Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
"most jelenleg ott tartunk a kapacitív kijelzőkkel, hogy végre viszonylag rendesen érzékeli a felület ha hozzáérsz, eddig nem is értettem, hogyan tudott sikerük lenni a rezisztív kijelzős cuccoknak"
Azért azt megmagyaráznád, hogy a rezisztív technológiával mi a gondod? Nagyon sok eszközben még mindig ezt használják, és általában az emberek nem panaszkodnak rá! A legtöbb navis cuccban pl.
Egyedüli negatívuma, hogy az 1 pontban történő érintések száma korlátozott, vagyis bizonyos érintés szám után az a rész hibás lesz! De ez több millió-tízmillió érintést jelent!A rezisztív paneleket is lehet kézzel kezelni! Akkor mi is a gond?
Persze én is jobban preferálom a kapacitívet, de a rezisztív sem rossz!
-
sirály12
őstag
Mértnem inkább 3 óra alatt?

Azért az látni kell, hogy a linuxok ma már semmivel sem tudnak kevesebbet mondjuk egy win7-nél! Sőt némely dologban sokkal jobbak is!
Azért én megnézném, hogy mennyi hozzáértő kellene ehhoz, hogy egy nagy tudású, stabil rendszert megírjon 3 hónap alatt! Ha belegondolsz, hogy pl az ios vagy az android mennyi ideje van és fejlődik, akkor beláthatod, hogy mennyire is nem egyszerű ez! És ezek még sehol sincsenek egy asztali rendszerhez képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest