- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Köszi
-
enginev3.0
félisten
-
GyaxyBoy
csendes tag
Merre van ez a leírás?
-
SZpe
újonc
Helo, én csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és azzal eltűnt egy csomó dolog a telefonomról.
Pl alapból volt benne csengőhang vágó. azt hogy tudom megint feltenni? a marketban nem találom, a widgetek közt nincs -
Bergo
tag
TTS = text-to-speech azaz szöveget hangá. Ez lenne a szöveg felolvasó de nem ér semmit szöval törölhető nyugodtan! Azért is mert nem tud Magyarul! Ha olyat keresünk ami tud Magyarul is és ér valamit akkor csak a SVOX jöhet szóba. Én is leszedtem a felesleges gyári alkalmazásokat GT540ről és ez is repült.
TTS service törölhető
SNS törölhető ez a facebook és twitter egybe (ezt azért töröltem mert app killer progival bezártam de aztán rögtön elindult az sns de minek azt nem tudom. Feleslegesen foglalja a helyet és memóriát. van másik facebook alkalmazás ami jobb pl Friendcaster)
foursquare is törölhető
layar törölhető
sims3 törölhető
AppAdvisor törölhető (ez a legelső lg app a telefonokon de felesleges)shazam office maps ezek meg azért felesleges dolgok mert egyik sem friss és rögtön frissiti magát.
Ezek a GT540esemre vonatkoztak ha valakinek lenne olyan. Másik telefonokon is rajta lehetnek természetesen.
-
goodluck
tag
Nagyszeru leiras, epp a napokban merultem bele a temaba bovebben..... Koszi!
-
harait
tag
Köszönjük szépen, most le is pucoltam ezek alapján az enyémet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest