Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• h4h01

senior tag

válasz zack #72 üzenetére

Teljesen egyetértek veled amúgy...Nekem ez lesz a következő telefonom, már alig várom, hogy bemutassák...Egyébként tényleg nem lehet leírni azt az érzést mikor egy htc one-t kezelsz nap mint nap..Össze sem hasonlítható a samsung s4-el...Egyszerűen amikor kézbe fogja az ember, akkor fülig ér a szája, a kijelző gyönyörű, a sense 5-öt nagyon eltalálta a htc, és az egészről csak árad a prémium érzés...

Ezzel szemben a samsung...Fú Nekem jelenleg egy S3-am van, de pár napig használtam s4-et is...Annyira megutáltam egy év alatt, hogy azt el sem tudom mondani..A touchwiz alapból tele, de telistele van baszva fölösleges baromságokkal ami úgy belassítja a telefont, h csak pislogtam mint hal a szatyorba...Ebbe van s600 proci kérdeztem magamban, és az órajele is nagyobb mint a One-ban?? Nem hittem el...
    (Egyébként a motoX itt fog odavágni, és példát mutat a nagy gyártónak h miről is kéne szólnia az androidnak :P Nem 3 giga ram meg 12 magos proci kell..jól legyen optimalizálva, és letisztult kezelőfelületre van szükség, nem ilyen csicsás, agyatlan programokkal telepakolt, kézzel legyezgetős, szempislogtatós baromságokra...
    Meg hát az a samu féle plasztik...Komolyan nem értem, egyébként de, mégis...Olcsó előállítani...ennyi benne a varázs..Az meg h szar, az nem lehet kérdés, undorító, gagyi fos...

A One max-ot illetően pedig úgy tudom h sense 5.5 felülettel jön, tehát biztos lesz benne vami szoftveres újítás is...Szépnek szép, minőséginek minőségi, és nem egy olyan haverom van, aki kipróbált 5 inch-nél nagyobb telefont, és azt mondja, hogy beleszeretett a méretbe, kisebbet már sohasem venne, mert egyszerűen jó vele böngészni, jó rajta vidit nézni, jó rajta játszadozni, szal nekem ez lesz a TOP TELEFON..Hiába lesz a Note 3-ban 1BG-tal több ram, meg mittomén, engem ez már hidegen hagy...

Prémium telefont szeretnék, és amiket a samsung gyárt, azt nem nevezném prémuimnak, max a belbecset, de még azt sem nagyon mert a kezelőfelület miatt nem érezhető..S3-nál is az volt az első, hogy egy olyan custom romot toltam rá, amiből kivették a sallangot...Ugyanúgy nézett ki maga a felület, mégis fényévekkel gyorsabbnak éreztem, mint az alap szoftvert, jah és nem mellesleg a jelenlegi 4.1.2-es romom laza 400 mb-al kevesebb mint a gyári, és full ugyanúgy néz ki a touchwiz...hm érdekes nem?

Új hozzászólás Aktív témák