- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz LouiS22 #12639 üzenetére
Szia! Gyári rom-mal ez az app2sd nem megy? Ha már formázom a karit fat32 és ext3 -ra. És az adatokat simán total commanderrel küldjem a gépre? Ezzel minden átmegy? Értek ezen olyat, nincs -e rejtett, titkos stb rendszernek vagy a progiknak szükséges adat a kártyán?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #12650 üzenetére
Itt a komplett unroot, RRU link-kel, stb. Ha nem érted szólj privibe mint eddig.
[link] -
sippet
senior tag
válasz LouiS22 #12639 üzenetére
"Persze aki 400 megás játékokat telepít, az könnyen kifut a tárhelyből."
ilyen androidon nem nagyon van, legfeljebb akkor, ha kicsi (2-4 gb-os) memóriakártyát használsz, ugyanis a nagy terjedelmű játékok is úgy működnek, hogy az indítófájlokat rakja csak a data partícióra (hogy ez most belső memória vagy a2sd, az tök mindegy), a többi adatot pedig alapból a memóriakártyára tölti le indítás után. ezért van az, hogy android alatt gyakorlatilag még egy 512 mb-os ext partíciót sem igazán lehet felélni, telepíthetsz akármennyi programot, játékot, navigációt, lófaszt. persze ha van fent 5 navi, meg a galaxy s-re készített 70 mb-os need for speed verzióból három különböző, akkor talán, de mi a tökömnek telepítgetne valaki ilyen eszetlenül?
-
gofry
senior tag
Na srácok ez miért lehet:
most a leedroiddal is ugyanaz a helyzet mint a gyári rommal, úgyh vélhetően nem rom probléma:
próbálok facebookra képet sharelni, de se a htc sense fbook és a sima nem akarja feltölteni,
sima megakad 20% nál, sense meg 1% nál -
pzoley
őstag
-
-
racerx
őstag
Dehát könyörgöm a leedroidban van a2sd+ ezért a cuccokat odateszi a rom felrakás után. (gondolom valamiylen backup progival rakod vissza a progikat, pl titanium). De mint említettem van pár progi ami ha meggebedsz akkor is rak a belsőbe (pl igo 16mega, navigon szintény ennyi, rockplayer is pár mega.)
-
Drpupak
csendes tag
Sziasztok,
Van egy kis problémám:
A kontaktokat nem szinkronizálja a gmail fiókommal. 20-30at igen de a többit nem. Hol tudom beállítani, hogy mindet szinkronizálja?
Láttam volt már korábban ez kérdés, de választ nem találtam rá.Előre is kösz a segítséget:
drp -
Drpupak
csendes tag
és még egy kérdés:
lehet olyat csinálni, hogy bizonyos, ritkán használt kontaktokat egy csoportba rakom és kikapcsolom.
Csak olyankor kapcsolnám be amikor tudom, hogy ott egy név aki kell, de alapból nem akarom, hogy megjelenjen a többi közt.
Szóval tudtok erre megoldást?kösz
-
james008bond
őstag
Rootoltam unrevoked3-mal, majd feltettem a darktremort, ahogy az első hozzászólásban írva van. A kártyán van ext3 partíció primaryban. Mégis fogy a belső memória. Hogy lehetne ellenőrizni, hohy ext3-ta telepít?
Most romot tennék fel. Mit tegyek? Ha felmásolom az sd-re az új romot, milyen rádió kell hozzá? LeeDroidot javasolták. Előtte le kell-e szednem és hogy ezt a darktremort? Vagy ha visszatenném a rootolás után készített nandroid mentést, azt hogy tegyem?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
csacsi67
addikt
válasz james008bond #12667 üzenetére
Ezzel megtudod nézni.[link].Nem kell másold ez ujj romot a kártyára két wipe és mehet a telepités.
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #12669 üzenetére
Ment pü.
-
james008bond
őstag
válasz csacsi67 #12668 üzenetére
Szia! Quick System Info: SD card storage--értem.
A2SD---ez mi? Nálam total 287MB/126MB
Internal storage: 148/16.33
System storage: 250/12.2 --ez mi?Ezen hol látom az ext3-at?? Mert azt én 1 GB-ra formáztam le
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #12671 üzenetére
#12647. Valami ilyet kéne látnod.
A system storage-be van a flash-elt rom-od.
Az A2SD lenne az ext3. -
james008bond
őstag
válasz pzoley #12673 üzenetére
Igen én is így gondolom, nálam mégis jóval kevesebbet ír ki. Épp most tettem fel az általad ajánlott ROM-ot. Remélem sikerült! Most bootol. Root után mintha tovább tartana a bekapcsolás, vagy csak nekem tűnik így?
Jó sokára, de elindult! Most jön a nyelvválasztás...kíváncsi vagyok mennyi helyem marad...[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
kijött a facebook 1.4 ma
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #12674 üzenetére
Az a jó, ha 138 MB maradt.
-
sbazsi
veterán
szerváltam kölcsön egy linksys routert.
úgy látszik ezzel működik. szóval most van az asus wl 500, azon van a voda net, erre csatlakozik a linksys. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz sbazsi #12682 üzenetére
hali!
nemrég még majd megölt az ideg mert ugyan fent volt a flash player , de nem játszott semmilyen flash tartalmat... sehol nem találtam választ hogy mi okozhatja, és mondom inkább megpróbálok rájönni magamtól.... és sikerült.. rájöttem hogy az opera mini volt a ludas ... nem támogatja a flash player ...modnom wtf ki gondolta volna hogy a híres opera mini iylen... amúgy meg voltam vele elégedve a flash playert és a zoon funkciót leszámítva
Valaki nem tudja hogy esetleg lehet valahogy flasht varázsolni rá, vagy hagyjam inkább
nem értem hogy miéer modnják rá hogy a legjobb ha ez nem megy rajta... most a skyfire van próbaidőn nálam.. meglátjuk hogy teljesít -
19_OsY_81
aktív tag
Végre valaháta áttettem minden névjegyemet a google accountomba, mármint a telefon szerint ott vannak.
Belépek a gmail fiókom alá, de ott nincs semmi... Gondoltam oda is beimportálom a névjegyeket a csv-ből, meg is történt, bekerültek oda is. No, de viszont. Bárhol is adok hozzá újabb névjegyetek a többohez ( a telefonon, vagy a Gmail alatt), az nincs kihatással a másikra.
Tehát, akkor most hogyan kell értelmezni ezt? A telefonom szerint a névjegyek a Google accountom alatt vannak. Ez azt jelenti, ha ne adj isten lesz majd egy új Androidos telóm, akkor automatice ott leszenk azon is a névjegyek? Ha igen, akkor értem ezt a részét... De akkor sem tiszta, hogy a Gmailem alatt a névjegyzék mi szerepet játszik (lehet, hogy semmit)...
Köszi előre is választ...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz 19_OsY_81 #12684 üzenetére
Hmmm... most meg a szemem láttára pakolja be a Gmailes Címtáram alá a névjegyeket... ) Érti ezt a fene... Mitől indult el ez most....???
Akkor a kérdés már csak ez:
Ez azt jelenti, ha ne adj isten lesz majd egy új Androidos telóm, akkor automatice ott leszenk azon is a névjegyek?
Bár a válasz is már kezd kézenfekvő lenni...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
sbazsi
veterán
válasz Pszihonaranc #12683 üzenetére
azért az opera miniről tudni kell, hogy nem direkt a webszerverről húzza le a dolgokat, hanem az opera saját szervereiről, és ott átméretezi pl a képeket is.
sok oldal nem jelenik meg helyesen/teljesen opera mini alatt. -
james008bond
őstag
válasz pzoley #12679 üzenetére
Szia! Igen, sikerült a LeeDroid 2.2a van fent, 136MB-al indult, és látja az 1GB ext3-at, és telepítések után úgy néz ki, ebbe pakolgat, legalábbis csökken az üres hely, a belső memória is csökken , de talán nem olyan mértékben. De ezt csak akkor fogom tudni, ha már minden progimat visszatelepítettem rá. Még 1x köszönöm a tegnapi segítséget is!!!
-
Pszihonaranc
senior tag
jó hogy mondod így már érthetö
akkor gondolom ezért gyorsabb é generál kevesebb adatforgalmat ....
de ú ´rzem hogy a skyfire marad akkor.. -
r3v0Lut10n
senior tag
örök töltési kérdésekre megoldást leltem, power loggerrel nézve, figyeltem több éjszakát most már (könnyen áttekinthető). az alábbi törtétnik ha rádugom töltőre (este lefekvéskor pl) feltolja 100%-ra (ez volt tegnap pl 23:19:55-kor), majd engedi merülni 89%-ig (ez volt ma 01:55:01-kor), majd újra tölti 100%-ig töltés lekapcs és ez megy folyamatosan. szóval mindenkinek csak a vak szerencsén múlik hogy mikor épp odatoppan a telefonhoz 100-89% közötti skálán mit fog neki aktiálisan éppen mutatni
program > Super Manager (market free) > Fel noti barra pedig options-ben "Super Launcher"
kegyetlen jól konfigolható és minden elérhető geek-eknek kötelező
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
delbarta
senior tag
Nem tudom észrevettétek-e már, de nekem új infó, pedig már megvan pár hónapja a telóm.
Ha egy ikont szeretnék átvinni egy másik képernyőre, eddig úgy csináltam, hogy folyamatosan nyomva tartva elvittem a képernyő széléig, amíg át nem lapozott a következő képernyőre és így tovább, amíg oda nem értem ahová vinni akartam.Most fedeztem fel, hogy nem kell így szenvedni, elég elmozdítani a szürke területre, elengedni és akkor megáll ott. Alatta lapozhatom a képernyőket normál módon, és ha megvan ahová tenni akarom, csak odadobom. Király!
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
HIJ
őstag
válasz r3v0Lut10n #12690 üzenetére
Na akkor ezt is megtudtuk. Kösz az infót
delbarta:
Sőt ezt még az optikai joyal is megtudod tenni. Megfogod az ikont és a joyal lapozol...
Egyébként küzd más is olyan problémával az RCMixHD 0.11 rommal, hogy ha összekapcsolt névjegynél a képet akarod módosítani akkor FC van? Idegesítő, ha a Facebookos képet rakja ki adott névjegyhez és nem lehet módosítani. Pláne ha az adott embernek nincs is képe a FB -on...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Sajnos Root+LeeDroidA2SD+ext3 partíció: még mindig fogy az internal memory. Igaz a programokat korábbi Titanium Backupból telepítettem. Ez utóbbinak lehet jelentősége?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz james008bond #12693 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem tudsz olvasni... Folyamatosan leírjuk, hogy nem, az internal memory valamelyest mindenképp csökkenni fog, akármit is teszel. Én az elmúlt egy napban legalább kétszer leírtam.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
james008bond
őstag
válasz LouiS22 #12694 üzenetére
Igen erről olvastam és el is gondolkodtam, hogy az android fejlesztőknek miért is nem sikerül ez a dolog...engem az zavar, hogy eléggé nagy mértékben fogy és nem értem az ext3 partícióra miért van szükség, illetve kártyáról miért nem lehet programot futtatni. Ezért rootoltam alapvetően, de valószínűleg bele kell törődjek. Mondjuk már létrehoztam egy mappát, ebbe gyűjtöm az apk.-at, és ha kell valamelyik, akkor telepítem. Csak egy prémiumkategóriás telefonnál, egy friss ( tehát nem ősöreg symbian pl-ahol azért mégiscsak lehet karira alapból telpíteni ) oprendszernél ezt egy kicsit furcsállom. Na mindegy.
-
sippet
senior tag
válasz james008bond #12695 üzenetére
hány kontaktod van a telefonon, ezekhez mennyi fotót tárolsz? böngésző hova gyűjti a casht, van beállítva valamilyen limit erre? hány sms-t/mms-t kapsz naponta, ezekből mennyit tartasz meg? hány napnyi levéltermést szinkornizálsz az email kliensekkel? ezek mind befolyásolják, hogy mennyi helyed marad. amíg nem kezd el reklamálni, hogy nincs elég hely a memóriában, addig minek törődsz az egésszel? van valami kényszered arra, hogy ezt lesd állandóan?
az az őrület most már szerencsére elmúlt egy ideje, hogy mindenki azt nézegette, hogy mennyi szabad ramja volt még, meg task managerben, hogy épp milyen programok futnak a háttérben, és ezen rugóztak naphosszat, holott a készülék használatát ez az égvilágon semmiben sem befolyásolta. ez most kezd nagyon arra emlékeztetni, és ugyanolyan rettentően unalmas is.
ha az összes email/facebook/akári kliensed és beállításod kész van, a programjaidat feltelepítetted, és utána maradt (most hasra ütök) 30 mb-nyi helyed, és további alkalmazások telepítésekkor ez csak hangyafasznyit csökken, akkor van értelme ebbe beleőszülnöd?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz sippet #12696 üzenetére
Sippet szépen összefoglalta, hogy mi a helyzet. Sajnos tényleg az van, hogy lassan már verseny lesz abból, kinek mennyi szabad memóriája van, és mennyi a sebességmérés eredménye. Ja, a vadonatúj frissítések azonnali telepítéséről, és az így elvesztett root miatti sírásról már ne is beszéljünk
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz james008bond #12695 üzenetére
cache-ek mindenképp belsőbe mennek (ext4-es esetén van lehetőség azokat is mozgatni, igaz ezzel jelentősen csökkented a kártya élettartamát > sok írás/olvasás miatt). internal csökken, de ha érdekel küldök appbrain linket mi van fent és mennyi helyem van. úgy érzem elég extrém user vagyok ebből a szempontból ...
[ Szerkesztve ]
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
racerx
őstag
A programok 95 %- nál tényleg hangyafasznyit foygaszt csak a belső memből, viszont mint én is irtam már , vannak amik ha meggebedsz, akkor is pakolnak oda
-
Dreamie
őstag
válasz r3v0Lut10n #12698 üzenetére
lál bazzeg, Te sem szarral gurítasz!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs