Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szzol
csendes tag
Sziasztok,
Most vásároltam egy X10 mini prot. És nagy programot nem tudok rá telepíteni, mert kiírja, hogy kevés a memória. Hol lehet azt beállítani, hogy az sd kártyára telepítsen, ne a saját memóriájára?
Köszi! -
r4z
nagyúr
válasz tototto3 #33156 üzenetére
Akkor revolutionary-val kell rootolnod és S-OFF-olnod, majd ezt a fájlt a memóriakártya gyökerében PB99IMG.zip néven kell elhelyezned. Belépsz HBOOT-ba (vol- és power gomb, ha nem megy, akkor back + power és bootloader opció), és a "Start update?"-nél yes-t nyomsz. Ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Dictator^
veterán
válasz Pitiless_ #33167 üzenetére
Hirtelen becsatlakozva egy gyors kérdésem lenne. Revolutionaryt felraktam, sikerült a rootolás , felkerült valami Cyanogen mod a cél szerkezetre...
De
Ha szeretném a teljes gyári állapotot, amit E-care szeretne látni amikor visszaviszem, akkor mi a teendő ?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
bigrock
addikt
Miui-ügyben: nem tudja valaki, hogy a Dialer-t hogyan tudnám rábírni, hogy magyar T9-et tudjon? Pl. nem tudom Tóth-ot tárcsázni, mert nem ismeri a hosszú ó betűt... Alternatív dialert meg nem akarok telepíteni.
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már volt ez a téma, de most jónéhány hozzászólást visszaolvastam és nem találtam. Kérlek segítsetek. Van egy hagyományos Desire-em. Éppen telepítettem egy programot, mikor kikapcsoltam a telefont. Visszakapcsolásnál eljut a HTC blriliant szövegig aztán megáll a tudomány. Mit lehet tenni?
Köszi András
https://autofejlesztes.hu Ahol az autódhoz szinte mindent megtalálsz. 06/70-507-08-38
-
bigrock
addikt
válasz Illusion1010 #33172 üzenetére
Köszi, , megpróbálom.
-
-
prezson
tag
Sziasztok! Szervizeb kellene vinnem a telót... Anno csináltam full backupot az eredeti romról, de ha azt visszarakom, attól még rootolt lesz a teló. Az volna a kérdésem, hogy a rootot hogyan lehet visszacsinálni, hogy ne látszódjon semmi olyannak nyoma, amibe beleköthetnek és garivesztést okozhat? köszi a segítséget :-)
-
dombila
senior tag
válasz siofok #33180 üzenetére
Usb error üzenetkor húzd le a kábelről a telefont, dugd vissza, és indítsd újra az RUU-t. Másodszorra le kell futnia.
Issue: After the RUU tries to reboot my phone into bootloader, it sits at Waiting for Bootloader and eventually gives me an error.
Solution: Simply unplug the phone and plug it back in (leaving it on the HTC logo screen), and run the RUU again with it in that mode already.
Vagy használd a PB99IMG.ZIP módszert.
-
daninet
veterán
én is vinném a telefont E-Care-be de képernyő porosodás miatt. Ilyenkor ha nem szoftveres a gond ugye nem kell gyárira visszaállítani? vagy igen?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Pitiless_
tag
válasz dombila #33182 üzenetére
Az én Desire-öm eléggé aljas volt. RUU-t csak úgy tudtam felrakni, hogy eleve a bootloaderrel indítottam a telefont. Lehet, hogy a goldcard nem tetszett neki, nem tudom. Aztán megelégeltem és átálltam a PB99IMG-s módszerre. A Gingerbread update persze felment hiba nélkül.
Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7
-
syl5
őstag
-
Akoneira
tag
Valaki tud segíteni facebook fiók és egy névjegy összekapcsolásában?? Névjegyzékből nem jó vhogy mert ha rámegyek a"press to link to facebook contact"-ra, akkor ugyan azt hozza be mint a névjeggyelvaló összekapcsolásnál. Egy-két embernél már sikerült, de ott csak azért mert a teló ajánlotta fel....
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
T0MEEE
tag
Nah eddig tartott a 2.10a... egyszerűen megbolondult. Kezdte azzal, hogy heti 1 alkalommal általában bejövő hívásnál megállt.
Ma pedig teljesen beadta a kulcsot: fél óránként fagyott randomra Nemtudom minek köszönhető, semmi "extra" app nem volt felrakva. Minden este töltőre rakom (hiába hogy 1 nap alatt 20%-ot esik az akksi), de a tegnapi kimaradt, kíváncsi voltam... hát az lett a vége, hogy a gyári ruu visszaugrott. Milyen egyszerű visszaállítani a gyári állapotra, nem is gondoltam volna
Kicsit már kezdem unni a romozást, ezért is kacsingatok az S után -
Akoneira
tag
Új kérdés: a letöltések mentési helyét hol lell beállítani?? Leszedtem netről egy számot telón át, és csak internet>downloads úton találom meg...
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hiányzik a gamer érzés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest