- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz Integra #18948 üzenetére
Szerintem egy 512 megás Ext3 elég lesz (ha A2SD+t vagy DATA2SD-t használsz a jövőben), tekintve, hogy a kártya nem egy sebességbajnok. A ROM Manager (Marketben megtalálod) megcsinálja neked a particionálást, a te dolgod ebben az esetben a formázás előtt a kártya tartalmának lementése és a formázás után a visszarakása.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
perusza
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom átállítani, hogy ne csak olvasni tudjak a system könyvtárba hanem törölni? mindig csak azt írja ki "read only", próbáltam root explorer-rel de meg se jelenik a gomb ahol tudnám állítani.
Köszi
-
Integra
titán
okesz, végülis csak a sok gigát lassú átmásolni.
ha jól értelmeztem amit zoley oldalán olvastam, akkor nekem "extended"-re érdemes formázni a kártyám, vagyis 3 partícióra.
1. primary fat32 - ezen van minden amit tárolok, mp3, fotók, videok, dokumentumok, etc, ez marad az usb mass storage rész
2. primary ext3 partíció - ide installálja fel a telepített programokat
3. primary fat32 - ide mi kerül?!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
r4z
nagyúr
válasz Integra #18962 üzenetére
Igen, jól értelnezed
1. Primary FAT32: adatok, miegymás, az usb mass storage ez lesz.
2. Primary Ext3: telepített programok egy része, dalvik-cache kerül ide.
3. Primary FAT32: ez helyettesíti az internal storage-t (/data partíció a NAND-ban).Zoley megelőzött, egy 2 partíciós megoldás egyszerűbb és biztonságosabb lenne
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Persze, ott van telefonba beépítve. Kirakod widgetként a wifi kapcsolót, és akkor van wifid, amikor bekapcsoltad. A mobilnetet meg kapcsolhatod a felső gombhoz rendelt "kapcsolóval".
Valaki egyszer bedobta köztudatba a telefon magától mászkál a netre hülyeséget, és azóta nem lehet kiirtani ezt a félreértést. Tévedés! A telefon akkor használja az internetet, amikor TE azt mondod neki, hogy használd. Nem kell időzítgetni, mindenféle "csoda" (kamu) programokat telepítgetni. Ez egy számítógép, amit azt hajtja végre, amire programozták, illetve te "programozod".
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pzoley
őstag
válasz siofok #18965 üzenetére
A mentés simán visszaáll.
Igen, itt nem tud felállni a rendszer, sd nélkül !! De ahhoz ki kell venni az sd-t. A sd hiba nem az ext partícióknál fordul elő, hanem a fat32-nél lesz hibás a fat tábla, vagy read only lesz egy hibás bejegyzés miatt. Az ext partíció pedig, nem csatolódik le soha, mert ebben a data2sd+ ban még a rom indulása előtt mountolódik mint a belső nand. Teljesen biztonságos így a rendszer, ha nem veszed ki az sd kártyát !![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Szerintem ezeknél egyszerűbb "időzítőt" nem találsz. Ráadásként ott vannak a kezed ügyében. De mindenki olyan programokkal rakja tele a készülékét, amilyennel akarja. Csak utána nem kell csodálkozni, ha netalán újraindul, vagy FC-zik
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
törölt tag
Sziasztok!
Elsősorban Pzoly-hoz lenne kérdésem de bárkitől szívesen veszem a választ.
Már jó ideje nem tudtam olvasni a fórumot, és úgy néz ki jövőhéten lesz időm hogy foglalkozzak egy kicsit a DezsőmmelRégi ROM van fent, AuraxTsense 7.6.1, van egyFAT32 meg egy 512Mb-os ext3 particióm, amit még a ROM Managerrel csináltam annó.
Pzoly HD-V1.2-data2sd+ CSM ROM-ját néztem ki magamnak, és az lenne kérdésem hogy a particiók maradhatnak így, és mehet fel a ROM rá, vagy kell valamit csinálnom vele?Köszi
Üdv.
-
Integra
titán
válasz pzoley #18963 üzenetére
mi a különbség az ext 3 és 4 partíció között?
először formatálás után a fat32 partíciót adjam meg méretben, és utána az ext 3 v 4-et?data2sd+ rom: ebből mit érdemes? tényleg lövésem sincsen
mod: ahogy látom ext3-at enged kreálni csak, ext4-et nem.
és logical vagy pirmary legyen?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
axis211
csendes tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
Erre reagálnék: letöltöttem a PowerAMP-ot, és nézegettem a beállításokat. Ahogy az "About" menüt megnyitottam, rögtön feljelentkezett a mobilnet-re. Ezt hol tudom kikapcsolni ? (ill. adjon értesítést, majd én eldöntöm, hogy fel akarok-e lépni a net-re, pláne otthon, ahol WIFI is zizeg).
Ha meg kiveszem a pipát az "Account&Sync/Background Data-nál, akkor a Market nem hajlandó múkodj-ni."...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
LeeDrOiD ROM van fenn a gépen. Meg lehetne azt valahgy oldani, hogy a DPAD egyszeri megnyomására csak a képernyő éledjen fel, de a másodikra ne történjen semmi? Magyarul a lock-ot csak a képernyőn lehessen utána feloldani.
Most ugye ha kétszer megnyomom a DPAD-ot, akkor "kinyit" teljesen. Remélem érthető voltam.Próbálkoztam már egyébként a "bravo-keypad.kl", a "curcial-oj.kl" és a "qwerty.kl" szerkesztésével, de az sehogy sem jött össze, amit szeretnék. Vagy nem reagált a DPAD-ra, vagy rögtön (a második nyomásra) nyitotta is a készüléket.
-
r4z
nagyúr
Bocs, hogy a konkurenciától linkelek, de ezen majd' beszartam Desire WinMo 6.5-tel, abetegállatja
Legalább normális HW van alatta (600 MHz, WVGA, 256MB RAM és ROM, 5MP) és normális oprendszer nem úgy mint a többi kínai másolaton
[ Szerkesztve ]
-
-
Pluto69
tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
"Szóval felesleges emiatt feszültséget gerjeszteni." Akkor most ki gerjeszti a feszültséget ?
"Valaki egyszer bedobta köztudatba a telefon magától mászkál a netre hülyeséget, és azóta nem lehet kiirtani ezt a félreértést" kicsit nem dramatizálod túl a dolgokat ??? Nem mondtam, h magátol mászkál a netre, csak mivel nagyon drága a roaming net, ezért én nem is adnék neki esélyt, hogy mászkálhasson...
Megkérdezhetem, hogy miböl gondolod azt, hogy fegaa azért akarja időzíteni az adatforgalmát mert én "hülyeséget" írtam ? "De mindenki olyan programokkal rakja tele a készülékét, amilyennel akarja. Csak utána nem kell csodálkozni, ha netalán újraindul, vagy FC-zik" és mégis mi alapján döntse el, hogy a telepítendő progi milyen nem várt következményekkel fog járni ???
Látom örömmel töröd meg a csendet ... -
LouiS22
veterán
válasz Pluto69 #18984 üzenetére
Ballagj már el a beállításokba és nézd meg, mi az első pipa: enable roaming net. Pipa ki, és máris nem fog külföldön mobilnetezni. Én KIPRÓBÁLTAM - többször is - szóval tapasztalatból beszélek.
Mi alapján döntse el? Felteszi és kipróbálja. Tudod: TAPASZTALAT. Szerinted aki itt tanácsod ad, honnan tudja? Nem, valószínűleg nem az xda-n olvasta, hanem saját kárára, vagy előnyére kitapasztalta. Zoley is azért csinál jó ROM-okat, mert próbálkozik, elbukik, aztán rájön a megoldásra. Ennyi.
-
pzoley
őstag
válasz Integra #18989 üzenetére
Nem, a memória kezelés. A2SD+ csak az app-okat rakja ki az ext3 partícióra, de a belső Internal Storage lassan, de biztosan fogy. A data2sd+ ezt a belső memóriát rakja ki az ext3-ra, így szinte soha nem fogy el a helyed. Extended az az app-okat a 2. A2SD partícióra rakja ki, az adatokat pedig a 3. partícióra.Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest