- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Ha kikapcsolom éjszakára a telefont akkor reggel fog ébreszteni?
-
Kari1
aktív tag
válasz zsirfecske #28537 üzenetére
Szerintem az image tisztább, mégpedig azért mert a OTA esetében előfordulhat hogy 1-2 rendszerfile nem jól íródik felül. Ha erre csinálsz egy factory-t attól még az a rendszerfile ugyanúgy rossz marad.
Pl ismerősnek volt olyan hibája N7 4.4.x-nél hogy ota update után 3d-s játékok textúra hibásak lettek mert mint kiderült valamelyik rendszerfile ota update-nél nem íródott felül. Csak a rendszer teljes újrarakása segített.
-
MODERÁTOR
-
randras_83
addikt
válasz zsirfecske #28549 üzenetére
Hehe image ből frissen az a szűz
https://www.flickr.com/randras83/
-
gabro0
őstag
Nálatok felvillan a kijelző, ha töltőre dugjátok vagy lehúzzátok? Eddig mintha nem csinálta volna.
-
törölt tag
Nevjegyek szinet lehet valtoztatni?
-
peje
tag
Lehet hogy ez mindig így volt, de talán másnak is újdonság:
Ha a Chrome-ban kétszer kattintasz és a második kattintásnál nem emeled fel az ujjad, hanem pl. lefelé húzod, akkor is nagyít, ha felfelé akkor kicsinyít. Így egy kézzel is tudod csinálni, amihez két ujj kellett. (bocs ha ez már köztudott volt)Szerkeszt: persze asztali nézetben
[ Szerkesztve ]
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
tboyka
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat nagyon hasznosnak bizonyultak! Most módomban van frissiben-melegében átállni egy 32GB-os Nexus 5-re, akkor ezt meg is teszem!
-
zsirfecske
addikt
válasz randras_83 #28555 üzenetére
köszi a válaszokat, megfontolom akkor.
-
DeathAdder
veterán
Olyan csinált az ADB restore, hogy egy appot nem állított vissza, amit eddig mindig visszaállított.
Találkozott már valaki ilyennel?Mennyire tettem jót azzal, hogy megint ráengedtem a full restore-t, amit egyszer már megcsináltam?
Mindenesetre megcsináltam, és mostmár az a maradék egy appom is visszakerült -
tag
válasz Buster17 #28569 üzenetére
Akkor az osszes okostelefon "jo fos" mert kikapcsolva egyik sem ebreszt. Egyebkent minek kikapcsolni mikor ott a repulo uzemmod olyankor nem fog este senki es semmi zavarni.
[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
tankraid
aktív tag
Melyik az a kód amivel meg lehet nézni mikor meg hol gyártották a telót?
Előre is köszi!
-
randras_83
addikt
válasz Buster17 #28569 üzenetére
Muhaha... Van megoldás veszel egy Nokia 3210 est mert annak nem fáj ha odab@szod a falnak ha éppen nincs kedved felkelni.... Így éjszakára kikapcsolhatod szeretett okostelefonod.
Amúgy kb azóta alap hogy, hogy nem ébresztenek amióta léteznek, a számítógéped sem csipog ha ki van kapcsolva, nem?!
https://www.flickr.com/randras83/
-
csipuka
senior tag
Az 5.0 csupa meglepetes. 3 napja van fenn, es elso nap sokat nyomkodtam, de nem merul veszesen. Tegnap viszont hiaba csak itthon voltam, minimalis nyomkodassal is elegge merult. Asszonynal a 4.4.4 eleg baratian birja most is. El is kezdtem nezegetni a custom kerneleket, de nem voltam meggyozve. Erre ma ugy viselkedik, mint aki sose akar lemerulni. Eddig jobban teljesit, mint a 4.4.4 CB350 kernellel a legjobb napokon. Remelem nem lesz minden nap ilyen hektikus.
A rendszer marhagyors, egyetlen appal sincs problema. Elegedett vagyok. -
metal01
őstag
Notification LED-el valaki szórakozott már? Nekem sem a Light Flow, sem a Light Manager nem akar rendesen működni. Pedig ez utóbbi jónak tűnt. Az a gáz vele, hogy egyik progi sem írja felül a gyári beállításokat. A kettő egyszerre működik. A színeket nem lehet belőni rendesen. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata ill. megoldása?
-
Szelley
senior tag
A bekapcsoló gomb lötyögésére linkelnék pár érdekes dolgot. Én februárban vettem, de ha nem olvasom a neten ezt a lötyögéses sztorit szerintem mai napig észre nem vettem volna.
Másik fórumban olvasgatva enyhén szólva is komolyabb hibák jönnek elő mint a gomblötyögés: Egy, kettő, három. Ez a gond a gyors gyártással :/[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz metal01 #28580 üzenetére
A hang és értesítésnél a hozzáférés értesítésekhez-nél be van pipálva a light flow?
99 szint-en jól müxik, néha ha jön fb üzenet, van hogy felvíllan zölden, de azonnal át is ál a light flow-ban beállított színre.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mm89
őstag
Van köztünk telenoros? Nektek kiírja az LTE-t a térerőnél? nekem mindig csak H van...
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Kb 2 hete cseréltettem sim kártyát mert az előző még djuice -os volt. Akkor kérdeztem a csávót, hogy miért nincs LTE, mondta, h a kártya miatt, mostmár lesz. Hát nincs. Mondjuk erre nem is gondoltam h díjcsomagfüggő..
Országos flottában vagyok egyébként, szóval erre tényleg nem gondoltam, hogy csomagfüggő... Bár a havidíjam kb 2e Ft (+net)
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
lord.lakli
őstag
válasz werszomjas #28595 üzenetére
Move XS csomagom van és ment LTE-n.
-
slice14
veterán
De jó nekem, megúszom 3600-ból amiből 2290 lebeszélhető és 1290 az 1GB-s opció. Sőt általában ki is jövök belőle. És az alap csomagban is van LTE, báb azzal a 30 MB-vel nem mennék sokra.
Move XS + NetPlusz L
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest