Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Amúgy indiszkréten megkérdezem: AMD-vel mi a bajod? Azazhogy miért nem foglalkozol vele? Elvi vagy tapasztalati meggyőződés, szimpla unszimpátria vagy az intelnél dolgozol
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.
Ha jól rémlik, talán neked van az a húzott konfigod, amiről egy másik vagy ebben a topicban írtál tegnap/tegnapelőtt. Nem mintha nem lenne egyszerűbb megnézni
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
1. Hülye vagy, mert mint írtam a nem AMD-re korlátozódó dolog. Sőt az Intelnél még a memóriát is cserélned kell, ha csúcs cuccra akarsz váltani. Szóval amit mondtál kirárólag flémkeltés miatt írtad...

2. Mit?
3. Mit?
4. Mit?
Mivel nálam nem volt pontokba szedve, és még a bekezdéseimhez sem illenek a válaszok, fogalmam nincs miről beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Monitorkalibráló eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.