Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Miután kellően széttrollkodtuk ezt a topicot, lassan a pénteknek is vége, fagyit nem hozott az Uber...
Mellesleg, szólni kellene a következő értelmező szótár készítőjének, hogy a "Magyarország" címszó ezentúl Budapestet jelenti.
Nincs itt semmi látnivaló, kérem oszoljanak!

-
tatabike
őstag
Úgy értettem, hogy maga a "szolgáltatás" annyira "komoly", hogy kár ezen rágódni, szerintem nem veszít senki semmit, ha nem próbálja ki... Ettől függetlenül tipikus példája egy vízfejű országnak, amilyen sajnos Magyarország is. Már nagyon sokan elmondták régen is, hogy egy ilyen kicsi országban Miskolcnál nagyobb városnak nem szabadna lennie...

-
Syl
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Nem jó a példád
Sehol nem írja, hogy Magyarországon -
djculture
félisten
Ja nagy hülyeség.
De ez divat a tesco is ugy hirdeti a kiszállitós webáruházas megoldását hogy országos, utána kiderül hogy pest és pár kilóméteres körzetében szállitanak csak ki
Hiába magyarország az pest megyével egyenlő ezeknél. Az ország többi megye része az biztos más ország. -
-
válasz
djculture
üzenetére
Pedig volt rendelet itt pl egy indexes cikk róla
[link]
Igen a NAV próbavásárolt három sofőrt és nem tudtak rájuk tolni semmit. Nincs készpénz vagy üzleti kapcsolat, nem kell sem blokkot sem számlát adnia a sofőrnek.
A sofőrök ugyanúgy SZJA-t fizetnek a bevétel után, a Nav külön jogszabály nélkül nem tudja megfogni őket egyenlőre. -
M3cK
tag
Csak Budapesten van.
Alul rányomsz hogy: Összes résztvevő város és akkor kidobja hogy milyen városokban lesz elérhető az akció, Magyarországon csak Budapesten, sajnos.
-
djculture
félisten
Nem hoztak semmi csak egy vizsgálatot rendeltek el a söfőröket meg adóelkerülés miatt vegzálják. Ha hozni fognak akkor ugyanugy vége lesz neki mint ahogy olaszban vagy németeknél. Ott kommandósok is foglaltak le iratokat a helyi vezetőket meg elvitték. Már brüsszelben is mozgólódnak hogy eu-s szinten betiltják az egészet
-
rocket
nagyúr
NEBIH mit szol ehez?
Azert ennek komoly egeszsegugyi kockazata lehet, foleg ilyen kanikulaban.
-
sptkyle
senior tag
Tehát ha jól értelmezem, akkor ha regisztrálok új felhasználóként az említett kóddal holnap, akkor kapok 2*3gombóc fagyit ingyen, házhoz szállítva? Nekem ez tetszik.

-
hemaka
nagyúr
Annyiért már normális fádzsit veszek.

-
djculture
félisten

Gondolom ez lesz a hatyúdala itthon, mert többször elmondták már hogy befogják itthon is tiltani...
-
Syl
nagyúr
>pénteken, Magyarországon 11 és 17 óra között lehet rendelni
Akkor én Szegedre is kérhetek?

-
atike
nagyúr
....ebben mi a buli a "sofőröknek"....?
Ja, 800 Ft...
Értő olvasás rulez. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs kapacitás? Amúgy nem rossz ötlet. Csak ne fogyókúráznék!
Szóval én sem vagyok jobb, mint az Uber... 

Éles meglátás.

De ez divat a tesco is ugy hirdeti a kiszállitós webáruházas megoldását hogy országos, utána kiderül hogy pest és pár kilóméteres körzetében szállitanak csak ki