- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
A screenshot funkció érdekes benne,ugyanis a hangerőgomb megnyomásával bejön a csuszka és azt is szépen leképezi.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
premete
veterán
válasz DonMedve #6750 üzenetére
Nálam wifi van, 3g nincs, hiába írtam be az apn-t. Viszont nagyon szép, főleg a fényképes tárcsázója. Ramból lehetne több is neki, asszem, mert 60 MB maradt szabadon 10 perc használat, egy hívás után. Kipróbálásra jó volt, lassan megy vissza a nandroid backup.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
DonMedve
addikt
válasz premete #6753 üzenetére
Gondolom wifi nálam is csak azért nem volt,mert manuális ip-t nem lehetett neki megadni,amúgy látta a routerem.Nálam fixre van lőve a router nincs DHCP.Amúgy tényleg faja tetszik,de restart ebben sincs.Telefonálni tudtam vele.Land álltal linkelt oldalon le van írva mik nincsenek,vagy nem megfelelően működnek.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
kolosanyi
veterán
válasz premete #6745 üzenetére
Én is kipróbáltam gyorsan. Alapvetően tetszik az új felület, hasznos dolgokat építettek bele. Mondjuk a billentyűzettel kezdhetnének már végre valamit, mert egyrészt csúnya, másrészt még mindig nem az igazi. Én inkább maradok a Multiling Keyboard nevezetűnél, nekem az jött be legjobban.
(#6750) DonMedve
Olvastam, csak kipróbálni raktam fel. Meglesni a felületet. Egyébként a wifi ment, viszont a mobilhálózatra nem tudott felcsatlakozni, hívások lebonyolítása így lehetetlen. Kamera is működött, igaz kicsit lassan. Nem lesz ez rossz egyébként, várós.Ja a screenshot tényleg elég béna lett. Ezen még dolgozhatnának kicsit, mert ez így gáz.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz kolosanyi #6755 üzenetére
Ja értelek.Mint mondtam szerintem nálam csak a manual ip miatt nem volt,mert a routerem látta,csak az ip-t nem tudta lekérni.Beírni meg nem engedte.A routert meg nem voltam hajlandó a kedvéért átkonfigolni.
-
ricsi0307
senior tag
kolosanyi:Akkor az aksi darabja 8$ vagy 4?
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Akik nem próbálták még.A screenshoton kicsit faragni kell. Meg miért csak felébe csinálja a felbontást?
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
Teljesen gyári, módosítatlan romommal nem tudok új névjegyet felvenni a címtárba, a folyamat váratlanul leáll.. Ez vicc. Próbáltam már mindent, kényszerített leállítás, kikapcsolás, aksikivétel, minden és még mindig szar.
-
kolosanyi
veterán
válasz DonMedve #6756 üzenetére
Nekem ezzel nem volt gondom, nem volt manual ip.
(#6757) premete
Nálam nem, nem tudott csatlakozni valamiért. Mindegy, már nyomtam egy restore-t. Csak kipróbáltam gyorsan, hogy milyen.(#6758) ricsi0307
Darabja 8. De ha elérjük a 10+ darabszámot, akkor 7,73.[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Mondjuk a GB app drawerét meghagyhatták volna,nekem az nagyon begyere.
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok! Most vettem észre, hogy csak 70 000 Ft ez a telefon. Gondolom az S-LCD miatt lett ennyire olcsó, de érdekel a telefon. Tudna valaki egy kis beszámolót írni. Androidos világban a Defyvel vagyok tisztában illetve a barátnőmnek van Galaxy 3. Mennyivel másabb a gyári szoftver?
-
kolosanyi
veterán
Na eddig 7 akksinál járunk. Még nem rendeltem meg, ha még 3 embernek kéne akkor már megint olcsóbban jönnénk ki. Akkor csak 7,73 $ lenne.
-
kolosanyi
veterán
Ez baromi nagy. Na ezt tényleg irigylem a szifonról. Pláne ha működne itthon is.
(#6771) ricsi0307
Ok, de nem ennyire kifinomult. Persze még közel sem tökéletes az sem.[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
válasz kolosanyi #6770 üzenetére
Hehe, ezzel kapcsolatban volt egy biztonsági hibáról szó.
Ajánlom a "Voice search" menüt a nexuson, nagyon sok funkciója hasonlít az almáéhoz.(Bakker, az alma ellopta az ötletet!PERELJÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!! ) -
premete
veterán
-
sheep
addikt
válasz jackbacsi87 #6775 üzenetére
aztaqrva
próbáld meg magyar akcentussl is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
premete
veterán
válasz fi:zi'k #6779 üzenetére
Meg van határozva, hogy hány darabon felül kereskedelmi mennyiségnek számít, értékhatártól függően a cucc, ez esetünkben (500-5000 Ft között) maximum 10 darab, illetve az érték:
Vámmentesek a harmadik országból magánszemélyek által magánszemélyeknek küldött olyan küldemények, melyek nem kereskedelmi jelleggel érkeznek, vagyis
alkalmi jellegűek,
kizárólag a címzett, vagy családtagjainak személyes használatára szolgálnak,és jellegüknél, vagy mennyiségüknél fogva nem tükröznek semmilyen kereskedelmi szándékot
a feladó a címzettnek mindenféle pénzbeli ellenszolgáltatástól mentesen küldi. (Ebből következően a manapság igen elterjedt, interneten keresztül történő árumegrendelés esetében a vámot és nemzeti adókat az általános szabályok szerint meg kell fizetni.)
a küldemény értéke a 45 EUR összértéket nem haladja meg (Amennyiben az ajándék cikkek összértéke meghaladja a jelzett értéket, a mentesség azon árucikkekre adható meg, amelyek külön történő behozatal esetén mentességet élveznének, ugyanakkor az egyes áruk értékének megosztása nem lehetséges.)Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
ricsi0307
senior tag
Feltettem az ICS-t azt kell mondjam, hogy k...a jó munkát végeztek a guglinál.Itt egy pár screenshot róla és nekem nincs benne hangerő csúszka
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz vamosip #6784 üzenetére
vamosip:Igen qwertz a bill és van őű is, ráadásul van egy jópár skin is hozzá gyárilag
DonMedve:A hangerő csúszka nem tudom mért nincs benne.Nem lehet hogy azóta lett már frissítve?
Dzsuri89:Én nem bírtam kivárni azért raktam fel.Mire kijön hivatalosan kihullik a hajamSzerk:ha ilyen dupla hsz-t nyomok akkor hogy lehet az egyiket törölni????
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz ricsi0307 #6790 üzenetére
Engem is hajt a kíváncsiság, csak próbálom megállni.
A képekről nagyon fainul nézz ki a rendszer. A billentyűzet nagy meglepetés, hogy qwertz és skin-elhető alapból.
Milyen hibákat tapasztaltál használat közben a saját "bőrödön"?
Wifi kijelzés javult vagy erősödött a jel?
-
ricsi0307
senior tag
válasz Dzsuri89 #6792 üzenetére
Szeret laggolni a rendszer it-ott de nagy álltalánosságban gyors, a wifi maradt a régi, mobilnet meg ugye eddig nincs.Ezen kívül komolyabb hibát nem találtam vagy csak nem kerestem.Az egész beállítás menü logikusabb, hamarabb el lehet érni mindent és vannak új beállítások is bőven.Az alkalmazásokból azokat nem tudtam kipróbálni amihez kell net de a többi elég jól át lett szabva.A galéria teljesen új amint kapott és már lehet szerkeszteni is a képeket, a zenelejátszó is nagyon pöpec és van benne EQ a kamera szintén új skint kapott, egész gyors viszont egy kép 5-6mega.Én azt mondom ki kell próbálni, mert elég nehéz leírni egy új rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Nem tudja véletlen valaki, hogy hol és mit kell átírni, ha le szeretném venni a fényerôt (gyárinál is kisebbre)? De app is jöhet, ha van. Sokat használom éjszaka, és a legkisebb is túl nagy, feleslegesen meríti az aksit.
-
Dzsuri89
őstag
válasz ricsi0307 #6793 üzenetére
Szóval szeret laggolni...
Remélem a teljes verzióban javítanak az optimalizáláson, mert különben a hajszálaimat egyesével fogom kitépni, amik a megjelenésig ráadásul megőszülnek.A látottak & leírtak alapján pöpec.
Egy nagy hiányosságot látok a képek alapján, mégpedig az értesítési sávon nincsenek a wifi,gps, stb... kapcsoló gombok.
Vannak új gyári widgetek?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Egy kis képcsokor Az ICS-ről. A felületen való bóklászás gyorsult, gondolom ez a GPU gyorsításnak köszönhető, ugyanakkor az alkalmazások megnyitásánál szeret elgondolkodni. A memóriával nem bánik túl jól, illetve a Quadrant eredmény is harmatos, de szerintem ez sokat fog javulni a végleges verzióval. A zenelejátszó végre lejátssza a FLAC formátumot is, ideje volt. A hangszínszabályzó elég gagyi, csak ront a hangzáson (mondjuk én alapból nem szeretem állítgatni), érdemesebb kikapcsolni. Alapjában véve elmondható, hogy modernebb lett a rendszer, kinézet és praktikusság szempontjábó egyarántl. Mondjuk a gyorskapcsolókat hiányolom az értesítési felületről, illetve az állandóan jelenlévő keresősáv biztos nem szimpatikus mindenkinek. Engem mondjuk nem zavar. Mindenesetre szerintem csak előnyére vált a kozmetika, ízléses lett az egész. Szép munkát végeztek.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Van már ICS beta3, állítólag a 3g megy már: [link]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest