- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
slimshady #33 üzenetére
Jogos kérdés... manapság tényleg nem fontos, hogy csúcs vagy "csak" felső-közép kategóriás valami, mert a legtöbb dologra biztosan elég az utóbbi is. Kis telefonon meg pl. játszani egyébként is elég nehézkes lehet... Nekem sokszor kicsi az 5,1" is... a következő telefonom biztos nagyobb képernyővel fog rendelkezni. És ha az S8+ tényleg ekkora lesz, vagy a Note8, akkor nagyszerűek lesznek a váltásra.
-
doooo
veterán
A Samsung max. kijelzőben "hirdetett" nagyot (ha az S8-ra gondolsz), de a készülékház nem lesz nagyobb egyik S esetén se. Sőt. Egyébként kis méretben aktuális csúcs nincs. Max. az iPhone SE, de az nem épp csúcs. De 5" körül már ott van egy HTC 10, egy P9, ott az XZ (ha épp Sony kell), Xiaomi Mi 5... de a legtöbbjüknél még mindig jobb választás egy S7.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
Z5 óta lehet, de én nem attól számítottam... elfelejtettem, hogy 2017 van már...
Na de a lényegen nem változtat: a saját szenzoraikból ők tudják a legkevesebbet kihozni. Jól írta Scrydhan, új szoftver kellene már.
Fred23: Mint mondtam, ez csak a Sonynál lehetséges (stagnáló vagy romló minőségű képek, jobbnál jobb szenzorok mellett). Egyébként nyilván előrelépés lesz az új szenzor a régiekhez képest.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Hát azért nem ugyanaz bennük... max. a képek ugyanolyan borzalmasak (sőt, megkockáztatom, vissza is fejlődött a minőség valamelyest). Épp ezért nem kell hanyatt esni az új szenzor hírétől. Várjuk ki a végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest