- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivo
csendes tag
Azért, mert kevesen fektetnek be Tablet PC-be, még egyáltalán nem halott dolog.
Messze jobb mint egy sima laptop, ha szeretsz rajzolni, és utazás közben is sokkal kényelmessebb csak egy képernyőn olvasni egy PDF-et pld, mintha egy kihajtott laptoppon. A technikának vannak gyermekbetegségei, de ez azért lehet, mert akik tervezték, azok az életükben nem próbáltak rajzolni is vele. A fő hiányosság, hogy behajtott állapotban is kényelmesen elérhetőnek kellene lennie 6-10 könnyen programozható gombnak. -
ByB
addikt
Ha Jobs pénzt látna a dologban, nem érdekelné, hogy ki, mikor és hogyan népszerüsítette! Szerintem két indoka van ami miatt nem a Mac adja ki:
- Jóval drágább lenne, mint a saját MacBookjaik és még így is alacsonyabb lenne a hasznuk rajta.
- A tabletPC-nek csak akkor van értelme, ha kihasználjuk, magyarul alkalmazkodóvá tesszük egy adott feladatkörhöz: lásd például gyártás ellenörzés, DTP, kórházi munka... Ez pedig még több befeketetést és még kevesebb hasznot hozna specifikációkként.
Egy általános feladatra kitalált tabletPC bukásra van ítélve, bár a nagy víz túl oldalán nem mindenki logikus vagy emocionális alapon vásárol, egyszerűen csak vásárol, így pedig akár még be is jöhet... -
Tyberius
aktív tag
Ki tudja, lehet, hogy csak még nem jött el az ideje. Az extra fícsör extra technológiát is igényel, később ez is olcsósodhat. Az meg, hogy pár évvel ezelőtt mit mondtak a jövőálmodók (pl. a bilgéc), a tabletpc-gyártók meg a mindent beszopó újságírók (a jelenlévők természetesen kivételek
), az igazán nem jelent semmit.
-
Szvsz már eldöntötte.
Két-három éve még úgy volt, hogy a sima notik eltűnnek, mert a tabletpc a jövő, aztán hogy eltűntek a sima notik
Ha és amennyiben ugyanannyiba kerülnének, mint egy sima noti, vagy mondjuk max 10%-al többe, akkor lenne értelme, mert egy plusz fícsör, de önmagában nem sok értelme van ilyen árakon. -
-
ByB
addikt
Nyugat-Európában, még inkább Amerikában bármit el lehet adni, ami Mac, de ha ebben a tábla-PC-ben igazán nagy biznisz lenne, akkor a Mac standján állítanák ki... A DTP-s használhatóságra pedig kíváncsi leszek, szerintem nem arra fejlesztették!
-
Xero
nagyúr
Kivancsi leszek rá. Nekem mondjuk nincsen rá szükségem de tény hogy DTP-s és kreatív körökben népszerű amúgy is az Apple nekik pedig jó lesz egy tablet PC.
Részemről új iPod és Leopard kell.Ájpodot amúgy is pár héten belül akarok venni easynote-ban Leopard meg jó lenne és kész.
-
:AMF:
senior tag
pilóta (#1,#5): Szerintem az nem szatyor, hanem függöny. A kép éppen azt ábrázolja, amikor rájöttek, hogy felesleges volt megalkotni és kidobták az ablakon.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A kinézetére voltam kíváncsi, ezt találtam a gúglin:
-
tkazmer
addikt
Nekem nagyon tetszik a dolog...bár nem hiszem, hogy a közeljövőben megjelenjenek idehaza is a tablet mac-ek, pedig nem zárkóznék el egytől..
-
Hát mivel a tabletpc önmagában is halott, egy mac-es változat még annál is halottabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged