- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz Viper26 #17955 üzenetére
Felteheted a rom előtt is, ha oxygen hbootod van, akkor csak fastboot-tal, vagy a radio img-t beleteszed a rom.zipbe, de mindegyik esetben külön újraindul először a radio rom miatt. Én fastboot-tal tettem fel, még a rom előtt.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
llaszlo
veterán
Én is hasonló cipőben járok, de valahogy nem tetszik a Motorola. Azt a hibát nem tudom, hogy javították-e már, hogy pár hónap után tönkre megy a hangszóró. Illetve a kijelző minősége nem tudom, hogy milyen. Korábban láttam egy tesztet több érintős telefonról.
iPhone, (HTC) Nexus, vagy Desire nem emlékszem, Motorola Droid stb. A legrosszabb kijelzője a Droidnak volt. És jelentős hátrányt mutatott a többihez képest.
A legjobb az iPhone lett és kicsivel gyengébb volt a HTC.
Ami még előny lehet az az ütés és cseppállóság.
Nekem külsőre sokkal jobban tetszik a Desire.
A Desire-re két év TELJESkörű garancia van a Defy-re 1+1 év korlátozott.[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
Ecare-be elég sztetek ha eljuttatom a hátlapot,+a garanciajegyet?vagy muszály az egész telót elvinni?mert haverral felküldeném.
OnePlus nord 2t
-
Sugi89
csendes tag
Hali! nekem olyan problémám lenne, hogy van egy htc tattoo-m és ezt még anno németországból rendeltem, és itthon kb egy évig használtam, most egy fél éve ausztriában élek és az itteni simmel sajnos nem lehet wifire csatlakozni, mert azt érzékeli, mintha rominggal lennék fent! Tudtok segíteni, hogy mit állítsak be, hogy tudjam használni itt is???? köszi előre is a segítségért
-
racerx
őstag
Ahogy a (módosított) dakota közmondás is tartja: 2 fajta desire tulajdonos van : aki már rootolt, és aki majd fog . Sajnos aki komolyabban akarja használni az mindig eljut ide előbb vagy utóbb. És nem azért mert circle battery c -t akar, vagy módosított bootanimációt , vagy custom romokkal elérhető szabadságot (ezek majd később ),hanem az a kib..ott szűkös belső tárhely miatt. Mindenkinél ez az első és legfontosabb ok. A többi csak bónusz!
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Egyébként ahogy nézem most a híradásokat a CES ről, a HTC eléggé egyhelyben topog. KB a Desire hardverét adják el más körítésben.A többi cég kicsit (?) elhúzott már ettől. Kíváncsi leszek, hogy mikor fognak visszatérni az élre.
-
Viper26
nagyúr
Titanium backup azt írja nincs root...márpedig van...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sippet
senior tag
válasz racerx #17965 üzenetére
nem tudom, hogy valóban ez áll-e a háttérben, de van egy olyan érzésem, hogy a htc és a qualcomm közötti együttműködés lehet a topogás valódi oka. a kétmagos snapdragonok állítólag legkorábban valamikor nyár végén kerülhetnek tömeggyártásba, így előfordulhat, hogy a htc addig nem is jelentet meg egy kétmagos processzorral rendelkező telefont sem. óriási öngól.
szeretem-imádom a desire-t, de szinte biztos vagyok benne, hogy a következő telefonom (legkorábban ez év végén cserélek) nem htc lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz racerx #17963 üzenetére
hanem az a kib..ott szűkös belső tárhely miatt > egy barátom most vett Zt és mondtam neki ezt a root dolgot, kérdezte h miért jó, és én is a tárhelyet mondtam elsőnek, de gyorsan közölte h neki 1.5giga van.. ja mondom akkor egyenlőre ráérsz
Valamint 2.2.1 van rajta amit én szerettem volna ha a sima desire is megérkezik mivel a 2.1 - 2.2 és a 2.2 - 2.2.1 között ha az utóbbit nézzük sokkal több hasznos változás történt.
Szóval én is kb azért rootoltam h Z/HD-t "csináljak" a Desiből.Kiváncsi leszek a köv telefonjukra, mert ez a Z/HD nekem csak ilyen hiánypótló készüléknek tűnik (persze ez nembaj mert ezzel a 3 modellel lefedtek most egy elég széles sávot).
Más
A ROMal került a telóra egy Spare Parts nevű progi, ezt mire tudom használni?
(azt látom h + beállításokhoz enged hozzá, de gyakorlatban melyiknek lehet haszna?)Az aksimnak egyébként a minap volt egy kilengése, 1nap 10órát bírta.. konkrétan el sem hittem Nyár óta az első ilyen napom, pedig azért használgattam..
De most megnyugodtam mert 10óra után ismét 38% on van
Azért megtudnám szokni az előbbit..
Nekem egyébként 12óra az átlag felhasználási idő, jólenne rájönni h hogy bírta majd 3x addig -
LouiS22
veterán
válasz racerx #17965 üzenetére
Nem hinném, hogy komoly elhúzásról lenne szó. 1 gigahertzes proci minden élbolyban lévő készülékben, kijelző mérete stimmel, szenzorok ugyanazok, maximum memória mérete különböző. Minden más szoftveresen különbözik.
Szerintem az év második felére tartogatják a nagyobb dobásokat: 2 magos proci, Android 2.4.
Plusz a Tablet-őrület miatt elképzelhető, hogy kicsit takarékra tették magukat - vagy titokban ők is saját tableten dolgoznakMielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
racerx
őstag
-
racerx
őstag
-
racerx
őstag
válasz LouiS22 #17969 üzenetére
Hálistem voltam egypár CEBIT-en, ami kb ugyanez mint a CES, és ott ált. a jövő technikáját hozzák el megmutani, azokat a cuccokat amiket majd pár hónap, negyedév múlva lehet megvásárolni, a jövőről szól. És ez most a HTC-nél k..ra nem az.. Pár éve is láttam olyan Samsung mobilokat amik még ma is nagyot ütnének, de akkor és ott padló ....
Mondjuk egy olyan HTC-re gondolnék, hogy a kijelző Iphone retina, hdmi, vmi basz..ott jó kamera (pl némelyik Nokia más eléggé jókat csinál), dula core proci, sok memória. stb..
Na ez lenne a jövő, és nem a HD, Z meg még kitudja milyen néven elsütött Desire. -
LouiS22
veterán
válasz racerx #17977 üzenetére
Reméljük, hogy valamit nagyon titkolnak, és nem esnek Nokia és Sony hibába: nagyon jók vagyunk, ezért nem fejlesztünk, mert minek. Meg lehet nézni a két említett cég produkcióit...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gofry
senior tag
Lassan elérjük, hogy külföldön vegyünk telefont
Szánalmas...és mit látunk belőle viszont? Azt, hogy néhány ember ebből megy nyaralni építi a házát és fizeti az alkalmazottait és a zenészeknek csak igen kis százaléka kap bármilyen jogdíjat is. -
sippet
senior tag
-
sippet
senior tag
válasz LouiS22 #17979 üzenetére
mondjuk az az igazság, hogy a htc-ről szerintem a diamond óta mindig mondják ezt a "kinőtték magukat, és már azt hiszik, nem kell az innováció" dumát, aztán azért mindig megrázzák magukat. másfél éve ugye kiadtak egy herot, egy éve pedig egy nexus one-t. azóta viszont mintha tényleg egyhelyben járnának, és az a durva, hogy nem is látszik, hogy mi lesz a következő nagy dobásuk. az mwc-re sincs bejelentve semmi extra részükről.
-
premete
veterán
válasz llaszlo #17959 üzenetére
A Desirére is korlátozott garancia van, ez szerepel a garanciafüzetben.
Ami Motoroláim [(például ez)]voltak, azok nem nyekeregtek és masszívabbak voltak, mint a Desire.
Kár, hogy a linkben szereplőnek az utódját itthon nem lehet kapni, azon keresztülmehetett a kocsi is, és farmerzsebben, tok nélkül lehetett tartani.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
llaszlo
veterán
válasz sippet #17983 üzenetére
Ez megint olyan, hogy akkor ennyi erővel már egy laptopot is vihetek magammal.
A telefon az telefon, de már mindent egybe akarnak gyúrni. Aztán ki tudja, hogy ennek van-e igazán értelme vagy csak felesleges "igénygyártás".pemete: Azzal a garipapírral valami nincs rendben.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz premete #17992 üzenetére
Bakker. Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz. Elolvastad amit linkeltem?
Az összes műszaki kütyünél "korlátozott garancia" van. Vagyis, hogy ha hozzányúlsz szétszeded akkor bukod a garit. Kb röviden ennyi.Volt ma valaki szórakozni a Blade topicban? Már lassan egy hete azon vitatkoznak, hogy miért nem ébreszt kikapcsolt állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz llaszlo #17991 üzenetére
Jaj ne már megint ez a ha jó képet akarok....mindeki tudja hogy a teló nem képes helyettesíteni a digi gépet. De mi a mérce? Jó képet akarok. Elég vajon a 20 ezer kis digi? Vagy a jó kép a 60 ezres kategória? Esetleg csak a 100+ digi?
A teló állandóan nálad van és igenis igény hogy minél jobb minőségben fotozzunk vele. És a HTC szar képeket csinál mobilos viszonylatban (árához képest meg pláne). Pl nézd meg az N8 képeit. Vagy a régi K750-esem. Jó fényviszonyok mellett, simán egy olcsó digigép színvonala, az vagy 5 éves technika. Persze egyiptomi utazásra, vagy római városlátogatásra nem mobillal kell menni. -
Mörk
csendes tag
na valakinek vmi ötlete? #17929, #17931
-
premete
veterán
válasz llaszlo #17993 üzenetére
"A Desire-re két év TELJESkörű garancia van a Defy-re 1+1 év korlátozott" ezt írtad, erre válaszoltam, hogy korlátozott garancia van a Desirére is, ami tény, mert például másik rom használatára már nem vonatkozik. erre belinkeled a T-mobil oldalát, ahol írják ugyanezt, plusz azt, hogy 1+1 év.
Akkor miben jobb a Desire garanciája, mint a Motoroláé?
Abban igazad van, hogy a műszaki cikkekre általában korlátozott a garancia.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
llaszlo
veterán
válasz premete #17996 üzenetére
Vagy én vagyok a hülye vagy te nem tudsz olvasni (már bocs).
Idézet T Desire oldala:
2 év teljes körű garancia
Defy oldala:
1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia
A magyarázat meg ott van a második linknél a T garanciális feltételeinél.Ennek semmi köze ahhoz amit te linkeltél. Mert a korlátozás ott másra vonatkozik.
Az sajnos tény, hogy a HTC kamerája nem a legjobb sőt szinte az összes Androidos telefoné eléggé gagyi lett. Viszont nem a megapixeleket kellene hajhászni hanem jobbat készíteni az addottból. Nekem jó fényviszonyoknál a Pulse-al is sikerült jó képeket készíteni. De nem lehet mindig minden ideális.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz llaszlo #17987 üzenetére
10 évvel ezelőtt a hozzád hasonlók ezt mondták a nokia 3220-asra is, aztán láss csodát. a fejlődés nem fog megállni.
más: a t-mobile desire oldalán hol látsz olyat, hogy két év teljes körű garancia? én csak egy garancia útmutató linket látok, ami egy olyan aloldalra mutat, ahol az 1+1 éves garancia mibenlétét ismertetik.
megint más: először leírja racerx, hogy a kamera minőségén lenne mit javítani a htc-nek, erre jössz te, hogy hogy minek vágyik valaki ilyesmire egy telefonnál, aztán pedig eleresztesz egy ilyen mondatot, hogy "Az sajnos tény, hogy a HTC kamerája nem a legjobb" stb. kérdem én: miért?
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
válasz sippet #17998 üzenetére
Senkit nem akarok megsérteni, de akinek ez nem előre lépés a Desire után az...
Motorola Atrix Spec:
•Nvidia Tegra 2 1GHz dual core processor
•Presently Running at Android Froyo 2.2 may be upgradable to Android 2.3(gingerbread)
•4”inch screen @ 540 x 960 pixels (Gorilla Glass display) - főleg a kijelző üvege fontos számomra
•Biometric Fingerprint Reader
•MotoBlur UI with Live Widgets
•16GB internal storage expandable up to 32GB via microSD - ez sem rossz
•1024MB RAM
•HSDPA 14.4Mbps, HSUPA 5.76Mbps
•WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, GPS w/ aGPS support
•Bluetooth 2.1 w/ A2DP, EDR, FM Radio Tuner, USB 2.0
•5MP autofocus camera with LED Flash
•720p HD video recording
•Li-IOn 1930mAh batteryNekem egy olyan készülék kell (és ez az lesz, ha minden igaz), amit előveszek és rákötök egy TV-re akár és a családnak megmutatom a képeket bármikor.
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a 3,x" nekem kevés kijelző méretre- és tudom, hogy a 4" sem sokkal több -, mert a nem túl hatalmas kezem pont kitakar fontos részeket.
A készüléken távoli asztal funkciókat használok, így megintcsak fontos lenne a nagyobb kijelzős készülék, ami nem tablet...
A gépelés miatt pedig ugyancsak fontos a valódi multi-touch''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...