- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
-
r4z
nagyúr
válasz gordonfreemN #32785 üzenetére
Se türelmem, se kedvem nem volt elolvasni fél12-kor azt a flood-tengert, amit írtál, bocs hogy élek. Tőlem mostantól ne számíts segítségre. Köszöntem.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
DANCE CSÉ
csendes tag
A vége az lett hogy beadtam szervizbe leghamarabb két hét mulva kaphatom vissza 10.-én
Majd elválik hogy mi lesz. De félek a szerviztől mert már adtam be nem egy telefont és a vége mindig az lett hogy karcosan meg kopottan kaptam vissza ilynekor nem lehet vmit csinálni? Például nem veszem át a telefont, mert én nem ebben az állapotban adtam le? -
kokler
aktív tag
Ha valaki esetleg eladná Amoled-es Desire-jét, akkor keressen meg privátban. Előfeltétel, még magyar garancia legyen rá
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
DANCE CSÉ
csendes tag
Samsungot adtam már le igaz az nem az enyém votl hanem a bratyójé azt a tmobilenál. Zsebkopottan jött vissza
A nokia n82-esemet egy éve a telenornál, vmelyest kopottabban jött vissza de nem ez volt a durva hanem két helyen még a házat is megsértették -
DANCE CSÉ
csendes tag
Majd elválik hogy mi lesz
De még annyit hogy a telefont rendes htc szakszervizbe küldik?
Mert ezt sajnos nem tudom.
Amikor gondok voltak az n82-esemmel előjött rajta néhány elég jelentős pixelhiba akkor 3 hét után kaptam vissza.
A bátyám n82-én is megjelent ugyanez a hiba neki egy óra alatt megcsinálták nyiregyen a nokiában -
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #32813 üzenetére
De a hsz-eidet köszönöm és azt is, hogy megpróbáltál segíteni.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Livius #32800 üzenetére
Ha már nincs garancia (bár szerintem ennek érdemesebb lenne jobban utánajárni, mondjuk htc supportnak írni, és imei alapján lekérni a gari állását, e-care-re ebben ne számíts), akkor kell szerezned egy tökös mobilszerelőt (vagy akár te is nekivághatsz, ha értesz hozzá), és ezt a leírást kell követned.
Alapvetően hd2-re készült, de mivel majdnem ugyanaz a belseje, mint a desire-nek, illetve általánosan snapdragon készülékre van a leírás, így jó lesz.
Illetve meg tudod nézni a "melegedési skálát" is.Azok a hd2-ők, amikkel én találkoztam eddig, mind 4. vagy 5. fokozatba tartoztak (6. hsz a linken), és tök új készülékek voltak.
Cserélték is őket gariban.
Desire viszonyában eddig csak enyhébb reakciókat hallottam.Ja, és félreértés ne essék, én ilyen javítással nem foglalkozom, csak még régebben találtam ezt a hasznos linket.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
-
syl5
őstag
válasz Zirowe #32821 üzenetére
"Ha már nincs garancia (bár szerintem ennek érdemesebb lenne jobban utánajárni, mondjuk htc supportnak írni, és imei alapján lekérni a gari állását, e-care-re ebben ne számíts"
De-de, E-Care-re lehet ebben számítani! Megírtam nekik az IMEI-m, és két órán belül megválaszolták, hogy van garanciám.
-
dombila
senior tag
válasz Pitiless_ #32824 üzenetére
Ezt akkor sem értem. Most néztem meg a Alpharev oldalán, szerintük is a stock HBOOT-nak felül kell írnia az S-OFF-ot. (Egyébként az Alpharev custom HBOOT-jai is 6.93.1002 verziószűmúak.)
Tudja valaki mire jó az Alpharev Bravo Downgrader HBOOT-ja. Ez nem a stock, mert az külön van, de akkor ez mi? Lehet, hogy segítene?
-
edward2
addikt
"pm setInstallLocation X"
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem aki már szórakozott vele Desiren.
1. így a gyárilag fentlévő progik is átpakolhatóak? (fbook, maps, flash)
2. ez annyira fogja átrakni a programot SDre mint normál esetben? Pl. Aura navigation 17 mega, SDre rakva 12... azért jobb lenne ha kicsit effektívebben menne át
Köszi a válaszokat
-
dombila
senior tag
válasz h_zolII #32820 üzenetére
Kicsit olvastam még:
Az Alpharev oldalán van a megoldás az S-OFF eltüntetésére:Downgrade protection, these HBOOTs cannot be overwritten by an OTA or RUU, unless you flash a downgrader HBOOT first.
Ezek szerint a HBOOT nem engedi magát felülírni, csak miután felteszed a Bravo Downgrader HBOOT-ot. Így a következőt kellene megpróbálni:
1. Bravo Downgrader HBOOT-ot feltenni fastboot-ból (lásd Alpharev oldal)
2. PB99IMG.ZIP vagy RUU futattása.(Bár nem értem, hogy ha nem engedi felülírni magát, akkor hogy lett a verziója 0.93.0001. mindenesetre egy próbált megér.)
-
dombila
senior tag
A Skype mennyire használható a Desire-n? Milyen a hangminőség, megbízhatóság,... ?
Valaki használja? -
h_zolII
csendes tag
válasz dombila #32829 üzenetére
Fú, köszi, olvasgattam, de nekem magas egy kicsit...
Én kihagyhattom a nandroid-os részt? Fel kell tennem az image-et (bravo_downgrade.img) az sd kártyára? ha kész a downgrade, csak elindítom az ruu-t a gépről?Megköszönném, ha kicsit szájbarágósabban elmagyarázná valaki... akár privát üzenetben..
-
llaszlo
veterán
A desire mekkora felbontásban képes videót felvenni? 1080p a max? Persze nem gyári rommal.
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #32783 üzenetére
A megoldas megszuletett, a telefonom ujra el. Vegul sikerult (szinte) egyedul megoldanom. 2 nap alatt
Koszi mindenkinek, aki hasznosat szolt.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
vkp
aktív tag
MIUI-XJ legújabb, de az előző kettő is ugyanezt csinálta, clock widget (fancy, 3d clock) más időt mutat mint a rendszeróra, aztán egyszer csak frissíti magát és jó lesz. Régebben sosem volt ezzel gond.
Van valakinek ötlete? -
petipetya
nagyúr
válasz gordonfreemN #32835 üzenetére
Gratula.
Hogyan sikerült?
Anno én is kb. 3 napig szenvedtem azért, hogy le tudjam szedni a rootolást a telefonról, de már nem tudnám újra megcsinálni és türelmem sem lenne hozzá.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok
Na tegnap vettem észre , h a telefonom kamerája meghalt !! Cynogen mod 7.1 van fent és eddig tökéletes volt tegnap már ilyen színes meg egyéb dolgok villogtak be. Egyszerűen nem lehet vele fotozni azonnal ki kapcsoltam aztán be és ugyan olyan ... itt jön a trükk fel raktam egy sense romot és teljesen jó volt a kamera vissza raktam a Cynogent és ugyan úgy szar volt na most ez mitől van ? (megjegyzem a miui-val is ez volt ) vki segítsen nem szeretem a sense romokat a cynogen nagyon be jött de ott meg nem tudom használni a kamerát !♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
r4z
nagyúr
válasz edward2 #32841 üzenetére
Egy fokkal jobb, de az is ki tud fogyni. Az, hogy a GB Apps2SD-je jobb, mint az A2SD+, az hülyeség. Máshogy működik a kettő, ebből kifolyólag nem összehasonlíthatóak. A főzött scriptek egyébként összességében sokkal hatékonyabbak.
Kevin's: Sense appokat ne próbálj AOSP-n futtatni, mert HTC-s frameworkkel működnek csak.
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Valaki írta múltkor,hogy 2.3.3-as rom lehet,hogy megjavítja a Misc partíciót. Fel is raktam,viszont unrevokedet már nem sikerült futtatnom rajta,így meg nem is tudom,hogy jó-e. Megpróbáltam visszarakni a hivatalos 2.2-t,de az sem sikerült. Valakinek valami ötlet?(Végső esetre marad az SDK-s megoldás, de azt el akartam kerülni,elsőre bonyolultnak tűnik)
-
dombila
senior tag
válasz bradam #32844 üzenetére
A Revolutionary képes root-olni a 2.3-assal járó HBOOT-ot is.
Egész pontosan először S-OFF-ot csinál, és egy recovery-t, utána lehet root-ot flashelni. A Revolutionary leírásában minden benne van. A kérdés/válasz részt is olvasd el!Az RUU-k nem írják a misc partíciót, de az Alpharev S-OFF-ja igen: ... Misc flashing. This allows you to un-usb-brick your phone by flashing the misc partition. ...
Így ha sikerül root-olnod a 2.3.3-t, utána egy Alpharev kijavíthatja a MISC-et is. Vagy simán egy USB brick javítás.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
-
r4z
nagyúr
Zsír új 8GB-os Cl6 ADATA kártya berendelve. A TakeMS formázhatatlan lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest