Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Na .. nemtom volt-e kint valaki, de szvsz nagyon gáz volt. Én szombat kora délután voltam, volt kb. 3 db 20-év fölötti ember, 2-3 csávó az inteltől akik éppen kávéztak, meg vagy 10 gép amin 8-10 éves gyerekek jáccottak serényen, néha néha bedobva a ''na mennyé má innen énisakarok formaeggyezniii'' szöveget.
Ja.. meg volt egy pult ahol xp-demo cd-ked osztogattak ( illetve el lehetett venni öket... )
Aki nem volt kint örülhet neki hogy inkább az eszmeralát nézte.. jobban járt vele :D -
-Devil-
aktív tag
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Ja! Kár, hogy az AMD-nek nincs M.o.-i képviselete, vagy mi a szösz. :) Pedig lehet, hogy nagyot szakíthatnának. Itt sok a kispénzű ember, és az AMD értünk, a kispénzű emberekért van.
-
anulu
félisten
Egy AMDay-re ((C) by zsoltee10 :))). A tesztet még az 1700+-om megvétele előtt töltöttem ki, és nem hazudtam benne, mikor is azza a kérdésre, hogy milyen processzor lesz a következő számítógépében: ''Intel P4/Celeron vagy egyéb:'', azt írtam, hogy AMD Athlon XP 1700+! :DD
-
Fr4G
aktív tag
És, hogy én miért nem BPn élek... bár gondolom mélyreható szakmai kérdésekkel nem lehet oket traktalni:) De azert en orulok es azt sem bannam, ha AMDayt rendeznenek meg itt m.on.
-
twollah
nagyúr
El vagyok kámpicsorodva.
-
JulWCZar
senior tag
Amilyen jó procikat csinálnak, annyira szar a marketingjük. Ez van :)
A szakmai bemutatókon meg remélem kevés az Intel számomra visszataszító marketingje... ...jó termékeik vannak, a minőség (ha a teljesítmény esetleg nem mindíg) kifogásolhatatlan.
1SZ->100: Képeket, beszámolót, juhé! :) -
engusz
veterán
Egyszer voltunk kint valami infó kiállításon. Nagy Intel stand és ~100 db Intel Pentium III processzorral felszerelt ''szuperszámítógép''. Barátom kiment és az egyik kérdésre kijelentette, hogy a K7/AMD gyorsabb, mint a jelenlegi PIII. Nem tudtak csak hebegni, habogni. Jó poén volt! ;]
-
zsoltee10
addikt
Ó, a fenébe elfelejtettem. :D
-
twollah
nagyúr
Az AMD miert nem csinal ilyen bemutatokat?
Az egyszeru ember csak az Intelt ismeri, es ha azt mondjak neki, hogy AMD akkor csak nez ki a fejebol. -
engusz
veterán
Én biztos, hogy kint leszek. De csak holnap. Ha volt valami extra, akkor majd írok. :P
-
marcee
addikt
''Tessék a duálhipertrídinges háromezerkettes überállat gépek, tessék csak tessék, vigyen egyet a fiának, egyet a lányának, 60 rugó leírható!'' :D
-
Versus
senior tag
Izé ugye ha ti mentek (gondolom ez biztos) esetleg születne belőle egy kis élménybeszámoló pár fotóval ?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Köszi Engusz.:) Javítottam.
E.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- 4gen i7 GAMER pc
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest