- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
"Túl szép, hogy igaz legyen? Sajnos igen. Ugyanis az LG Xnote P330 notebook csak Koreában kapható."
*nyádtrolling lvl 99
-
kovgab
tag
[ ennyiért már gépet vennék nem ezt... ]
-
WolfByte
tag
Egy tisztesseges 1600x900 kijelzovel azonnal rendelnem is, de sajnos a 14" P430 is csak a kisebbikkel erkezik
Ez a modell kivalo utazo notebook, ami tamogatja a grafikai teljesitmenyt jobban kihasznalo dolgokat (kep- es videoszerkesztes, D3D/OpenCL/CUDA fejlesztes, rendereles).
-
fgordon
senior tag
válasz
Day 'n' Nite #34 üzenetére
"Á, ez gáz, csak a 26. hsz-ben került elő a hölgy... Máskot bezzeg már az elsőtől megy nyálcsorgatás."
Én nem tehetek róla, hogy az előttem szólók nem vették észre...
Lehet, ha egy férfi lett volna a képen, már kibeszélték volna...
-
-
Findzs
addikt
nem vészes az ára ?
mihez képesta csaj jobban kéne egy fél órára mint egy ilyen gép
-
Iomega
addikt
Szomorú, hogy a hazai piacot nem támogatják ehhez hasonló csodákkal.
-
Szizol
tag
A 13.3"-os házba 14,1"-os monitor koncepció valóban szimpatikus (kb mint a samsung series 7 chronos kisebbik modellje), viszont ennél a modellnél inkább 12.5"-os házba 13.3"-os kijelzőről van szó. Szerintem a vékony monitor körüli kereté a jövő. Sokkal jobban néz ki és kisebb laptopba nagyobb képernyőt biztosít.
-
cqr
aktív tag
Kár a 35w-ért. Illetve a valóságban a keret is vastagabbnak hat, mint a promo képen.
Pedig egy érdekes kategória lenne, nagyon vékony kerettel 13.3"os házba beletenni egy 14.1"-os kijelzőt, kis súly, vékony, erős gpu.. csak a palmrestről kellene elvezetni a hőt.. "játék" során úgy sem ölben tartja az ember.
-
Szizol
tag
válasz
Andresito #29 üzenetére
Sajnos a gyakorlat eddig azt mutatja, hogy azokban a notikban, amik vékonyak (még csak nem is kell ennyire ultravékonynak lennie), és normál feszültségű cpu-val + dedikált vga-val vannak felszerelve, mindig túlmelegedés van és plusszban még hangosak is. Persze nem kizárt, hogy előbb-utóbb valaki ezt ügyesen megoldja. Bár szerintem hamarabb oldódik meg a probléma alacsonyabb hőkibocsátású komponensek használatával, mintsem bravúros hűtéssel (persze a vékonyság megtartása mellett).
-
Day 'n' Nite
tag
Á, ez gáz, csak a 26. hsz-ben került elő a hölgy... Máskot bezzeg már az elsőtől megy nyálcsorgatás.
A hűtésre kíváncsi vagyok, majd csak kikerül valami infó róla... Az Air-nél emlékszem, csináltak videókat, hogy azzal lehet tortát szeletelni. Ezzel meg akár sütni is
-
oPalRx7
aktív tag
én egyébként kipróbálnám, bár a mostani cq61-420sh féle compaq se megy rosszul a mindennapokban
-
banhammer
veterán
Kár, hogy belső piacos a gép.
-
radírfej
senior tag
válasz
Andresito #29 üzenetére
igen, ez így igaz, de nem valószínű, hogy azokban a hűtőbordákban lenne elég tartalék, ekkora térfogatnál nincs nagyon lehetőség trükközni.
sokkal valószínűbb, hogy a légáram sebességét növeli a mérnök. sokkal egyszerűbb, és költséghatékonyabb.
ebből az jön ki, hogy valószínűleg terhelésnél igen hangos a kicsike.
-
Andresito
csendes tag
Nem akarok nagyon kötekedni, de a hőmérséklet elsősorban nem a termék vastagságától függ. A hőmérséklet addig növekszik, ameddig a termelt és leadott energia között különbség van. (Persze a több vasat tartalmazó rendszerek lassabban melegednek fel, de a végső hőmérséklet ugyanakkora lesz, ha a hőtermelés és hűtés megegyezik.)
Mivel a mai laptopok nagy része aktív hűtésű, ezért leginkább az átáramoltatott levegőmennyiség és annak hőfelvevő képessége befolyásolja a leadott hőmennyiséget és ezzel együtt a kialakuló hőmérsékletet.
Ez pedig nem vastagság, hanem ügyes tervezés kérdése. Én azt gondolom, hogy a proci és VGA hűtőbordák lettek az átlagosnál laposabbak, de nagyobb felületűek. És lehet, hogy levegő áramlási útvonalával is játszottak egy kicsit a mérnökök. -
fgordon
senior tag
Én a KÉPEN a bal oldalit választom inkább, mint a jobb oldalit... Sokkal univerzálisabb egy hideg téli estén IS...
Nem tudom, ki az a gamer akinek számít a notebook mérete, vastagsága úgy igazán... Egy nagyon extrém szűk piacról van szó...
-
Azt konkrétan nem hiszem el, hogy ez akár 10 perc játék vagy komolyabb munka után nem forrósodik úgy át alul-felül, hogy kényelmetlen legyen használni akármilyen formában (kivéve külső eszközökkel, de nem azért van a desktop pc?). Egy teszt jó lenne.
-
Tikakukac
titán
Rezsónak drága, notinak meg rossz. Ez így eddig nem nyerő...
-
zolipapa1
csendes tag
pár napig én is szívesen tesztelném. Mondjuk még mindig abba a kategóriába tartozik nálam az LG & Samsung notebook, hogy inkább maradjanak meg a háztartási eszközök gyártásánál.
Tény hogy szépet raktak össze, de csak egy LG könyörgöm.
-
A tesztelől veszélyességi pótlékot fognak kérni egy " Hands on Review " -ért
Azért megnézném, hogy mennyire sikerült lehűteni, és az idő hány %-ában fog visszafogott órajellel könyörögni a hardver az életéért ... -
MCBASSTION
aktív tag
KELLLLL!!!
-
és még lecsót is lehet főzni rajta.
-
Robi BALBOA
őstag
Fincsi kis szerkezet, kell(ene)!
-
huszar90
aktív tag
már majd kivágtam az erkélyről az airem
-
psylocke
csendes tag
Tulajdonképpen az egész hátlapot fel lehetne használni hűtésnek (+ oldalfelületek). Valahogy úgy mintha a hátlap lenne az aluborda és hőcsövek megfelelő elhelyezésével szétosztanák a hőtermelést. Persze ez a későbbi bővíthetőség és a szerelés szempontjából jelent kihívást. Például a hátlapleszerelés egyben a proci-vgahűtő leszerelést is jelentené egyben. És nem 270000 forintos árkategóriáról beszélnénk.
-
pusszycat
nagyúr
Ha most április 1 lenne, nem csodálkoznék ezen a híren és minden elismerésem az LG –nek ha ez a hír nem fake. En már egy szerényebb video karinak is örültem volna egy ultrabookban. Érdekesen mutatna egy allienware gép mellett, mint gémer gép és megnéznék egy összehasonlító tesztet velük.
Az is lehet, hogy nem léghütésel mükszik hanem van egy beépítet minihütöszekrény.Samsung Wave GT-8500
-
kpal
nagyúr
elég penge de már rágyurhatnának az aksira is .
-
todie
tag
ha az utolsó mondat az lett volna, hogy sajnos csak szibériában lesz kapható, akkor még érteném is
-
Roxbury
őstag
Biztos jól fűt.
-
lujó55
addikt
Kíváncsi lennék, mennyi időnként kell majd ventit cserélni, mert beállt.
Amúgy ez mitől gémer? 13.3". Mondjuk netezni meg túl sok. -
Sütőlap.
-
Cyberpunk
félisten
Hát én a "Gémer"-t tenném idéző jelbe.
lezso6: Ja végül is rezsónak is jól jöhet.
-
Kinder
senior tag
be kell hozatni, meg kell nézni
amúgy teljesen korrekt, csak mire ideérne, lenne ugye min. 400k... -
stratova
veterán
Nem mindennapi darab, bravúr lenne ezt hidegen tartani.
Az első kép a hűtést mintázza terhelés alatt, vagy a füst processzorból történő távozását takarja? -
Móci
addikt
Hideg téli estéken remekül fűthet ez a kis masina... A paraméterei nagyon tetszenek, de azért megnézném, hogy élőben mennyire melegszik ez a csoda.
-
coolpet
senior tag
Es elinditok rajta egy uj gamet fullban, szetegett a labam
Nekem a procihutom megkozeliti ennek a gepnek a sulyat.
Folyekony nitrogenben kell ezt tartani vagy mi?
Kitalalhatnak melle a hozdozhato valltaska akkumlatort is, hogy ne 1 ora legyen az uzemideje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest