Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• faster

nagyúr

válasz erdoke #18 üzenetére

A gazdasági oldal a lényeg, nem felebaráti szeretetből, sem jótékonykodásból gyárt processzorokat az Intel, ahogy az AMD sem.

Pedig te sem akarod megérteni, mit akarok mondani. Ha holnap az Intel azt mondja, hogy a procijai csak Intel chipsetes alaplapban fognak működni, akkor joggal bírálhatjuk ezért a lépésért, annak ellenére, hogy esetleg gazdaságilag az Intel jobban jár, neagydjisten nem Intel procit akarunk vásárolni.
    Tudom, hogy gazdaság, blabla, én pont arról beszéltem, hogy gazdaságilag sem racionális, amit csinál, elveszetegeti a jó hírnevét, és ez piszokul fájó pont lehet még a jövőben, amikor esetleg ismét jobb termékkel jönnek ki az asztali gépek frontján.
    Azt is tudom, hogy a Netburst architektúrából gazdaságilag a lehető legtöbbet akarja kifacsarni, de ezt azért megtehetné úgy is, ha adott esetben nem erőltette volna a 945-955-re cserét.
    Az meg nem érv, amit előző hszben írtál, hogy vehetünk másik procit, most az Intelről van szó, és az ő termékpolitikájáról, és arról, hogy ezt szerintünk jól csinálja-e vagy sem. Szerintem nem jól csinálja, és megindokoltam azt is, miért.
    Kicsit úgy érzem, mintha az Intelt próbálnád mentegetni, a hibás lépést próbálod racionálisnak feltüntetni, leírtam, miért tartom hibásnak a döntést. Az eladásokat meg lehet nézni, az AMD kissé feljött, és erre nem az a számomra logikus lépés, hogy még eggyet csavarunk az új dual prociknk platformján.

Én sem értem, hogy ezt miért kell állandóan magyarázni a sok szemellenzős AMD fanboynak.

Ez meg no comment kategória.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák