- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi
-
enginev3.0
félisten
-
GyaxyBoy
csendes tag
Merre van ez a leírás?
-
SZpe
újonc
Helo, én csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és azzal eltűnt egy csomó dolog a telefonomról.
Pl alapból volt benne csengőhang vágó. azt hogy tudom megint feltenni? a marketban nem találom, a widgetek közt nincs
-
Bergo
tag
TTS = text-to-speech azaz szöveget hangá. Ez lenne a szöveg felolvasó de nem ér semmit szöval törölhető nyugodtan! Azért is mert nem tud Magyarul! Ha olyat keresünk ami tud Magyarul is és ér valamit akkor csak a SVOX jöhet szóba. Én is leszedtem a felesleges gyári alkalmazásokat GT540ről és ez is repült.
TTS service törölhető
SNS törölhető ez a facebook és twitter egybe (ezt azért töröltem mert app killer progival bezártam de aztán rögtön elindult az sns de minek azt nem tudom. Feleslegesen foglalja a helyet és memóriát. van másik facebook alkalmazás ami jobb pl Friendcaster)
foursquare is törölhető
layar törölhető
sims3 törölhető
AppAdvisor törölhető (ez a legelső lg app a telefonokon de felesleges)shazam office maps ezek meg azért felesleges dolgok mert egyik sem friss és rögtön frissiti magát.
Ezek a GT540esemre vonatkoztak ha valakinek lenne olyan. Másik telefonokon is rajta lehetnek természetesen.
-
goodluck
tag
Nagyszeru leiras, epp a napokban merultem bele a temaba bovebben..... Koszi!

-
harait
tag
Köszönjük szépen, most le is pucoltam ezek alapján az enyémet is

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest