- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
slimshady #33 üzenetére
Jogos kérdés... manapság tényleg nem fontos, hogy csúcs vagy "csak" felső-közép kategóriás valami, mert a legtöbb dologra biztosan elég az utóbbi is. Kis telefonon meg pl. játszani egyébként is elég nehézkes lehet... Nekem sokszor kicsi az 5,1" is... a következő telefonom biztos nagyobb képernyővel fog rendelkezni. És ha az S8+ tényleg ekkora lesz, vagy a Note8, akkor nagyszerűek lesznek a váltásra.
-
doooo
veterán
A Samsung max. kijelzőben "hirdetett" nagyot (ha az S8-ra gondolsz), de a készülékház nem lesz nagyobb egyik S esetén se. Sőt. Egyébként kis méretben aktuális csúcs nincs. Max. az iPhone SE, de az nem épp csúcs. De 5" körül már ott van egy HTC 10, egy P9, ott az XZ (ha épp Sony kell), Xiaomi Mi 5... de a legtöbbjüknél még mindig jobb választás egy S7.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
Z5 óta lehet, de én nem attól számítottam... elfelejtettem, hogy 2017 van már...
Na de a lényegen nem változtat: a saját szenzoraikból ők tudják a legkevesebbet kihozni. Jól írta Scrydhan, új szoftver kellene már.
Fred23: Mint mondtam, ez csak a Sonynál lehetséges (stagnáló vagy romló minőségű képek, jobbnál jobb szenzorok mellett). Egyébként nyilván előrelépés lesz az új szenzor a régiekhez képest.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Hát azért nem ugyanaz bennük... max. a képek ugyanolyan borzalmasak (sőt, megkockáztatom, vissza is fejlődött a minőség valamelyest). Épp ezért nem kell hanyatt esni az új szenzor hírétől. Várjuk ki a végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest