Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
válasz potyi23 #12298 üzenetére
Nem tudom, hogy kitől idézel, de ez egy kissé elfogult kijelentés!
A kamerával kapcsolatban többször leírtuk, hogy a Desire-ön van villanó, ez némi előny.
Anyaghasználat is a HTC javára írható, ez tán nem is vitatéma.
Teljes mértékben igaz, hogy a HTC desire panelja nem igazi multi touch, viszont ezidáig én nem tapasztaltam hátrányt!
Grafikus gyorsításban a samu erősebb (mivel náluk van, dezsőn nincs), ami igazán csak játékoknál észre vehető.
Na de a mindennapi használatban az SGS gyengébb, mint a desire. Ez talán ráírható a Samu TW kezelő felületre.
Üzemidőhöz nem tudok hozzá szólni, mert nincs viszonyítási alapom. Az én dezsőm átlagos használat mellett 36-48 órát bír, de nem egyszer sikerült már 24 órán belül kétszer tölteni!Azon a kijelentésen pedig nagyokat röhögök, hogy az SGS a DHDvel egy kategória!
szerk.:
Teszem hozzá, hogy igazán elfogulatlan választ nem nagyon fogsz kapni.[ Szerkesztve ]
C805
-
Viper26
nagyúr
Gingerbread 11-én jön ki.
Mondjuk hogy nekünk lesz-e, az jó kérdés...iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mumk
tag
Ma érkezik az új MIUI 0.10.29.
MIUI 0.12.24.
-
premete
veterán
Ha szerencsénk van, akkor a desire az új rommal már azzal jön; ha nem, akkor a DHD-romja megy rá, arra biztos lesz. Csak a kamera jönne már össze, nem is a fényképezés, hanem a barcode scanner, a scantopdf és a bizcard reader miatt.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz premete #12307 üzenetére
nálam is a kamera a fájó pont, amúgy már rég fent figyelne a dhd rom
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
N4ri87
senior tag
válasz r3v0Lut10n #12308 üzenetére
Miért annyira jó az a DHD rom, ha még Desire-ön és DHD-n is meg-meg akad? Vagy ezt rosszul tudom?
C805
-
premete
veterán
válasz N4ri87 #12309 üzenetére
Rosszul tudod, nálam egyiken sem akadt, a Desire-n fényévekkel gyorsabb a DHD-rom, mint a gyáriak, vagy azoknak főzött változataival.
Amit a "tesztelők" írnak, kéretik fenntartásokkal fogadni, kapnak egy factory resetelt készüléket, elindítják, mire a Dalvik felállna, már adják vissza. Rosszabb esetben nem is kapnak készüléket.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy HTC Desire érintőképernyő. Nem az SLCD, hanem ami felette van. Gyári. Új, számla is van róla, persze a saját nevemen. Láma voltam, megvettem, aztán kiderült nem is kell a javitáshoz. Ez van. 20.050 HUF volt, a feléért eladó, ha valaki hasznát tudja venni és érdekli küldjön PÜ-t.
Köszi
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
premete
veterán
válasz N4ri87 #12312 üzenetére
Mindegyik androidos cucc az első nap sokáig gondolkozik, én egy hétig nyúztam, és sokkal gyorsabb még a HD-romos Desirénél is, és gördülékenyebb.
A quadrant igazolja a gyakorlati tapasztalataimat, nemcsak a desire/DHD, hanem például az x10 esetében is:
Desire HD:Desire HD-rommal:
Desire gyári rommal:
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz N4ri87 #12309 üzenetére
az új sense lényegében, amit nyílván még optimalizálnak majd (amúgy a 2 hardver majdnem, gyakorlatilag meg élőben megnézném amit "akad"-ásnak nevez a tisztelt cikkíró, de mind1 lényeg hogy tetszenek az új dolgok benne)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz N4ri87 #12315 üzenetére
sajnos nem, pedig már díjmentes a license ... :\ ez a htc hülyesége konkrétan szerintem
-
LouiS22
veterán
válasz r3v0Lut10n #12319 üzenetére
BTW ha kidobáljuk belőle a szemetet (darabonként 5 megás skinek, meg marketből letölthető trial appok), akkor tényleg ott tartunk, hogy rá lehet tolni simán a Desire-ra.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
N4ri87
senior tag
(#12320) r3v0Lut10n
(#12317) premete
(#12316) LouiS22Köszönöm a válaszokat. Értelem szerűen nem játszani szeretnék rajta, eddig sem tettem, csak ha jól emlékszem, annak idején szárnyra kapott egy olyan hír, miszerint a DHD-ben már aktív lesz a grafikus gyorsítás. Ezek szerint mégsem.
Nem mintha fájó pont lenne a Desire használatában, csak kíváncsi voltam.C805
-
LouiS22
veterán
válasz N4ri87 #12322 üzenetére
Ezek a szárnyra kapott hírek többnyire valami lelkes felhasználó elméjéből pattannak ki.
Azt hallottad már, hogy a HTC következő akciója az lesz, hogy ha veszel Desire HD-t, akkor kapsz mellé ingyen egy Wildfire-t?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
racerx
őstag
A Hd romot én id kiprobálnám, de a kamera mindenképp kell ugyhogy addig felejtős. Viszont ugyanugy fel lehet tenni rá módositott dolgaimat ? Framework és a többi. És mi van a richardtip féle uvoc sdfix kernellel?
[ Szerkesztve ]
-
eledhwen10
csendes tag
Na, nagy láma vagyok
Kicseréltem a memkarit, átmásoltam a cuccokat, megy is fainul, eddig minden OK.
Ezután a régi karit vissza akartam voltam szuszakolni az újnak a plasztik tokjába, hogy el ne veszítsem, amikor egyszercsak egy reccsenést hallottam... és oda a gyárilag kapott 4 gigás microsd.Valaki rúgjon hátba!!!
Empowered by Android; Sensed by HTC; Fuelled by Desire.
-
sippet
senior tag
válasz N4ri87 #12322 üzenetére
a desire hd fejlettebb gpu-t használ, mint a sima desire, 3d-s grafikai képességekben közelíti (ha meg nem is veri) a galaxy s-t. a hd-ben a másik állandóan citált hardveres hiányosságot, a multitouchot is javították, fejlettebb panelt használnak, így a sok ujjas tapicskolást is probléma nélkül érzékeli.
ettől függetlenül eszembe se jutott, hogy váltani kellene, ha valaki nem egy nagy mobil gamer (hiszen mindkettő ezt érinti talán leginkább), akkor valószínűleg tök felesleges is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
LouiS22
veterán
-
smurfie
csendes tag
válasz eledhwen10 #12325 üzenetére
Gratta
a szervizben lehet venni gyártóit... -
Anulu79
addikt
Nem tudja valaki, hogy tudnék venni egy ilyen telefont gyártói garanciával újonnan?
Egyébként megéri az árát?[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz Anulu79 #12334 üzenetére
"Más.
A melegedésről tudtok infót mondani? Mennyire gyakori és miben befolyásolja a működést?"
A statisztika szerint minden 7. ember meleg, katonaság, tengerészek között gyakoribb a melegedés. A heteroszexuális kapcsolatok működését hátrányosan befolyásolja.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Daanika
tag
meg nincs ilyen telefonom, csak nyomonkovetem a topicot, de ha jolertem akkor s sima Desire-n megay a DesireHD szoftvere? (kamera nelkul egyenlre) A masik meg hogy a DHD-ban bemutatott cuccok, tehat pl a https://www.htcsense.com/ szolgaltatasai is mennek?
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi hogy annyira nem vág a témába de van egy kérdésem: eddig is desim volt csak azt most lecseréltem egy ujjra. a régin rögtön h bejelentkeztem facebook-ra a telefonkönyvemben ott voltak az ismerőseim stb. Most nincsenek ott abszolút, sőt ha linkelni akarom akkor a facebook-os partnereim száma 0. Fogalmam sincs hogy miért lehet ez, ha valaki tud valami okosságot pls segítsen!A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
benyito
csendes tag
válasz knorbi77 #12348 üzenetére
az újdonságokat gyönyörűen kihozza, mind a facebook, mind a twitter fiókomnál, de ha a friends fülre megyek akk gondolkodik, majd a legvégén kiírja hogy nincsenek. H a a facebook for android alkalmazásba nézek bele ott kihozza az ismerőseimet. Mondjuk ahhol most vagyok ott nincs 3g, és lehet h nincs nagyon összespanolva a htc a routeremmel, majd még próbálkozok máshonnan is.
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Láncfűrész topik
- PlayStation 5
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Mi történik egy netes csalás után?
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest