- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A gazdasági oldal a lényeg, nem felebaráti szeretetből, sem jótékonykodásból gyárt processzorokat az Intel, ahogy az AMD sem.
Pedig te sem akarod megérteni, mit akarok mondani. Ha holnap az Intel azt mondja, hogy a procijai csak Intel chipsetes alaplapban fognak működni, akkor joggal bírálhatjuk ezért a lépésért, annak ellenére, hogy esetleg gazdaságilag az Intel jobban jár, neagydjisten nem Intel procit akarunk vásárolni.
Tudom, hogy gazdaság, blabla, én pont arról beszéltem, hogy gazdaságilag sem racionális, amit csinál, elveszetegeti a jó hírnevét, és ez piszokul fájó pont lehet még a jövőben, amikor esetleg ismét jobb termékkel jönnek ki az asztali gépek frontján.
Azt is tudom, hogy a Netburst architektúrából gazdaságilag a lehető legtöbbet akarja kifacsarni, de ezt azért megtehetné úgy is, ha adott esetben nem erőltette volna a 945-955-re cserét.
Az meg nem érv, amit előző hszben írtál, hogy vehetünk másik procit, most az Intelről van szó, és az ő termékpolitikájáról, és arról, hogy ezt szerintünk jól csinálja-e vagy sem. Szerintem nem jól csinálja, és megindokoltam azt is, miért.
Kicsit úgy érzem, mintha az Intelt próbálnád mentegetni, a hibás lépést próbálod racionálisnak feltüntetni, leírtam, miért tartom hibásnak a döntést. Az eladásokat meg lehet nézni, az AMD kissé feljött, és erre nem az a számomra logikus lépés, hogy még eggyet csavarunk az új dual prociknk platformján.
Én sem értem, hogy ezt miért kell állandóan magyarázni a sok szemellenzős AMD fanboynak.
Ez meg no comment kategória.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest