- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Na .. nemtom volt-e kint valaki, de szvsz nagyon gáz volt. Én szombat kora délután voltam, volt kb. 3 db 20-év fölötti ember, 2-3 csávó az inteltől akik éppen kávéztak, meg vagy 10 gép amin 8-10 éves gyerekek jáccottak serényen, néha néha bedobva a ''na mennyé má innen énisakarok formaeggyezniii'' szöveget.
Ja.. meg volt egy pult ahol xp-demo cd-ked osztogattak ( illetve el lehetett venni öket... )
Aki nem volt kint örülhet neki hogy inkább az eszmeralát nézte.. jobban járt vele :D -
-Devil-
aktív tag
válasz
GigabyteFan #18 üzenetére
Ja! Kár, hogy az AMD-nek nincs M.o.-i képviselete, vagy mi a szösz. :) Pedig lehet, hogy nagyot szakíthatnának. Itt sok a kispénzű ember, és az AMD értünk, a kispénzű emberekért van.
-
anulu
félisten
Egy AMDay-re ((C) by zsoltee10 :))). A tesztet még az 1700+-om megvétele előtt töltöttem ki, és nem hazudtam benne, mikor is azza a kérdésre, hogy milyen processzor lesz a következő számítógépében: ''Intel P4/Celeron vagy egyéb:'', azt írtam, hogy AMD Athlon XP 1700+! :DD
-
Fr4G
aktív tag
És, hogy én miért nem BPn élek... bár gondolom mélyreható szakmai kérdésekkel nem lehet oket traktalni:) De azert en orulok es azt sem bannam, ha AMDayt rendeznenek meg itt m.on.
-
twollah
nagyúr
El vagyok kámpicsorodva.
-
JulWCZar
senior tag
Amilyen jó procikat csinálnak, annyira szar a marketingjük. Ez van :)
A szakmai bemutatókon meg remélem kevés az Intel számomra visszataszító marketingje... ...jó termékeik vannak, a minőség (ha a teljesítmény esetleg nem mindíg) kifogásolhatatlan.
1SZ->100: Képeket, beszámolót, juhé! :) -
engusz
veterán
Egyszer voltunk kint valami infó kiállításon. Nagy Intel stand és ~100 db Intel Pentium III processzorral felszerelt ''szuperszámítógép''. Barátom kiment és az egyik kérdésre kijelentette, hogy a K7/AMD gyorsabb, mint a jelenlegi PIII. Nem tudtak csak hebegni, habogni. Jó poén volt! ;]
-
zsoltee10
addikt
Ó, a fenébe elfelejtettem. :D
-
twollah
nagyúr
Az AMD miert nem csinal ilyen bemutatokat?
Az egyszeru ember csak az Intelt ismeri, es ha azt mondjak neki, hogy AMD akkor csak nez ki a fejebol. -
engusz
veterán
Én biztos, hogy kint leszek. De csak holnap. Ha volt valami extra, akkor majd írok. :P
-
marcee
addikt
''Tessék a duálhipertrídinges háromezerkettes überállat gépek, tessék csak tessék, vigyen egyet a fiának, egyet a lányának, 60 rugó leírható!'' :D
-
Versus
senior tag
Izé ugye ha ti mentek (gondolom ez biztos) esetleg születne belőle egy kis élménybeszámoló pár fotóval ?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Köszi Engusz.:) Javítottam.
E.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged