- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Jah, csak a 3G-shez érhető el, a WiFi-s tényleg 404-es hibát dob.
-
Gery15
addikt
Na végre megoldottam a köcsög 6.0.4.3-as cwm-et, csak ez alól telepíti a 4.4-et! Már úton van fel a cuccosra!
HyperX
-
Dzsuri89
őstag
Felraktam próbaképpen ezt a Nexus 5-ös új launchert (GEL), de vannak érdekes dolgai, az egyszer tuti...
Taszk váltógombot, ha megnyomom majd úgy lépek ki belőle, hogy a képernyőn egy tetszőleges pontra nyomok, akkor felugrik a billentyűzet. Másik eset, mikor elfordítom a táblagépet, akkor is feljön a billentyűzet. Annyira idegesítő, mert állandóan ki kell belőle lépni. Ez vajon a Nexus 5-nél is így működik? -
Rocko007
aktív tag
Fel tudna tolteni valaki a 4.4-et a 3G-s modellhez? Guglieknal 404.
Koszi!
-
cselt
senior tag
válasz agyhalal #17507 üzenetére
Nem, nem toolkitet felejtsd el, nem kell az hozzá. Egyszerűen kicsomagolod a letöltött állományt találsz benne 4 fájlt, ezt kell bemásolnod az android sdk telepítési mappáján belül a platform-tools mappába. Lényeg, hogy itt legyen a fastboot.exe. Utána szerkeszted a flash-all.bat állományt úgy ahogy írtam, ha nem akarod, hogy wipeoljon, elmented és futtatod. Ez megcsinál mindent.
Amit kifelejtettem, hogy a fastboot erase userdata sort is töröld ki, mert ez is adatvesztést okozhat, a többi erase sor szerintem maradhat, de erre most nem esküdnék meg. -
Gery15
addikt
Rootolás ugyanaz maradt, mint 4.3 alatt?
HyperX
-
Gery15
addikt
Most már él a google oldalán lévő link!
Antutu: 13932 pont. Csak én érzem úgy, mintha smoothat lenne?
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
envagyok
veterán
Tudja valaki, hogy pontosan milyen wifi modul van a tabletben? Milyen routert érdemes venni, ami maximálisan tudja a tabletet wifivel kiszolgálni.
-
Dzsuri89
őstag
4.4 alatt másnál is megszűnt a nagyítás/kicsinyítés a Dolphin Browser-ben?
Aki felrakta ezt a GEL launchert, mi a tapasztalata vele? Szerintem idegesítő, hogy milyen sokat lángol. Főleg mikor a Google Now részre lapozok. A másik laggos rész az animáci, amikor ki-be lépkedek a főmenü és a főképernyő között.
-
n000rbi
senior tag
Erre valaki?
-
KZP
őstag
válasz n000rbi #17499 üzenetére
Miért jó OTA-n feltenni, azon kívül, hogy kényelmesebb?
Sokkal egyszerűbb (és ajánlottabb) letölteni a komplett image fájlt, aztán parancssorból feltenni. Igaz, így legyalulja az egész rendszert, de legalább elkerülhetők az OTA-s frissítés utáni esetlegesen előforduló gikszerek... -
Cyrin
addikt
én is a gyalut támogatom, főleg, hogy nálam pl 4.3-nál ég és föld volt a különbség az OTA frissített és a tiszta telepítés sebessége között. 4.4-en az OTA-t már ki se próbálom
-
Drachoo
senior tag
Attól hogy valaki OTA rakja fel még lehet tiszta telepítést csinálni. Én alapból minden update során resetet csinálok majd update (sokszor utána is). De ezen kár is vitatkozni, ki hogy szereti úgy csinálja. Nekem eddig bevált ez a módszer, marad így.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
GRaul
őstag
sziasztok
Nem jön össze ez az OTA frissités.
Windows 8.1em van.
Nem zavar ha minden progi, cucc elszáll a tabletemről.
Melyik a legegyszerübb módja h felrakjam a 4.4et?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Arcképgyáros
Sziasztok a 4.4 frissítést már megkapta valaki?
-
MODERÁTOR
válasz #41133696 #17547 üzenetére
Minek várni? Itt a leírás, csak értelemszerűen a fájlokat kicserélni a most, általad letöltött KitKat csomagra. (Kevésbé hozzáértőknek, csak saját felelősségre!)
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
G4bi89
senior tag
Felraktam a 4.4 -et (hát sok mindent nem kaptunk így, hogy ki lett herélve )
Viszont a CWM-et nem sikerül felrakni.
fastboot flash .... után a cannot determine image filename for ... üzenet fogad.Fastboot flash recovery parancs helyett csak simán a fastboot flash -t adtam ki
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Huawei MatePad T10 Tablet, 9.7", 32GB, Wi-Fi
- Eladó Cube iwork 11 Windows 10 tablet - USB Hibás (10.6", Intel x5-Z8350, 2/32 GB)
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest