- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
Dejó hogy van nekünk 1 Pzoley-ink a 2011-es évre is!!
Buék mindenkinek!!OnePlus nord 2t
-
r4z
nagyúr
Mással is előfordult már, hogy lefagyott a telefon? Szó szerint értettem Kb. 2 órát fagyoskodtam kint a hidegben tegnap, elővettem Dézit - SMS-em jött. "Kitörő lelkesedéssel" állapítottam meg, hogy nem reagál az érintőképernyő, akárhogy érek hozzá. Az ujjam nem volt elfagyva (kesztyűben volt), de nem reagált az érintőpanel. Bug? Esetleg feature - ne használd hidegben, mert elfagy a kezed?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
CSiPet2
tag
Elméletben kesztyűben nem is kéne működnie az érintőképernyőnek... Ez a technológia a kezeden lévő feszültséget érzi. Ha nem bőrrel érinted, nem történik semmi.Szal legközelebb húzd le a kesztyűt. A másik megoldás ami ilyenkor szoktam alkalmazni a tapipad. Tud hasznos is lenni.
-
hunter84
aktív tag
Sziasztok!
Éppen egy ilyen telefon megvétele előtt állok, és az a kérdésem, hogy jelenleg AMOLED vagy S-LCD technológiájú a kijelző. Egész eddig azt hittem az előbbi lesz, erre most olvasom itt a fórumon azt a júliusi hírt, mely szerint a Samsung nem bír eleget gyártani belőle, ezért áttértek slcd-re. Így is szép a kép? Tovább bírja az akksi?
-
FeRRaR1
őstag
-
Hooper
őstag
válasz kokler #17421 üzenetére
Úgy érted lyukas a kesztyűd?!
Egyébként vékony szöveten keresztül - pl egy póló vastagsága - reagál a kijelző.. mikor meg vettem sokszor tettem úgy el a telót a zsebembe hogy még világított a lock screen és a zsebbe csúsztatástól kioldott...
még "szerencse" h melegszik mert volt h arra lettem figyelmes h egyre melegszik a zsebem mert össze vissza "nyomkodtam".Új feature - tojás főzés
-
sippet
senior tag
válasz Hooper #17425 üzenetére
RazorGTR1: kesztyűbe nem lehet, de ha tartasz magadnál egy virslit, akkor sima az ügy.
többek között emiatt sem szeretem a sense romokat: azzal, hogy a képernyőzár függőleges mozdulattal oldható fel, az egész az értelmét veszíti el, mivel zsebbe dugva, illetve onnan kihúzva rendszeresen kioldódik. a kihúzásnál még akár feature is lehetne a dolog, ha a bejövő hívásokat nem ugyanígy kellene felvenni...
egyébként nekem nincs fagyási gondom, nagyon jól bírja a hideget a készülék, sőt, nagyon hidegben (-5 alatt) még az aksi töltöttségét is magasabbnak jelzi 1-2 százalékkal.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz sippet #17427 üzenetére
Én mióta megszoktam hogy csak úgy teszem el h nem világít azóta nem okoz gondot.
Véletlen felvétel még nem fordult elő.Viszont egy érdekes dolog már többször is:
csörög a telefon, a beérkező neve/képe a kijelzőn, answer/decline sor még kint van.. tehét hozzá sem nyúlok viszont a csöngés "mögött" a hangszóróból kihallatszik az ami a vonal túl végén van.
Tehát csörög, de olyan mintha már fogadtam volna a hívást és ki lenne hangosítva a telefon.Legelőször majd be sz*rtam.. fekszek az ágyban épphogy pittyeg a teló mellettem de a hívó hangját már hallottam a hangszóróból ahogy épp beszél valakihez..
de utca zaj és hasonlókat is áthallottam már a csöngés mellett..
igen ritkán de volt már rá precedens.Valaki találkozott már ilyennel???
-
racerx
őstag
válasz sippet #17427 üzenetére
Nrm tudom, de nekem még nem sikerült zsebből kihuzva feloldanom, ugy hogy azt a szöveten keresztül a testem csinálta volna, ellenben ha ha kivételkor (főleg a kocsi tartóból), ugy fogtam meg, hogy a widgeteket ide oda pakolgattam , meg töröltem önkéntelenül (ami a flip down clocknál kimondottam szívás). A lockscreenre ott van kismilló progi, amivel sima android verziót lehet csinálni, de jólenne valami widgetlock a képenyőn lévő widgetekre, de ilyet még nem találtam
-
Hooper
őstag
válasz sippet #17430 üzenetére
Nem, szerintem a másik félnél még kicsöng simán, de ha legközelebb előfordul és olyan a hívó akinek ezt a kérdést fel tudom tenni akkor rákérdezek
Premete - sense felületre is lehet több ikont kitenni - marketben app
Pl ELIXIR.
Név alapján magyar fejlesztő, és egy nagyon remek kis rendszer diagnosztikai progit dobott össze.. ajánlom megnézni. Ki lehet vele tenni 7*7es ikon widgetet isBár ekkora kijelzőre 16ikonnál (ami a 32 fele) többet én nem szeretek kipasszírozni, amúgy is 7 "oldal" van a legtöbb rom 5 oldalával szemben.. így nem biztos h kijön a dupla
De ahogy racerx is fogalmazott: kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #17370 üzenetére
Szia!
Tegnap felment a 12.24 extended dual rom-od és azóta szépen muzsikál.
Viszont megfigyeltem, hogy amit 12.18 alatt Titaniummal lementettem progikat, nem mindet tudja visszaállítani ( az apk-t ), ha letöltöm Marketről, akkor a data rész már megy. Döntően olyan proginál, amit a másik rom /system könyvtárába főztem bele.
Amúgy klasszul megy, köszi!!![ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz SteeWe #17433 üzenetére
Én azért használok ilyen méretű partíciókat, mert nekem soha nem volt gondom a hellyel, viszont így lényegesen gyorsabb a rom, akár ki akár mit mond.Főleg, így , hogy be lett bizonyítva, hogy az sd sokkal gyorsabb / még a sclass 4 is / mint a belső nand. Tehát a biztonság kedvéért érdemes a system app-okat bent tartani a nand-ba, viszont minden más mehet ki. De szerintem az arányokat nézve bőven élég 6-700 MB ext3 és 3-400 MB FAT32 az Internal-nak.
-
pzoley
őstag
válasz n0_gAboR #17443 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.Nem a rom a korlát abban, hogy mennyi ikon fér el a képernyőn, hanem az alatta futó Launcher. Ha a sense romra felteszed a Launcher 2-tőt, megkapod ugyan azt a lehetőséget, viszont egy gombnyomásra meg van a sense is
Ráadásul ha a Launcher indításakor kilövöd a sense-t, olyan mint ha egy sima rom lenne alatta.Nem foglalja a helyet a ram-bam,nem lassítja a futást,és ha vissza akarsz lépni, akkor 2 mp alatt bent van.
Racerx : csak próbáld ki, a Spare Parts, Activity/ Process Manager/Agressive módba !! Launcher alatt. A sense max az appok között van a nand-ban, ott meg elfér
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...