- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
"+ egy bazi nagy hűtő" -> Bírom az ilyet, amikor nem tudja mit akar eladni, de azért odaírja, hogy mennyire szuperül működik.
"nagyon jól néz nagyon" -> A szóismétlés még csak hagyján, meg az is, hogy kihagyott egy lényeges szót, így viszont úgy jön le, ha valaki tényleg szó szerint értelmezi a mondatot, hogy a gép nagyon jól néz. Miva'? Ez horror? A gépház visszanéz?
Egyébként játékra alkalmas, csak nem mindegy melyikre.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
snecy20
nagyúr
válasz #90933760 #19556 üzenetére
Jaja. Durva belegondolni hogy 6-8 év múlva a mai top konfigok is fillérekért fognak menni, holott valószínűleg akkor is jók lesznek mindenre, kivéve a távolabbi jövő játékaira, meg a 8K / 16K meghajtására.
Amikor még az elején jártam ennek az egész PC-sdinek, majd meghaltam egy Geforce3 Titanium-ért. Akkoriban nem is tudtam volna a gépembe rakni mert csak sima PCI karikat fogadott, AGP-t nem, ma meg már nem tudnám, mert csak PCI-E sínek vannak az alaplapon.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
8th
addikt
válasz snecy20 #19555 üzenetére
Nem feltétlenül. Nálam is van most egy 160-as Hitachi. 2011-es "évjárat" és 19nap üzemidő van benne 132 indítás/leállítással. Mondjuk ez Hitachi és nem egy 9624 indítás/leállítás túlélt időzített bomba Samsung.
Baltoafarkas: Erre a gépre max. 2009 körül recskáztam volna két kézzel. De ha jobban megnézed van benne egy manapság már harmatgyenge feleslegesen sokat zabáló proci amit ráadásul húzni sem lehet mivel brand gépből származó alaplap van a gépben. Nekem is volt pontosan ilyen lappal szerelt asztali gépem több is (Acer Veriton) és mindenféle OC lehetőség bios szinten ki van gyomlálva belőle. Egyetlen árva MHz-et nem tudtam húzni sem a procin sem a ramon benne. Aztán van benne egy olyan videokártya ami amellett, hogy manapság erősen belépőszintet képvisel ha valami modernebb játékkal is játszogatni szeretne az ember ráadásul 3D-ben annyit zabál, hogy Pakson pezsgőt bontanak minden egyes játékbetöltés alkalmával. És ha mindez még nem lenne elég van benne egy közel 10k indítást leállítást/kapott 160-as Samsung vinyó amire jól belakott rendszer néhány film és némi flac esetén felfér max. 2-3 modernebb játék és ha újabbakat szeretnél feltenni már valamit törölgetni kell róla, hogy legyen helyed. Nevetséges. 2012-ben talán még elment volna ez az ár bár egy 160-as hdd már 2006-ban sem volt elég semmire és hol volt még flac meg blu-ray de azóta eltelt négy év. Valami "hozzáértő" ezt is meg fogja venni mert átlag user csak addig lát, hogy fúú intel quad proci meg 8gb ddr3 meg 1gb dd5 vga ami ráadásul 256bites és aztaqurva de jó gép vegyük meg gyorsan el ne vigye más.
[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
válasz Trailblazer #19558 üzenetére
Mert a boltok is ezt csinálják és van akit be tudnak vele húzni, aztán azt hiszik itt is működni fog a használt piacon.
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19558 üzenetére
statisztikák alapján kevesebbet alkudnak a tört számokból, mint az egészekből
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
8th
addikt
válasz shteer #19564 üzenetére
Nem tudom de túl sok itt a véletlen egybeesés. Egyébként baromi sokan potyáznak abból, hogy itt vagy másutt lealkudják a cuccot a sárga földig, szarért hufgyért megveszik majd még aznap feldobják az összes műszaki csoportba 50-70%-os haszonnal facéra. Nincs ezzel baj én is 15%-al drágábban hirdetek mindent a hardverapró árakhoz képest úgy is alkudni fognak, mindenki alkudik de több tízezer forintot rátenni valamire az qrva meredek. Én magam is jártam már így. Eladtam a mobilom a néhai apródon és még aznap délután feltűnt a mobil az egyik általam is sűrűn látogatott adok-veszek csoportban. Ráírok a srácra, hogy na, hogy tetszik a telefon erre válasz nélkül letiltott. LOL Hülyegyerek
[ Szerkesztve ]
...
-
Beretvás
veterán
-
törölt tag
-
patomi
őstag
válasz Beretvás #19566 üzenetére
Szégyen ez a hirdetés. Hozzá nem értés magas iskolája azzal a 4GB 1600-as rammal. Lof@szt nem fog játszani vele, nem, hogy GTA V.-t. Fiamnak volt ilyen procija és 2x4GB 2133-as rammal elég szépen futott (1280x1024-en) .. Mondjuk a hirdetésben lévő lap elvileg 1866-ig támogat.
(#19574) Gombinyó .. a 7850K IGP-je kb hozza az r7 250 DDR3 teljesítményét de a a8 7600-ban 384 számolóegység van a 7850K-ban pedig 512
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Beretvás
veterán
igazi gyöngyszem: NAGYTELJESÍTMÉNYŰ, I5 JÁTÉK PC OLCSÓN
-
gban
Közösségépítő
-
snecy20
nagyúr
Némileg idevág, hogy frissítettem az aláírásom:
"Személyes átvételt nem vállalok, postázást meg főleg nem!"
-
snecy20
nagyúr
válasz seniman #19583 üzenetére
Pár éve volt egy olyan eladó itt, akivel nagyjából 2 hétig diskuráltam minden nap, mire meg sem született a megoldás. Se személyesen, sem postázva, sem ismerős által továbbítva, sem sehogy nem volt neki jó - ez ihlette az aláírást.
-
snecy20
nagyúr
Ma kellett megtudnom azt is, hogy ez a konfig jelenti a Prémium Gamer Start kategóriát napjainkban... [link]
AMD Athlon X2 260 + AMD4250HM:2048Mb Dx10 3D
[ Szerkesztve ]
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz snecy20 #19595 üzenetére
Ezt mondom - költői kérdéssel -, addig ne hirdessenek semmit se gamer-nek, amíg a mai népszerűbb címek nem mennek rajta high 50-60FPS-sel szerintem. Meg amúgy se, mert ez a gamer jelző undorító szerintem.
Trollkodásból jó volna megkérdezni tőlük, habár a trollok sötét világa nem vonz.Amúgy van náluk gétéjágémer is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest