- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is kipróbáltam a telefonhoz pár fajtát de szerencsére itthon vettem és vissza tudtam küldeni mert egyik sem működött, iphon-al.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
Gondolom Iphone-nal ez sem fog működni. Van egyébként olyan mobiltartó (rugós, széthúzható) amit kimondottan az Xbox bluetooth kontrollerre pattintható fel, egy az egyben úgy néz ki mint ez a termék, valami 1000 forintért rendeltem az Aliról. Nagyon stabil, viszont nehéz tartani mert telefonnal együtt biztos van fél kiló, szerintem sokkal jobbak azok a kontrollerek amikbe középre kell betenni a mobilt, olyan mintha egy nintendo switch-csel játszana az ember. Tízezer körül már lehet találni, én nem bántam meg hogy vettem egyet, tudom vele játszani pl a régi ps2/psp játékokat, meg útközben a GeForce Now-n lévő játékaimat. Szoktak is pislogni a villamoson mikor Far Cry 6-ot vagy Hitmant tolok.
-
Kár, hogy nem játszom....
Tetszetős, jó árral.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HyperX első kontrollere lényegében bármilyen eszközhöz csatlakoztatható, de elsősorban mobilokhoz tervezték.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest