3311
csendes tag
Sziasztok, újabb garis kérdése volna.
Kérnék egy hozzáértőt, hogy fejtse ki nekem egy EU-s és HU-s garanciák közötti különbséget pl itt, és főleg a jelentős árkülönbséget nem értem.
Köszönöm -
Bátor75
tag
Fenn van, majd holnap teszek fel képeket.
Felrakni kb. 30-40 perc volt, nem fed le minden cm2-t a
telefonon, de azért alig marad hely fólia nélkül.
A hátlapra felrakáskor kicsit segítettem az íves részeknél
hajszárítóval, épp csak annyira, hogy a fólia formázhatóbb legyen,
a kijelzőre kétszer tettem fel, mert elsőre kicsit elrontottam, de
nem is látszik meg rajta. A kijelzőre való rész előnye, hogy teljesen
lefedi a kijelzőt (amit telóval vettem a gyorsboltban az is kisebb volt).
Tapintásra a hátlapon kellemes, kicsit sem csúszik, inkább még kicsit
tapad is (30 perc folyamatos beszélgetés után sem volt kényelmetlen fogni,
nem akart kicsúszni, a kijelzőn pedig nem vettem észre, hogy kevésbbé reagálna,
az ujjam is teljesen jól "csúszik" a fólián.Hirtelen ennyi.
Holnap lesznek képekXiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
randras
veterán
Offtopic:
Mi vagyunk az etalonja a képkészítés idejét nézve az új iPhone-nak!
-
Criton
veterán
-
scapegt
őstag
Miért olyan fontos, hogy kifagyott-e másnak is? Ez is csak egy oprendszer mint a windows, hibák előfordulnak. Ha lefagy a windows sem kérdezgeted másoktól, hogy láttak-e már olyat Nem rosszindulatból írom, de látnád a Milestone-t miket csinál nap mint nap...4-5x kifagy, újraindul, nem reagál, force close...
-
rizso
addikt
válasz scapegt #5424 üzenetére
Na ja...Nekem a Defy olykor naponta többször is lefagyott, csak úgy random módon újraindult. Ahhoz képest a Sensation talán egyszer szórakozott eddig.
-
johnwillow
tag
Hali! Mit szóltok ehhez? Feltűnően olcsó és nagy kapacitású...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz johnwillow #5427 üzenetére
Szerintem kamu, 1500-1600 mAh-ás lehet...
-
Nikk
senior tag
-
CrAck69
senior tag
válasz johnwillow #5427 üzenetére
tele van krix-kraxal messziről jön, én nem próbálkoznék vele
Egyszer fenn....
-
Balazs_
senior tag
Boltban megvételkor hogy tudom leellenőrizni, hogy nem pixelhibás a teló?
Más: Érdemes megvárni a Nexus Prime kijövetelét? Lesz várhatóan árcsökkentés miatta? (Vagy érdemesebb azt venni? )[ Szerkesztve ]
-
Bátor75
tag
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
Bátor75
tag
-
-
randras
veterán
válasz Bátor75 #5370 üzenetére
És neked van ilyened? Mennyire nehéz felrakni? Mennyire tűnik strapabírónak?
Itt még van, meg is venném, csak attól félek, hogy sz*rt sem ér, leejtem két nap múlva, és vehetek hátlapot sokpénzért...
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
válasz scapegt #5448 üzenetére
Sok sikert! Üssed őket rendesen
Egyébként nem fordult meg a fejedben, hogy panasszal élj náluk és kérjél a Sensation helyett a Vodától ott helyben egy SGSII-t? Talán nem kellene neked az eladással szórakoznod meg ilyenek. Én megkérdezném
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
scapegt
őstag
Szerinted mit szeretnék holnap csinálni? Pontosan azt amit írtál Átpártolni Samuékhoz. Csak nem tudom még hogy adjam elő a dolgot olyan kis szende csajok szoktak ott ülni, hogy még vitázni sem lehet velük meg egy srác van, na hozzá nem szívesen kerülnék, csajjal mégiscsak jobb megvitatni az ilyen dolgot bár gondolom hívnának valami felettest, mert ez nem egy egyszerű csere dolog, gondolom rá kéne fizetnem..azt sem tudom mennyit. Megnéztem, hogy listaáron 12e Ft különbség sincs a két teló között. Szerintem az lenne a logikus, hogy én akármennyiért is vettem a Sensationt, ráfizessek 12e Ft-ot és adnak egy SGS II-t és rendben is vagyunk Persze ha nem így lesz és elkérnek 40-50e Ft különbséget, akkor inkább eladom én magam.
Van valakinek tapasztalata ebben a témában? Kíváncsi vagyok hogy oldják meg az ilyen dolgot. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.