Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Használjon olyan rendszert, ami versenyképes, teljesen mindegy kitől származik. Win8 esetleg? Szerintem azok után, hogy Droidos alkalmazások futnak hivatalosan a playbook-on, már semmi nem ciki a cégnek.
A programfelhozatal lehet nem a RIM hibája, de ez a végfelhasználót hol érdekli?
-
daniel909
addikt
szolgáltatásokban nagyon messze állt az akkori konkurenciától (iPad galaxy Tab 7) Eleinte nem volt rá e-mail kliens például ami minimum egy Epic Facepalm, nem voltak normális alkalmazások, és játékok. Oké ezt később megoldották, az Androidos alkalmazásokkal, de itt már lementek kutyába csak vegye már meg valaki.
Ott is voltak gondok, nem minden app akart elindulni...stb tehát összeségében 2 nagyon összerakott rendszer ellen beküldtek egy félmegoldásokkal teletűzdelt OS-t. azóta eltelt pár év, és úgy néz ki mind három rendszerben lesz ingyen navi, virtuál asszisztens, csillió alkalmazás... ezek ellen esélye sem lesz a gépnek... SZERINTEM. de azért kíváncsi vagyok mit villantanak, és kiírtják - e a BB szolgáltatásoktól való függést... -
-igu-
veterán
válasz
daniel909
üzenetére
"A Playbook-ot sem vették az emberek, ezt sem fogják, mert nem üti meg az elvárható szintet."
Az első verzió esetében nem tudom, miért nem vették az emberek a PlayBook-ot, de az biztos, hogy az"elvárható szintet" megütötte. Mostanra viszont elment mellettük a piac, úgyhogy igazad lehet.
-
daniel909
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
A nokiának több esélye van talpra állni a wp7-el meg wp8-al mint a BB-nek ezzel az új rendszerrel. A Playbook-ot sem vették az emberek, ezt sem fogják, mert nem üti meg az elvárható szintet. Lefogadom, hogy ugyan az lesz, mint a HP tablet esetén... A rendszer fasza volt, de senkit nem érdekelt, mert ezernyi ajánlat volt már akkor is a piacon, most még durvább a helyzet.
-
daniel909
addikt
semmi extra... nem kéne haldokló cég terméke, még akkor sem, ha az OS nem rossz.
-
törölt tag
4:3-as? ez így ránézésre már inkább 5:4-esnek tűnik
bár végülis négyzet alapú táblával még nem állt elő senki... -
-igu-
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Már késő, megvettem egy éve

Egyébként igen gáz, hogy pont a Blackberry - ami a levelezés királya (volt) - nem tud alap dolgokat. Hülyén hangzik, hogy ha jó levelező klienst keresek, akkor ne BlackBerry-t vegyek.Az ikonos dolog tényleg érdekel, mert nem igazán értem, mire gondolsz.
A kliensnek van ikonja, igen - ám a kliens nem működik az elvárt szinten.Mások a preferenciáink, nálam a levelezés előrébb való sok más dolognál. Jelen állapotában használhatatlan. A levelezésemet telefonról intézem javarészt, jó lett volna egy "nagyobb" megoldás. Ha Tominak igaza van, akkor nemsokára beáll a jóság, és ezzel vissza is tértünk oda, ahonnan a felvetés indult: kapok egy használhatóbb rendszert, ami számomra fontosabb, mint a 10"-os kijelző.
-
randras
veterán
-
dani993
senior tag
Kíváncsian várjuk a pert!
-
Beri78
őstag
nagyon tetszetős "kis" gép, de valóban nem ez lesz a megmentő
-
korpicschess
veterán
4:3 .....

-
-igu-
veterán
Nem fogja kihúzni a sz.rból a RIM-et ez a cucc.
Én szeretem a kis PlayBook-ot, de inkább egy korrektebb rendszert várok rá, mint nagyobb vasat. -
Cyberpunk
félisten
Na így már nem rossz. Nekem a 7"-os volt, jó gép volt a rendszer nagyon jó máig leiskolázza bizonyos dolgokban a konkurenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Magát a gépet szerettem, meg a rendszert is máig az egyik legjobbnak tartom. Az elválásunknak más okai voltak, a Note-ra kellett a pénz. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár végülis négyzet alapú táblával még nem állt elő senki...