- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniben
tag
És lőn világosság...már tölti...atyaég...
Mi OTA vártam már
"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
Iomega
addikt
Megmarad a telefonon lévő beállítások, alkalmazások frissítés után?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
kokler
aktív tag
válasz #54715584 #13554 üzenetére
Nem nagyon lesz más választásod szerintem Csinálj mentést amiről csak tudsz és Gyári alapra vissza. Utána nem lesz ilyened remélhetőleg... egyébként ilyenkor a dalvik-cache-t építené újra, de ott valami gond van jelenleg nálad.
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Meg van a frissítés. Mire hazaértem a melóból felment. Először megtréfált, mert nem állította be a Mobilnetet és nem akart csatlakozni, de meglett a hiba és már működik.
Első benyomásra sokkal gyorsabb lett mint volt a kezelés és több a memória szabadon is
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keve75
csendes tag
hali SW számomat hol tudom megnézni?
"Akinek nincs pénze csak kötekedni jött,az húzzon a náthásba!"
-
-
roxan
senior tag
No, nekem megvan a frissítés.
Egyelőre barátkozom vele. A gondok:
- Sense fiókba nem tudok belépni, nem enged.
- Levelezés és üzenetek ablakban sokkal kevesebb látszik egyszerre, mert egy-egy üzenet-levél nagyobb helyet foglal el. A régi jobban tetszett.
- ha többféle bill. van feltelepítve, eddig rányomtam hosszan a beírandó mezőre, és feljött a beviteli mód váltás. Ez eltűnt, az értesítési sávban jön be egy bill. ikon, és azt lehúzva tudok választani. Sokkal több klikk.
- billentyűzetet eddig el tudtam tüntetni, ha a menü gombot hosszan nyomtam, ez most nem megy.
Állandóan fent egy felkiáltójeles háromszög, hogy engedélyezzem a sense.nek, hogy a faszbuk fiókhoz hozzáférjen. Na olyan nekem nincs is. De törölni nem tudom.
- az eddig fent lévő live wallpaper sajna nem megy.- Mivel a képernyő alján a telefon, mail, üzenetek, kamera mindig aktív, pár ikon-hely felszabadult a főképernyőn. Ez jó.
- az eddig mappába pakolt alkalmazások ikonjai megjelennek a mappán, nem a sárga mappa ikon van ott.
- szabad memória kb 140 körül van, és van gyorsbeállítások. Valaki, mintha azt írta volna, nincs.Hirtelen ennyi elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
Tegnapi hír, hogy le fog állni a sense.com.
A levelezés és sms nézetet pedig a beállításoknál lehet állítani.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kokler
aktív tag
Aki frissített ICS-re annak ajánlom, hogy nézze meg a csengetési/üzenet hangerőt és szomorkodjon (ha eddig külön állította). Azért is /-rel írtam, mert mostantól egy érték a kettő és nem is állítható külön. Ez engem kifejezetten bosszant
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Sasal1ty
tag
Na most hogy itt az ics, lehet sense 4 utan sirni
GTA V : Pacikuki007
-
P1eTr0
aktív tag
válasz Something_ #13378 üzenetére
Meg tudnád nekem mondani, hogyan lehet ilyet órát kreálni?
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is megjött a frissítés ,de a készülékem S-Off és ROOT-olt gyári ROM van rajta.
Csinálnom kell egy S-ON-t és csak úgy tudom felrakni az ICS-t vagy így is fel fog menni?
Válaszokat előre is köszönöm!Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
merlin201
tag
Sziasztok
Az adahasználati limitet hogy lehet beállítani hogy ne 5GB legyen?Mert kipipálom, és a piros csúszkát nem tudom mozgatni.
Köszi -
Sasal1ty
tag
Faceunlock nincs vagy hol talalom?
GTA V : Pacikuki007
-
KaoszTom
aktív tag
Na, én is csatlakozom, megjött a frissítés. Már egy hete naponta 10x-er rányomtam a check-re hátha. Amúgy T-s.
-
mukisrác
aktív tag
a lockscreen-en lévő 4 ikont hol tudom módosítani? Azt már megtaláltam hogy látszódjanak e vagy sem, de nem tudom lecserélni őket.
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
IkszIpszilon
aktív tag
Épp most települ az ICS
X.Y.
-
roxan
senior tag
No, nekem az összes csengőhang, értesítőhang elállítódott. Most vmi gagyi szól , ha hívnak. Újra be kell ezeket lőni, de nem találom azokat, amiket én raktam a mappába. Nincs a listán. Ha rámegyek a hozzáadáshoz, akkor látok, és nyomok ok-t, de nem rakja be.
Régi naptárban a havi nézet jobb volt. Ott a napoknál látszott, hogy kb hány bejegyzés van, és a nap mely szakában. Most meg csak egy kis fül jelzi, hogy van ott vmi, vagy vmik.
Quadrantban 2131 lett az eredmény. Mondjuk előtte nem tudom, mennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Úgy látom, hogy többen panaszkodnak a frissítés után, majdnem , hogy több a negatívum, mint az előny.
Lehet, hogy nem is frissítek.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Mit gondoltok kis porosodás miatt cserélik a kijelzőt vagy visszaküldik és nemcsinálnak vele semmit? a nyöszörgő hátlap is elég borzasztó mondjuk...
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
keve75
csendes tag
P/N:99HNA012-00 állítólag francia vodafone ezekszerint én még várhatok egy darabig a frissítéssel
"Akinek nincs pénze csak kötekedni jött,az húzzon a náthásba!"
-
randras
veterán
válasz Fl4tl4nd3r #13585 üzenetére
Cserélni fogják, csak meg ne kérdezd már többször.
-
Iomega
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #13585 üzenetére
Természetesen cserélni fogják, nyugodt lehetsz emiatt.
A szervizben határozottan elmondod, hogy mi a problémád a telefonnal és ők meg mondani fogják, hogy semmi gond, hagyd ott, és majd értesteni fognak, ha elkészült. Egy héttel számolj, de , ha szerencséd van, akkor 3 nap után hívni fognak.Zool1: Sajnos, vagy nem sajnos, de egyelőre az E3D-re később érkezik.
Én nem bánkódom emiatt annyira, mert most több hsz-ben negatív dolgok vannak felsorolva, de lehet, hogy nem mindenkinek okoz ez olyan nagy gondot. Majd kiderül hamarosan.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
randras
veterán
válasz Fl4tl4nd3r #13590 üzenetére
Telepítesz egy RUU-t, majd fastboot oem writesecureflag 3. Ha átírtad a cid-et, azt is rakd vissza.
Iomega: elvagyok a gyári 2.3.4 + LeeDroid kernel kombóval. BootManager alatt meg azt a ROM-ot használom, amit a Sensation-ösök.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Hi! Előre láthatóan mennyi idő mire root-olható lesz az ICS...? Nekem is megjött az értesítés hogy van frissítés... Érdekelne hogy az előző verziót mennyi idő alatt törték fel.
-
Iomega
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #13592 üzenetére
Szerintem megfelelően orvosolni fogják a felmerülő problémákat. Csak említsd meg, és nyomatékosítsd , hogy ez nem normális, hogy széthullik a telefon, amikor megvetted nem ilyen volt gondod vele. Bár ezt ők is el fogják ismerni. Emiatt sem kell nyugtalankodnod.
-
kokler
aktív tag
-
Gold_fish
tag
Telenoros telefonom van, délután óta elérhető az ICS.
Látom állandó téma a porosodás, nekem pont ma írták, hogy egyben cserélik a kijelzőt az üveggel, és az új kijelző már javított széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest