Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
MIUI 8 - Piston 3 füles kompatibilitási gonddal küzdök. Nem működnek a fülhallgató navigációs gombjai. Vagy ha épp reagál rá a telefon, akkor is furán (nagy nehezen reagál pl. a le hangerő gombra úgy, hogy teljesen lehalkítja, és valahogy a rendszert is megpiszkálja). Egyelőre csak ennyit találtam a témában.
-
lukgab
tag
P9 Lite ra nem jön ez?
Most vettem bnőmnek ilyen telefont, mert nem szeretett volna iphone -t ( fél hogy valami baja lesz.. ) így most ki kell kupálodnom android fronton... ez olyan mint a touchwiz vagyis az android samus változata? Mennyire gyorsan követi a változásokat a Huawei? Lehet tudni, hogy mikor lesz 7 es android ennél a modelnél?
-
Solten
őstag
Itt is van OTA... Ez gyors volt...
-
enginev3.0
félisten
Stabil miui8, mi kell még?
-
Solten
őstag
A Note 2-re is...
Igaz, miota megvettem kijott hozza vagy 20 frissites. Elkepeszto. A Xiaominal van support...
-
-
hupisom1
tag
mi4c az nem redmi 4c
-
enginev3.0
félisten
Redmi 4c melyik telefon?
-
Charx
senior tag
Az engedélyek másabb/szigorúbb a 6.0-ban, de semmi extra.
-
shifty!
senior tag
Naccerű naccerű...csak nem ártana, ha a saját felület notorikus átszabásán kívül esetleg talán eszükbejutna droidverziót is lépni...de minek is tépem a szám miatta...
-
Tomi_Ohl
veterán
Mi4C-re eddig se volt Global ROM. Kínai, multi és MIUIHU természetesen van, bár utóbbiból talán csak fejlesztői.
Maga a MIUI 8 nekem tetszik, azt leszámítva, hogy az értesítési felület fejléce éjszaka lila... Amúgy elég sokat használtam a béta verziót, tényleg stabil lett mostanra.
Ha jól tudom, ebben a stabil Globálban nincs magyar nyelv, de a fejlesztőiben, meg persze a MIUIHU/multiban van.
-
floratm
senior tag
Éss Bééhusz van benne?
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Szoktak figyelni a részletekre.
-
RyanGiggs
őstag
Mi van az Mi4C-vel vagy a Redmi3Pro-val?
Azok nem kapnak MIUI8-ast és Android 6.0-át? -
Peet91
aktív tag
Kíváncsian várom, az előzetes videókon bemutatott megújult gyári alkalmazások kinézete alapján ígéretes lesz az új design és funkcionalitás.
-
Luser2000
addikt
.
(sorry, hülyeséget írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Közzétette a Xiaomi a legfrissebb rendszerverziójának globális változatait, 200 millió eszköz frissülhet a következő időszakban.
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest