- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
T1000
csendes tag
A 350 euróhoz még hozzá kell adni az áfát és a nagyker/kisker hasznát, és végül kijön olyan 120e Ft. Így már nem is olyan nagyon jó az ára...
-
marso
tag
a 9800 pro t meg nem is gyartja az ati. es a 9800pro ddr2 memoriaval lesz ellatva, ez valami vakitas PRO szeria. talan azert kapta a PRO jelzest mert vilagit :D
-
keoni
tag
ez a 350 euro azért elég karcsú...főleg, ha azt veszem hogy a 9700 Pro-juk Eu-szerte a 400-at is üti. Épp ezért, nem hinném hogy 450nél lejjebb kezdené. :(((
ettől függetlenül szép. üdv
keo -
Spensers
aktív tag
Nah nem semmi 350 EU az nem is sok:DDD remélem nyár elején már agy ijjenem lesz:P
-
HiperG
addikt
Állati :DD
-
Thom!
veterán
Most láttam kisker árlistában (NV30 400/400) ASUS 9900TD GEFORCE FX 5800 128MB 75 920+áfa. Nem is oly drága, de inkább R9700!
Mit szóltok hozzá?? -
bdav
őstag
Ja sztem szép ez a cucc. Meg azt is egyből látod hogyha leállt a hűtőventije ;) (ha le van szedve a géped oldala ;) )
-
bdav
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #22 üzenetére
Az az AIW 9000 pro amugy nem rossz választás, talán 70et nem ér, de annyira azért nem elszállt ár. Belegondolsz abba gyak. minden benne van, ami videozgatáshoz kell :)
Az a bizonyos teszt egy s betüvel kezdödö magyar oldalacskán lett felrakva :) Asszem valami olyan volt hogy az nv35 1600*1200-ban nemtom már mennyire kapcsolt (asszem négyszeres) antialisinggal és anizoval 110 fps-t hozott össze. Még volt valami órajel is odairva már nem emléxem. Jaés hogy az nv30 hasonló körülmények közt csak 48 fpst csinál. Ennyi. Sokra nem jó az info :) -
nap
addikt
A herkulesnek mar a kyro II-je is kek volt.
Vagy nem jol emlekszem? -
bLaCkDoGoNe
veterán
szép meg jó, kár, hogy hozzánk nem nagyon jön majd be ilyen kártya.
én legalábbis égre-földre kerestem herculest, minden boltban aszonták, hogy szorri, de nem lesz... :(((
egyedül a media marktban láttam (az árkádban), méghozzá (kapaszkodjatok meg) 8500LE és 7500-at, valamint 9000 All-In-Wondert... Az áráról inkább ne beszéljünk, a 9000 AIW volt 70k. :((( -
Sanya
nagyúr
JAJA, ez legalább megjelenik, nem úgy, mint az FX...
-
pepepapa
tag
R E M E K ! akkor mostmár a régebbiek ára ugy fog csökkenni, hogy én is el-látok odáig???
-
Cefa
senior tag
Egyébként az nvidia kiadott nv35 tesztet amiben 2 szer gyorsabb mint a radeon 9800.
De mint tudjuk az nv híreket mindig osztani kell kettővel tehát kb 1-szer lesz gyorsabb a karesz ha egyáltalán elkészül valaha. -
Panther
HÁZIGAZDA
Sztem királyul néz ki. Csak kapcsoljátok le a fényeket :)
-
klumbik
tag
húúú kék, deszéép :(
szerintem tök bénán néz ki -
rvs
aktív tag
szerintem szép.
mivel a legtöbb ledes termék is kéken világít, így a ház is szép egyszínű lenne belülről. :) -
hungeek
senior tag
szerintem gyönyörű ez a kártya :)
-
Genialis
aktív tag
Hát... Eddig aszontam Hercules a király. Ezt a kék ledet szexualizálják meg. Sux.
-
Cefa
senior tag
Jaj megvakultam. :)
Jaj nekem nagyon teccik a kártya, és szívesen lecserélném már a titaniumomat egy ilyanra. Anno a Herculest megszívatta az Nvidia, ugyhogy meg is értem ha átpártol az atihoz. -
Juliuska
senior tag
Az árról alkotott véleményeddel ezúttal nem biztos, hogy 1-t értek! Belépőszintű csúcskártáról van szó! kb. 86-88 ropi!! :DD :DD :DD
Asszem nem kell részletezni, mondjuk az nVidiát ilyen esetekben... volt már rá pár példa.
Viszont aki eddig az ATI termékeit 1.sorban a gyönyörű képért és a funkciógazdag technikáért vette, most megijedhet az újkeletű csicsától.
Nincsen hír 1 konzervatívabb példányról, ami nem ''világít ilyen szép kéken'' ..? :O -
The Thing
tag
Parasztvakitás de azért szép. :))
-
Tompo
aktív tag
Parasztvakítás 4ever! :(((
-
Szeke
senior tag
Szééééép kis darab. Kár h magyar embernek megfizethetetlen és modder ház is illene hozzá :)
-
Juliuska
senior tag
Na eddig +volnánk, most jön az, hogy kinek nagyobb... :DD :DD :DD
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Arena Breakout: Infinite
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem lesz Xiaomi 16
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest