- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link] Srácok ennek lehet hinni, vagy ne éljem bele magam?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
knorbi77
tag
Nekem az a véleményem hogy belerakják az új Sense-t..meg a Sense.com támogatást is, azért mert óriási tömeget fognak ezzel magukhoz "láncolni" egy életre.Óriási melléfogás lenne kihagyni..Ha ez visszaveti kicsit a HD értékesítéseket is..az azutáni modellt már tömegesen fogják venni hogy leváltsák a Desire-t, és egy újabb kiváló mobiljuk legyen. (én így gondolom).A december is érthető(elég közel van)..a HTC mindíg az elsők között adta ki a frissítéseit(lásd Android 2.2)
-
válasz knorbi77 #11157 üzenetére
Én is bízom benne, de érdekelt azok véleménye akik jobban benne vannak ebben a témában. Nekem a gyári rom is tökéletesen megfelel, nagyon kellemes sőt az eddigi telefonjaimhoz képest élvezet a kezelése. De nagyon rosszul esne ha tiszavirág életű lenne a support mert nem sűrűn tudok ilyen kategóriájú készüléket venni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Most fedezem még csak fel az Exchange nyújotta lehetőségeket, de nem tudom belőni... A domain névhez mi kell, mikor állítom be a fiókot? Eléggé sutának érzem magam, de a kereső nem dobott ki olyat, ami segítene.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pzoley
őstag
válasz hoffman_ #11160 üzenetére
Felmásolod az SD-re, valamilyen könyvtárba. pl apps
Leszedet a Market-ról pl az Astro file manager-t.
Azzal elnavigálsz az SD/apps könyvtárba, majd klikk a Contacts2Sim.apk fájlra.
Install gomb, és kész. Az app-ok között megkeresed, rákattintasz,értelem szerűen használod. -
Viper26
nagyúr
Én is több helytől hallottam, hogy még az idén jön a frissítés.
Ha egyre többen hallunk ilyeneket, akkor lehet benne valami.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sippet
senior tag
mivel most jutottam el oda, hogy pár napig tudom nélkülözni, a túlmelegedés(?) okozta fagyás/újraindulás miatt tegnap beadtam az e-care-be a telefont. pénteken kaptak alaplap-szállítmányt, tegnap már nem volt belőle egy sem. kérdeztem, hogy ez tényleg szériahiba-e, az ügyintéző leányzó nem finomkodott, hanem szépen megmondta, hogy az, az első szériás modelleket gyakorlatilag mind érinti, csak a htc hivatalosan nem ismeri be. aki nem áprilisban vette, annak valószínűleg nem lesz vele problémája.
-
sbazsi
veterán
válasz sippet #11166 üzenetére
én áprilisban vettem. nincs vele problémám.
néha picit érzem, hogy meleg, de nem az a zavaró kategória, ilyet már másnál is éreztem.htcsense: nyilván nem mondják azt, hogy kijön erre is, mert akinek életbevágó, az így nem vált. meg van az a pár high-tech mániás, aki megveszi, mert ez a legújabb. de remélem majd szép csendben kijön erre is.
elvégre addigra már lecseng a desire hd láz is... -
N4ri87
senior tag
válasz sbazsi #11167 üzenetére
Én azért a helyedben egyszer megpróbálnál halálra kínozni! Pl több óra navigáció, mellette zene hallgatás és esetleg még valami BT connect.
Ez általában kiakasztja a hibás készülékeket. Én több órán keresztül játszottam le vele filmet és közben wifin töltöttem le több gigás tesztfájlokat. Melegedett nekem is, de nem állt meg. Igaz, az enyém júniusi!
(Nagy sunyi ez a HTC)(#11161) james008bond
Mi nem érthető?C805
-
mumk
tag
Enyém is az elsők közül való és semmi gondom vele. Persze, tény és való, hogy mindig az első generációs készülékekkel van a több gond mind szoftveresen mind hardveresen, de nekem nem voltak rossz tapasztalataim a HTC-vel és szerintem messze az átlag fölött van minőségben. Mondom ezt úgy, hogy az eddigi telefonjaim 90%-ban Nokiák voltak. Nincs is ezzel semmi gond, amíg szó nélkül cserélik az alaplapokat és ezzel meg is oldódik a hiba.
MIUI 0.12.24.
-
sbazsi
veterán
válasz N4ri87 #11168 üzenetére
Én azért a helyedben egyszer megpróbálnál halálra kínozni! Pl több óra navigáció, mellette zene hallgatás és esetleg még valami BT connect.
Most hogy így mondod, amikor navigáltam vele 1-2 órát, akkor melegedett rendesen.
ez akkor nem normális?két kérdés: vigyem szervízbe? (ha igen, mikor érdemes, hogy ne alkatrészre várjon...)
a cucc rootolt. hogy tudom gyári állapotba hozni -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz SteeWe #11171 üzenetére
jól. bár van különbség hardveresen is, de nem számottevő ... (a "tesztek" beli különbség ebből adódik igen - mármint a mérete)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
-
_ATi_1
senior tag
Valaki talalkozott mar olyannal, hogy wifin keresztul nem hajlando tolteni a marketrol?
"starting downloading..." de nem indul el a letoltes.
Gyari 2.1 ROM -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz _ATi_1 #11176 üzenetére
előfordul hogy beáll a market. 2 választás : 1 vársz (néha magától megindul 1-2 perc várakozás után) vagy cancel majd újra elindítod ...
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ahogy nézem a desire hd speckóit, azt látom, hogy divx képes.
Ez azt jelenti, hogy alapból a desire is képes rá hd rommal?Sajnos most én nem tudom tesztelni, mert megint szervizben a kicsi
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
SteeWe
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #11173 üzenetére
Ez nekem tűnik csak kiba..nak a desire tulajokra nézve? Azt lehet tudni, hogy a htc miért döntött így? Mert így akkor van egy hardware amit nem tudunk teljesen kihasználni szvsz!
Jól tudom hogy itt nincs külön grafikus gyorsító, hanem a mobil processor tartalmazza a grafikus gyorsításért felelős részt? Gondolom ezt azért mert mindenhol csak a processor típusát látom és a grafikus gyorsítóét nem. Ha mégsem így van meg tudnátok mondani mi a grafikus gyorsító típusa:
N1 esetén is hasonló a helyzet? Azaz nincs kihasználva a grafikus gyorsítás?
-
Zirowe
nagyúr
válasz SteeWe #11179 üzenetére
Desire hd-ben is ugyanaz a grafikus gyorsító van, mint desire-ben, és mókás így a wiki leírása:
"It is the first phone to use the 1 GHz MSM8255 Scorpion CPU. This second generation Snapdragon processor uses a low-power 45 nm process technology for higher integration and efficiency, and more than doubles the performance of the Adreno 205 GPU."Ja, csak ha itt sincs driver az adreno-hoz, akkor mit ér a user a nagyobb erővel, ha az továbbra is csak szunnyad?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
válasz SteeWe #11179 üzenetére
A mobileszközök alaplapján nem "CPU" meg "GPU" elemek vannak, hanem System On a Chipek (SoC), amik integrálva tartalmaznak minden fontos komponenst, többek közt a CPU-t, valamennyi RAM-ot és a GPU-t.
A Desire-ben konkrétan a Qualcomm QSD 8250 van, amiben van egy 1 GHz-es Scorpion CPU, meg egy Adreno 200-as GPU. [forrás]
Edenyke: A kis sorszámbeli különbség ellenére lényeges eltérés van a két GPU között, másrészt a 60->45 nm se mindegy. Ez persze a driverkérdést nem befolyásolja, simán lehet, hogy a HTC a változatosság kedvéért most is kispórolta a licencdíjakat.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Zirowe
nagyúr
Ezt mondom, hogy hiába írja a wiki, hogy "hú de jó, erősebb a gpu", ha egyszer nincs driver ami kihajtsa..
Másik szívfájdalmam pedig, hogy gondolom ezekben már a rendes, javított multitouch panel lesz, mint a wildfire-ben, nem?
Lassan, lassan talán sikerül a htc-nek összerakni egy normális telefont..
De én már várom, hogy áttérjenek snapdragonról más procra felsőkategóriában, hátha azokból már nem spórolják ki a drivert (ami továbbra is nonszensz számomra).[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz LouiS22 #11183 üzenetére
Én inkább azt találom nevetségesnek, hogy értékesítenek egy cpu-t integrált gpu-val és nem adnak hozzá gyárilag drivert.
Valóban nem játékplatform, csak van már pár játék, aminek jól jönne,alap android funkciókról nem is beszélve amik tudnák használni, és ha már az ember azt látja, hogy ez is van a gépében, csak hát nem lehet használni, akkor elgondolkodik, hogy vajon jól választott-e.
-
LouiS22
veterán
válasz Zirowe #11184 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok csak béna, alulképzett, de semmi olyan funkciót nem találtam még, ahol gondom lett volna érintésileg. Kérlek segíts, hol hiányzik neked a multitouch? Mellesleg szerintem a kettő már multi
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Zirowe
nagyúr
válasz LouiS22 #11185 üzenetére
Megeshet, hogy tényleg az vagy, amit írsz, én nem tudhatom..
Kérlek keress vissza a fórumban vagy nézz meg videókat youtubeon, hogy a desire-ben (meg a nexusban és más htc telefonokban) korlátozott multitouch van, ami a pinch zoomban merül ki kb, mert az érintőpanel nem a legjobb.
De ha megnézed a telód dobozát, akkor ott is láthatod, hogy nincs ráírva a multitouch, csak a pinch zoom.
-
kerlas
tag
Üdv! A legegyszerűbben úgy lehet prezentálni a multitouch hiányát, ha letöltesz a marketből valamilyen Air Hockey játékot, és azt próbáljátok meg ketten játszani, na ott tud érdekes dolgokat produkálni, de amúgy a mindennapi használatban szerintem se lehet észrevenni ezt a kis hiányosságot.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Zirowe #11178 üzenetére
rockplyaer ... visz mindent gond nélkül. van ingyene reklámmal, vagy megveszed. #1 hsz-t csekkold
-
hoffman_
nagyúr
A kettő nem multi, hanem dual Nekem igenis van bajom vele, igaz nem számottevő, nem is bosszantó, de a zoomolsára, leginkább neten, szokott érdekesen reagálni, hogy ha két ujjal csinálom. A licence és a szükségesség kérdése ott dőlt el, hogy ha betolsz egy live wall-t, akkor bukta annak az 1ghz-nek, míg szerintem gpu-s gyorsítás esetén nem nyekkenne meg.
A Copy2SIM-re még mindig senkinek ötlet? És az Exchange-re? Valami leírás is elég nekem, csak segítsetek elindulni...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
LouiS22
veterán
válasz hoffman_ #11189 üzenetére
Lassan kezdem magam úgy érezni, hogy én vagyok a HTC reklámembere, pedig nem. Nem tudom, hogy ti milyen LWP-t használtok, és többfélét kipróbáltam - elsősorban a gyáriakat - de nem nagyon vettem észre, hogy komoly terhelést okozott volna.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Zirowe
nagyúr
válasz r3v0Lut10n #11188 üzenetére
Igen, kösz, tudom, hogy a rockplayer viszi, csak a felirattal van baja.
Már vagy 3hónapja használomCsak desire megjelenésekor ígértek neki rendszerszintű divx-et, és ahogy nézem desire hd meg is kapja, ezért kérdem, hogy vajon a hd romokkal megy-e.
Nem is kell air hockey a multitouch hibához, hanem van direkt olyan ingyenes progi marketen, ami a touchpanel működését mutatja..
-
sbazsi
veterán
adott egy 720p hd mts video, amit egy pana camerával vettek fel. ez a video egy 40 ezres zenithink gépen gond nélkül megy. estrong-gal rámegyek a file-ra, kiválasztom, estrong, de tulképp más lejátszó is jó, és lejátsza.
a több, mint 100 ezres desire nem viszi ugyanezt a videót, ugyanezzel a programmal.
ez vajon miért van? -
Zirowe
nagyúr
válasz kosturica #11193 üzenetére
Baromi egyszerű: játékoknál.
De néha a pinch zoom sem az igazi, meg egyes appoknál.Ja, és most ne legyen megint az az érvelés, hogy "de az android nem játékplatform".
Léteznek játékok androidra?
Igen!
Sokkal olcsóbb, alsóbb kategóriájú telókon is mennek?
Igen!Akkor?
De én ezekbe a hiányosságokba már belenyugodtam, és nem is akartam flame-t indítani, csak a driverek kapcsán vetődött fel, és remélem, hogy most már olyan htc készülékek lesznek, amikben ez a két nagy hiba ki lesz javítva (meg végre raknak teljesértékű hdmi csatlakozót is rájuk 1080p-s mkv lejátszás támogatással ).
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Úgy van, billentyűzet is néha félre értelmez.
Arról a sok idegesítő pillanatról nem is beszélve, amikor véletlenül úgy tartom a telefont, hogy a kijelző széléhez hozzáért a kezem, és mondjuk a másikkal meg nyomkodnám, de nem reagál rendesen, mert ez vhogy a két érintési pont közepét méri vagy vmi hasonló dolog.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...