- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
slimshady #33 üzenetére
Jogos kérdés... manapság tényleg nem fontos, hogy csúcs vagy "csak" felső-közép kategóriás valami, mert a legtöbb dologra biztosan elég az utóbbi is. Kis telefonon meg pl. játszani egyébként is elég nehézkes lehet... Nekem sokszor kicsi az 5,1" is... a következő telefonom biztos nagyobb képernyővel fog rendelkezni. És ha az S8+ tényleg ekkora lesz, vagy a Note8, akkor nagyszerűek lesznek a váltásra.
-
doooo
veterán
A Samsung max. kijelzőben "hirdetett" nagyot (ha az S8-ra gondolsz), de a készülékház nem lesz nagyobb egyik S esetén se. Sőt. Egyébként kis méretben aktuális csúcs nincs. Max. az iPhone SE, de az nem épp csúcs. De 5" körül már ott van egy HTC 10, egy P9, ott az XZ (ha épp Sony kell), Xiaomi Mi 5... de a legtöbbjüknél még mindig jobb választás egy S7.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
Z5 óta lehet, de én nem attól számítottam... elfelejtettem, hogy 2017 van már...
Na de a lényegen nem változtat: a saját szenzoraikból ők tudják a legkevesebbet kihozni. Jól írta Scrydhan, új szoftver kellene már.
Fred23: Mint mondtam, ez csak a Sonynál lehetséges (stagnáló vagy romló minőségű képek, jobbnál jobb szenzorok mellett). Egyébként nyilván előrelépés lesz az új szenzor a régiekhez képest.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Hát azért nem ugyanaz bennük... max. a képek ugyanolyan borzalmasak (sőt, megkockáztatom, vissza is fejlődött a minőség valamelyest). Épp ezért nem kell hanyatt esni az új szenzor hírétől. Várjuk ki a végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest